Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ata38 napisał:
A po ilości prania się nie zorientuje??

nie zorientuje sie bo ona wie ze ja czarnych rzeczy nie piore w pralce z proszkiem tylko ręcznie a dzis mi sie nie chce, zamiast wsypac proszku to wleje płyn, a poza tym mam tylko 5 bluzek czarnych, i 1 pare spodenek 🙂 🙂
Mam nadzieje ze sie niespostrzeże 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Kar_ola napisał:
hej...u Was coraz ladniej, a u Nas coraz zimniej 🥴 ale mi nie przeszkadza...tylko skurcze mam dzis co jakis czas 🤔 i taki ból jakbym kolke miała 🤪

Czesc KArola 🙂 🙂 🙂
Juz jestem spowrotem, powiesiłam i w dodatku wieszak na bielizne mi sie zepsuł 😞 😞 ahhh!!!!

Karola pamietam ze Ty kiedys pisałaś ze masz upławy czy cos w tym rodzaju, mozesz napisac co to sa te upławy i jak one wyglądają??

• Mamusia
ata38 napisał:
Ja na szmatki pójdę dopiero po wypłacie 😞 Za bardzo zaszalałam w tym miesiącu i muszę pasa zacisnąć 😞 😞 😞

no ja tez troszke za duzo kupiłam w tym miesiacu a teraz trzeba oszczędzać...mi jeszcze wczasy wypadają przed wypłatą...damy rade 😉

Atuś zmykam pospać 🙂

• Mamusia
hej Mady 🙂
już piszę 🙂
ja miałam upławy takie- gęsta wydzielina z pochwy, na poczatku malo i biała, ale pózniej dostałam ja coraz bardziej zółtawa i zielonkawa i nawet troszkę miała przykry zapach...byłam na nia tak wyczulona, ze czułam zapach przez ciuchy...to było juz ostre zapalenie ...a i zrobiło mi sie to w ciagu niecałych 2 dni 😞
dostałam antybiotyk na 10dni, dzis juz 6 dzień mija i mam spokój, zadnych upławów nie mam...ale jeszcze bede mieć wymaz pobierany 2 lipca dla pewnoci