Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie brzuszki 🙂
Atus dziekuję 😘

ja dzis ledwo zyję 😉 mała sie rozpycha, rano tzreba wstac do przedszkola...a ja mam najlepszy sen wówczas 😉 no ale już koniec, teraz dopiero 1 września 🙂 dziś mój syn pokazał swoja ciemna strone mocy- normalnie ADHD-przy nim wysiada:P potem troszke zluzoawał...a ja jak debilka z brzuchem za Nim biegałam...
jednak jak było juz malowanie, to uspokoił sie i dobrze, bo bym mu skróciła wizyte chyba:P

u Nas dziś szaro, buro i ponuro 😞
Mady zazdroszcze wyjazdu 🙂jeszcze taki bez dzieci...korzystaj póki mozesz 🙂
Atuś szkoda mi twoich dzieciaczków, prawda pogoda do bani u was ostatnio...a maluchy to głupieja w domu 🥴

a ja czuję sie coraz słabsza...pamietam jak rano wstawałam i ogarniałm cały dom...wtedy była spokojna kawka i odpoczynek...spacer zaliczony...a teraz ...głupie porzadki trwają strasznie długo...no niestety trzeba się uzbroić w cierpliwość:laugh:

dobra bo zasmucam tu:laugh:
Milego Dnia:laugh:
Laseczki z Mielca- smacznosci przy kawce 🙂

• Mamusia
Cześć laseczki, dawno mnie nie było i widzę,że mam dużo nadrabiania 🙂
U mnie pogoda do bani, cały czas lej i zimno 😞 Nóżki dalej bolą, ale lekarz mnie uspokoił, że to nie ten wirus, którego się bałam i nie muszę robić dodatkowych badań 🙂 I dobrze, bo kosztują u mnie 100-wkę.
Robiłam drugą krzywą cukrowa i cukier mam jak najbardziej w normie, więc już jestem spokojna, tylko po co mnie tak nastraszyli tym pierwszym wynikiem, ile się musiałam nipotrzebnie nadenerwować 😠
Dobra, zmykam poczytać co tam popisałyście 😘

Cholercia coś mi się "e" zacina, musiałam wszystko poprawiać 😠

• Mamusia
a ja znowu na chwilke przy okazji obiadku zaglądnełam na nasze forum 😉Własnie pije herbatke, moje witaminki i zaraz wracam do szypułkowania truskawek 😉
pogoda tez u mnie dobijająca, do południa duszno i pochmurno, a teraz jakis deszczyk zaczął siąpić 🤨
Poprostu czuje sie tak jakby jakis październik lub listopad był a nie czerwiec 😠 😠
Ja chce troche słońca 😞
Buźki kochane 😘 😘

• Mamusia
inka906 napisał:
Cześć laseczki, dawno mnie nie było i widzę,że mam dużo nadrabiania 🙂
U mnie pogoda do bani, cały czas lej i zimno 😞 Nóżki dalej bolą, ale lekarz mnie uspokoił, że to nie ten wirus, którego się bałam i nie muszę robić dodatkowych badań 🙂 I dobrze, bo kosztują u mnie 100-wkę.
Robiłam drugą krzywą cukrowa i cukier mam jak najbardziej w normie, więc już jestem spokojna, tylko po co mnie tak nastraszyli tym pierwszym wynikiem, ile się musiałam nipotrzebnie nadenerwować 😠
Dobra, zmykam poczytać co tam popisałyście 😘

Cholercia coś mi się "e" zacina, musiałam wszystko poprawiać 😠

Cieszę się, Ze tylko na strachu się skończyło 🙂

• Mamusia
Kar_ola napisał:
a ja czuję sie coraz słabsza...pamietam jak rano wstawałam i ogarniałm cały dom...wtedy była spokojna kawka i odpoczynek...spacer zaliczony...a teraz ...głupie porzadki trwają strasznie długo...no niestety trzeba się uzbroić w cierpliwość:laugh:

Karolciu, już niedługo będzie po ciąży i odzyskasz siły 🙂
A pogoda też Was nie rozpieszcza niestety

• Mamusia
Atus Ty juz przestań 🙂Jestes Nasza i Cie nie oddamy 🙂Tak samo jak Toja goscisz w sercach Naszych 🙂
Ty jestes z Nami, a My z Tobą...i nie chce tu juz smutasów słuchać:laugh: :laugh: :laugh:
korzystajcie ze słoneczka 🙂

ja z Bartim poległam i spalismy 2,5h...wstałam przed 15-ta przerazona, bez obiadu...i na szybko ziemniaczki robilam w piekarniku:P...a teraz mzm nakaz lezenia od męza...nawet powiedział, ze w pidzame mam wskoczyć:P...a on ogarnie domek i poprasuje 🤪 normalnie dziewczyny wymiekłam 🤪

Miłego popołudnia laseczki.

• Mamusia
Masz rację Ata, dobrze, że tylko na straszeniu się skończyło 🙂

Kar_ola ja też ostatnio szybciej z sił opadam i coraz częściej nie chce mi się NIC 🙂 Ale mężusia to masz złotego 😉

Poczytałam sobie Wasze ostatnie rozmówki, gorący temat się pojawił 😉 Szkoda, że przegapiłam tą rozmowę ☺️

Jak Wam dzisiaj minął dzień?

• Mamusia
Witaj Inka 🙂
Ja dzis przelezałam całe popłudnie. Kregosłup odmawia całkowicie posluszeństwa. Mąz przed chwilka wyjechal na próbe bo w piatek koncert mają daleko od domu, wiec dzis pewno ok pólnocy wróci.
Posprztał mi kochany cały domek i kolacyjkę zrobił. Mały juz w pidzamie lata, wiec ja troszke mam luzy.

Pisałam dziś z Moniką, u lekarza wszystko ok. Musi jeszcze probic badania kontrolne. Dziś jechała na basen z Hubercikiem i siostra. Pozdrawiam Was 🙂