Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej brzuszki!!!Atuś dzięki za buziaczka 😉 😉 Tez się rewanżuję 😘
Ja dzisiaj mam w planach wizyte u lekarza o 15ej , potem spotkanie z kolezanką, a wcześniej jeszcze szypułkowanie truskawek 🙂
Ata u mnie tez pogoda do d....poprostu wydaje mi sie ze mam czasami doła przez ten ewidentny brak słońca 😞 ale cóz pozostaje miec nadzieje ze lipiec bedzie lepszy 🙂 🙂
Miłego dzionka kochane 😘 😘

• Mamusia
Czesc dziewczynki.
Czesc Atuska- przepraszam,ale zanim dobrnelam do konca czytania tzn do poczatku to juz Cie nie bylo 😞 a ja czytam z malymi przerwami hihihi
Wiedzialam, ze dzis Dzien Ojca i napisalam tacie smsa, ale Atuska przypomnialas mi inne oblicze tego swieta 🙂 No przeciez faktycznie to pierwsze zyczenia od Hani dla meza 🙂 Jeju wogole nie skojarzylam 🙂 hehe
Ja dzis jade do Krakowa czesciowo drukowac dyplom 🙂
Karolcia Hania dziekuje za calusia 🙂Mysle ze Nati tez sie ucieszy 🙂
Co do NK- to ja od poczatku mialam te dane zastrzezone, nawet nie mozna mnie w wyszukiwarce znalezc 🙂, bo na takie strony naprawde trzeba uwazac.
Buziaczki dziewczynki i milego dnia zycze... chociaz ta pogoda, tak jak Ata i Mimi napisala, jest do dupy.

• Mamusia
Cześć brzuszki,

Ja z pytaniem , czy Wam tez już jakaś siara wypływa z piersi? Normalnie dzisiaj wstałam i miałam 2 takie sporawe plamki na bluzce. Chyba troche za szybko 🤔 , chociaz ja dopiero 4 miesiące temu przestałam karmić Jagode.

MiP wiem co to znaczy ból zęba , ja się wybieram do dentysty od poczatku ciązy i jeszcze nie doszłam.

Pozdrawiam pozostałe brzuszki 🙂

• Mamusia
Hej mamuski 🙂
Atus dzieki za przypomnienie, wiedziałam ze 23 ale jakos nie skumałam ze dziś:P
Moni mi siara leci juz dość długo, wiec to normalne 🙂Kazda kobieta przechodzi wszystko inaczej 🙂Nie masz co sie martwić 🙂

My po kolejnej wizycie w przedszkolu. Dzis było jeszcze sympatyczniej i dzieci o wiele grzeczniejsze były 🙂
Jeszcze jutro 🙂
Bartus wygrał lizaka, ułozył jako jedyny 60elem. puzzle i nie pomylił się. Pani przedszkolanka sie dziwiła, ze on wcale nie patrzy na obrazek, tylko kształty dopasowuje 🙂

Kochane bede wredna:laugh: U Mnie upał!!!jednak w domu chłodno, wiec odpoczywamy 🙂

Miłego dnia laseczki 🙂

• Mamusia
Karola, mnie praktycznie to wogóle chyba pokarm nie zanikł przez te 4msc co przestałam karmić. Tylko dzisiaj to naprawde dużo tego wypłyneło i dlatego byłam w szoku ze tak szybko i tak duzo.

Fajnie że Bartuś zadowolony z przedszkola. Oby tak zostało do września.
Moja Ola jeszcze tydz i koniec przedszkola. Teraz witaj szkoło będzie 🙂

U mnie upału brak , ale za to nie pada jest 20C i tak w sam raz dla mnie na spacerownie 🙂

• Mamusia
Cześć Babeczki

witaj Luciola

u mnie taka burza była że do południa byłam odłączona od świata, co chwilę prąd wysiadał i nawet nie próbowałam włączać żadnego urządzenia... No i zimno jest, jakieś 12 stopni 🤔

Dzisiaj u mnie rosołek na obiad, bo już tak mi się go chce 🙂 🙂

Dziewczyny ma któraś z Was telefoniczny kontakt z Monią? Pisała że nie będzie zaglądać bo nie ma internetu w tym wynajmowanym mieszkaniu, ale ciekawa jestem co u niej...

• Mamusia
Toja własnie mi przypomniałaś, miałam wczoraj zadzwonic do Moni i zapomniałam. Niestety nie odbiera.Spróbuje jeszcze pod wieczór...
u Nas nadal słonecznie i bardzo ciepło, ale wietrznie...pranie wyschlo w 1h 🙂oczywiście szukam chetnych do prasowania:P
Ja dzis serwuje skubane z makaronem- mój T sobie zarzyczył 🙂 kurna kupiłam truskawki na kompot, aby małemu ugotowac, a takie dobre ze zjadłam wszystko:P...dziś anowy mała jakos uciska na dół że wszystko mnie pobolewa...napewno rośnie robak mały 🙂

• Mamusia
Hej kochane!!!!No ja własnie sie obudziłam, uciełam sobie popołudniowa drzemkę, bo jakos zmęczyła mnie ta wizyta u lekarza w tym Lublinie 🤨
Na poczatku było parno że az oddychac nie było czym, a potem ,tak jak u Toi, burza taka ze az sygnalizacja świetlna powysiadała na skrzyzowaniach 😲
No ja na szczescie spotkałam moja siostre z chłopakiem i mnie zwieżli pod sama przychodnie:P spadli mi poprostu jak z nieba 🙂 🙂
Z dzidziusiem wszystko oki, badania tez nie wyszły najgorzej, troche mi spadła hemoglobina i krwinki czerwona, ale to chyba normalne, teraz mam sie zgłaszac co dwa tyg na osłuchanie bicia serduszka maluszka 🙂
Martuś powodzenia z ukończeniem dyplomu Ci zycze,Karola to fajnie ze Bati polubił przedszkole i radzi sobie coraz lepiej 🙂 Co do siary tak jak monia pisała to ja jeszcze nic takiego nie miałam, nawet nie wiem jak to wygląda 🤔

• Mamusia
Toja napisał:
Witaj NIKA 🙂

Karola nie było serniczka... Tak lało że nie pojechałam wcześniej do Opola... Może jutro się uda bo idę na test obciążenia glukozą...

Padnięta jestem zmykam dziewuszki, miłego wieczoru!

Dobranoc Toja 🙂
Ja również zmykam, bo wykańcza Mnie te ranne wstawanie 🙂
Dobrej Nocy!!!