Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kar_ola napisał:
w pazdzierniku 2008 kupilismy forda fokusa, a po 2 tygodniach sprzedalismy poloneza caro którego mielismy od tesciów ...wolalismy 3 tyś. dostaliśmy 2,5...samochód był w super stanie, troszke bombelki miał na nadkolach...kupił go młody chłopak, który twierdził ze urodziło mu sie amlutkie dziecko i chce samochód tani i na gaz...facet był z kolo Karkowa...jechał po auto cala noc pociagiem...

dzis gdy wrócilismy ze wsi, dzwoni telefon i jakas kobieta sie mnie pyta czy bylismy włascielami takiego i takiego poloneza...no to ja ze tak ale podam meza bo on lepiej wie 🙂 jak sie okazało ten mlody był handlarzem samochodów, sprzedał go jej za 3,8 , cofnoł licznik o 40tyś., powiedział ze dokumenty od gazu zagineły, wymienił opony na uzywane i zdarte a my dalismy mu gratis nówki letnie...radio wstawił stare i najlepsze napisał ze samochód jest w bardzo dobrym stanie bo uzytkował go dziadek w wieku 80 lat:laugh: :laugh: :laugh:

co za koleś...
Widzisz, niektórzy to sobie w życiu radzą... 🤪

• Mamusia
Kar_ola napisał:
ata38 napisał:
Mady, ale mi stracha napędziłaś...

halo co się dzieje Mady??

Z Mady ok, tylko byłam dzisiaj na zakończeniu roku w przedszkolu, a potem u teściów i nagle jak włączyłam tel, zobaczyłam 3 połączenia od Mady i się wystraszyłam, ale to na szczęście nic takiego 🙂

• Mamusia
ata38 napisał:
Kar_ola napisał:
ata38 napisał:
Mady, ale mi stracha napędziłaś...

halo co się dzieje Mady??

Z Mady ok, tylko byłam dzisiaj na zakończeniu roku w przedszkolu, a potem u teściów i nagle jak włączyłam tel, zobaczyłam 3 połączenia od Mady i się wystraszyłam, ale to na szczęście nic takiego 🙂

🙂

• Mamusia
Toja napisał:
też się cieszę że sobie poryczałam 😉

a co do tematu, to nie jestem twórcza, mi wciąż jedno i to samo dzisiaj po głowie chodzi, i to nie jest to co Wam chodziło 🤨 😉 🤢

Tojuś ja ostatnio miałam takie dni płaczliwe...ale przeszło mi...hormony buzują dlatego...bedzie wszystko dobrze zobaczysz, dacie rade 🙂 Twój M napewno cos wymysli madrego 🙂