Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej Babolki, ja zaraz zmiatam do Opola, ale przyszłam się przywitać...
Wczoraj wieczorem znów miałam randkę z termoforkiem. Mam nadzieję że dzisiaj się obejdzie 🤨

Inka, czy to jest ten kojec z Motherhood?
Kurcze coraz częściej się nad nim zastanawiam - przestałam się wysypiać totalnie...

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej lasczki, ależ się dziś wyspałam... Wieczorem przyszła taka porządna burza, orzeźwiła powitrze i spałam jak mopsik, nawet nocneego siusianka nie było :P
Za to od rana znów duchota, że od samego ubierania się mam zadyszkę 😉 A mam dziś tyle sprzątania 😞
Miłego dzionka 😘

• Mamusia
Toja napisał:

Inka, czy to jest ten kojec z Motherhood?
Kurcze coraz częściej się nad nim zastanawiam - przestałam się wysypiać totalnie...

Hej Toja, nie to inny, wyszukałam na allegro for you:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=669802117

Jest rewelacyjna, całą nockę z nią przespałam 🙂

• Mamusia
Witam dziewczynki!

Od rana jak zwykle zabiegane 🙂 ja zresztą też już pranie wstawiłam a później za sprzątanie się biorę.

Chciałam Wam polecić sklep dla dzieci 5-10-15 są fajne wyprzedaże nawet o 50%. Ja kupiłam dla swojej pocieszki np. fajny komplecik welurowy był za 24 zł przecena z 50zł! co prawda rozmiar 74 (bo nie było mniejszych ale i tak pewnie się przyda).

Udanego dnia 😘

• Mamusia
dziewczyny mam pyatanie. bo kiedys piasalyscie ze tu na suwaku sobie termin porodu wpisalyscie wg ost. okresu. zatem tak naprawde termin macie o ok. 2 tygodnie przeklamany- zgadza sie?ja mam termin na 13 wrezesnia wg usg, bo okresu nie mialam, wiec nie maja jak sie"zaczepic", ale tak naprawde powinnam odjac te 2 tygodnie, aby wspolgralo z wami? 🙂bo roznica ciazy miedzy wielkoscia plodu a ost miesiaczka jest ok. 2 tygodnie i te 40 tygodni prawidlowo powinno liczyc sie od miesiaczki?dobrze ja to rozumuje? 😁

• Mamusia
Sprzątanko jakoś poszło, tylko odkurzanie zostało, ale o to poproszę mężusia jak wróci, ja już nie mam siły 😞
Pranie też się suszy i zupka ogóreczkowa gotowa. A do zupki zrobię placuszki zimniaczane :P
Pojadłam truskaweczek ze śmietanką i teraz poleżę sobie z nóżkami do góry 🙂
Miłego dzionka mamusie 😘

• Mamusia
...hehe ale kazdy ma dzis dzień zapracowany 🙂
ja wczoraj wyprałam maskotki i dzis je segreguje i wystawiam na allegro...
ciuszki teraz sie piora...dzis chyba z 5 pralek puszcze...ale jak pogoda nie sprzyja to chociaz w domu porzadek mozna porobić 🙂jejeku przy tych ciuszkach na sentymenty Nas z T wzieło...jak to Bati nosił...a to wszystko takie "minimini" w porównaniu do teraz:laugh: