Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MiP napisał:
A jak tam plany na dzis? Ja chcialam isc do dentysty- tak,tak, dalej z tym samym,ale pogoda+zmienila moje plany- nie chce mi sie jechac .wiec do sklpu i do nauki:/

Ja nie mam planów 😞 Popołudniu idziemy do przedszkola z dziećmi na zakończenie roku i tyle. Leje u nas dalej i nigdzie nie da się pójść 😞 Ale mają wakacje, te moje dzieci...

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂
My z małym wcinamy sniadanko i zaraz do przedszkola. Niby tylko na 1-2h ale sie denerwuję...niedawno miałam dwa skurcze z krzyza...kurna masakra jakas zaraz mi sie poród przypomniał 🤨

Laseczki miłego dnia. Wpadne jak znajde czas przed obiadkiem. My dzis wyjezdzamy na wieczór na wieś, 40km od Nas. Msza jest za moja babcię i dziadka.

ok, lece bo czsa się ubierać....PA 🙂
Martula buziak dla Hanusi 😘

• Mamusia
hejka wrócilismy 🙂
powiem krótko bylo super 🙂mały zaczarowany zabawkami:laugh: wszystko musiał ogladnac i dotknac:laugh: troszke zamilkł jak musiał mówić o sobie 🤪 aż mnie zatkało, ze ta moja gadułka się zawstydziła 🤪 ale nie ma co, był grupa od 3do 6 lat dzieci, wiec młody niebył siebie taki pewny 🤨

na palcu zabaw troszkę się niesluchał, ale mamy całe wakacje, aby go utemperować:P zresztą wiadomo pełno dzieci, każdy chciał sie popisac przed każdym:P

ok, zmykam bo do miasta musze lecieć...
papa

• Mamusia
cześc Babeczki

ale miałam noc okropną... Mój M. na dyżurze i dzwonili do niego w nocy dwa razy. Udało mu się potłumaczyć co mają zrobić, za pierwszym razem, ale za drugim musiał już pojechać - świtało... Nie przyjechał już do domu, został na 1 zmianie.
tak mi go szkoda...

No i ja po tej nocy też jestem do chrzanu, pogoda do chrzanu - zimno i buro... Lato where are you???

• Mamusia
ata38 napisał:
Będą się nudziły i nie pogadamy...
zresztą zaraz muszę obiad robić... 😞
A jak pranie?? Robisz??

tak robie, własnie kończy mi sie prac jedno pranie z kolorowymi ciuchami, a później włoże z czarnymi rzeczami, musze to szybko wykorzystac puki tesciowej nie ma heheheheheh. jaby sie dowiedziała ze robie dwa prania, jedno po drugim to by mnie opier........ hehehehe a czego nie bedzie widziała, to bedzie zdrowsza i ja przy okazji 🙂 🙂heheheh

Zapytaj ich, moze nie beda sie nudziły, właczymy im gre na kompie i beda zajete 🙂