Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Inka nie zamartwiaj się na zapas...ja miałam stycznosc z rumieniem w zeszłym roku, to wtedy panikowalam bo moja tesciowa nagle zachorowała...a ja balam sie o synka wowczas mial 2 latka...ale wszystko było ok 🙂

Wiem, że takie zamartwianie się też źle wpływa na moją kruszynkę. A on dziasiaj cały dzień się rusza, chyba jest niespokojny przez ten mój nastrój. Albo chce mnike pocieszyć 😉

• Mamusia
Hej Toja 🙂
Małemu wczoraj wyszła wysypka, a mógł zarażać już podobno od dwóch tyg. 😞 I widuję go codziennie 😞
Trochę się już uspokoiłam, bo po ciepłej kąpieli narazie przestały mnie nóżki boleć, więc może to rzeczywiście przez tą pogodę... Postaram się być dobrej myśli i wytrzymać do wyników badań.
Spokojnej nocki brzuchole 😘

• Mamusia
Hej Babeczki 🙂

Karola to dzień zapowiada się super!

Inka, skoro miałaś takie bóle to rzeczywiście nie ma się co martwić na zapas. Jutro już zrobisz badania i dowiesz się jak to wygląda. Życzę Ci dobrych wyników!

My dzisiaj chyba do teściów jedziemy, ale nie jestem pewna, bo wczoraj jeszcze teściowa była u szwagra pod Krakowem - więc 🤔 się zobaczy. Jak nie to wyciągam M. do moich rodziców :laugh: :laugh:

• Mamusia
ata38 napisał:
Martuś... jak mija niedziela??

Witam
My zaraz, podobnioe jak Toja, jedziemy do dodzicow meza, bo przyjechal brat z bratowea Jego z Anglii a dawno sie nie widzielismy.
Pogodna beznadziejna po prostu- nic sie nie chce. Zazdrosze Karolince.
Ja wroce wczesniej, bo musze sie uczyc, a maz sotanie dluzej tam.
A jak Tobie Atus dzien mija i jakie plany?

• Mamusia
Aaa zapomnialam Wam powiedziec. Wczorja jechalismy do moich rodzicow. Rano, stojac przy szafie, zaczelam plakac 😜, bo nie mialam sie w co ubrac. Jedyne moje ciazowe spodnie sie suszyly, a na co dzien chodizlam w sukieneczka i spudniczka, ale pogoda byla taka jak dzis, wiec nie bylo co zalozyc. Maz zabral mnie na targ( pojechalam w fioletowych dresach z misia)hihihi i kupilam sobie biale lniane spodnie i tuniczke szara 😁
U mnie za bardzo nie widac ciazy i tego, abym wogole przytyla, ale 7 kg waze wiecej 😉, chociaz i tak czasem zdazy mi sie jeszcze wymiotowac:/

• Mamusia
ata38 napisał:
U mnie jest szaro, buro, zimno, ciemno i pada... masakra, już tak drugi dzień...
planów zero, bo i co tu robić w taką pogodę... 😞 😞 😞

Dokladnie, wcale sie nie dziwie. Mi w taka pogode wszystkiego sie odechciewa:/

A propos jeszcze moich nowych spodni, to nie bylabym soba, gdybym jeszcze w ten sam dzien nie upieprzyla ich farba akrylowa niebieska 😜 , ktorej oczywiscie nie da sie juz czym sprac, ale przy pasie zrobilam ta plame, zatem nie widac:P

• Mamusia
MiP napisał:A propos jeszcze moich nowych spodni, to nie bylabym soba, gdybym jeszcze w ten sam dzien nie upieprzyla ich farba akrylowa niebieska 😜 , ktorej oczywiscie nie da sie juz czym sprac, ale przy pasie zrobilam ta plame, zatem nie widac:P

Widzę, że mamy taki sam talent 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
ata38 napisał:
MiP napisał:A propos jeszcze moich nowych spodni, to nie bylabym soba, gdybym jeszcze w ten sam dzien nie upieprzyla ich farba akrylowa niebieska 😜 , ktorej oczywiscie nie da sie juz czym sprac, ale przy pasie zrobilam ta plame, zatem nie widac:P

Widzę, że mamy taki sam talent 🙂 🙂 🙂

hihihi:P

Dobra Atus zmykam, bo maz kurcze mnie juz pogania:P Buziaczki i do zobaczonka potem w ten okropnie bryzdki dzien:/
Mua