Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mojego Bartka do jedzenia nigdy nie trzeba zmuszać:P
a bajki leca a on patrzy w talerz...zreszta jak tv miał u siebie to cały dzien był włączony, a on i tak nie patzrył...wyłacznie słuchał...teraz poszukuje mu piosenek " 4 krasnoludki" "miczitanka" bo spodobały mu sie w przedszkolu zabawy przy nich 🙂

• Mamusia
Kar_ola napisał:
mojego Bartka do jedzenia nigdy nie trzeba zmuszać:P
a bajki leca a on patrzy w talerz...zreszta jak tv miał u siebie to cały dzien był włączony, a on i tak nie patzrył...wyłacznie słuchał...teraz poszukuje mu piosenek " 4 krasnoludki" "micipanka" bo spodobały mu sie w przedszkolu zabawy przy nich 🙂

Aaa skąś to znam , tv leci one i tak nie patrza ale jak wyłącze to ryk. Wiec sie ostatnio wycwaniłam. Jak sie dobrze bawia , to włączam im po prostu płyte cd z bajkami/piosenkami i im leci i jest spokój.

• Mamusia
Karolciu, a co do koszmarów, to jakieś dwa lata temu mój Mateusz, też często miał sny z potworami i co najlepsze, strasznie płakał przez sen i wtedy strasznie ciężko było go dobudzić i trzeba było czekać, aż się uspokoi i znów zaśnie.
Całkowicie skończyło się oglądanie bajek z potworami. Nie obeszło się oczywiście bez płaczu, ale przynajmniej koszmary się skończyły.
Zwróć uwagę, jakie on bajki ogląda i jak dużo jest w nich przemocy, albo potworów jakichś dziwnych, to mu nie pozwalaj oglądać.

Moja Gabrynia do dziś boi się np. Muminków, ale mi ta bajka też nigdy się nie podobała 😞

• Mamusia
ata38 napisał:
Karolciu, a co do koszmarów, to jakieś dwa lata temu mój Mateusz, też często miał sny z potworami i co najlepsze, strasznie płakał przez sen i wtedy strasznie ciężko było go dobudzić i trzeba było czekać, aż się uspokoi i znów zaśnie.
Całkowicie skończyło się oglądanie bajek z potworami. Nie obeszło się oczywiście bez płaczu, ale przynajmniej koszmary się skończyły.
Zwróć uwagę, jakie on bajki ogląda i jak dużo jest w nich przemocy, albo potworów jakichś dziwnych, to mu nie pozwalaj oglądać.

Moja Gabrynia do dziś boi się np. Muminków, ale mi ta bajka też nigdy się nie podobała 😞

Dziekuję Atuś 🙂

• Mamusia
Hej mamusie! U mnie dziś wreszcie nie pada, aleee chyba nie obejdzie się bez burzy, duszno i parno 😞 Ale chociaż mogę pranie na balkoniku powiesić 🙂 Mnie dziś czeka prasowanko, wykorzystam to, że dziś nóżki nie dokuczają 🙂 W nocy obudził mnie straszliwy ból, ale mężuś mi wysmarował i dało si zasnąć, a teraz jak ręką odjął 🙂 Chyba go wykorzystam na codzienne nocne masowanie :P
Później muszę na większe zakupki, bo w sobotę mam gości na urodzinkach :P
Miłego dnia kochane 😘

• Mamusia
Witam moje kochane pszczółki 🙂Jak tam zdrówko ? 🙂Dawno mnie tu nie było i nawet nie próbuje nadrobic zaległości moje Wy gadułki:P Wybaczcie ale nie dam rady 🙂
U mnie niby ok, dostałam ostatnio w nocy jakiegoś nerwobóla 😞 nie mogłam oddechu złapac ,strasznie kuło więc wybrałam się do lekarza,no i niby coś z krążeniem mam nie tak,ciśnienie skacze,jakieś szmery słychac i wyniki będę robiła ale ogólnie nie ma powodów do zmartwień-i całe szczęście 🙂
Mała rośnie,aktywna skubana jak nie wiem co 🙂 skacze i wierci się niemożliwie 🙂(to po tatusiu),wyniki z glukozy też mam ok więc w sumie jestem zadowolona 🙂Jedynie co mnie martwi i smuci to brak męza 😞 sam jeszcze nie wie kiedy wróci 😞 a mi zostało cierpliwie czekac...
Karola dla Ciebie 😘 dziękuje za troskę 🙂I dla Was wszystkich dziewczynki buziaczki ślę 🙂 😘
Kurcze,łapią mnie skurcze w nogach ostatnio w nocy cały czas,budzę się z bólu 😞 Wy też tak macie?

• Mamusia
No to faktycznie,kupię sobie dodatkowo magnez 🙂

A na nowym mieszkanku tak sobie,nie mogę się przyzwyczaic 🥴 teraz jestem na starym mieszkanku i przynajmniej się wysypiam 🙂mam dostęp do neta 🙂jakoś nie czuję się tak samotna 🙂Mieli mi tak piec wymienic i jeszcze tego nie zrobili 😞i tak czekam...
Lecę małemu śniadanie zrobic ,bo wstał 🙂