Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć Sylwio! 🙂

Tak zazwyczaj bywa, że im bliżej czegoś tym bardziej się o tym myśli - w tym pewnie nie jesteś sama... Chociaż człowiek najbardziej boi się nieznanego. Ja osobiście wolę nie słuchać o porodach bo po co bać się zawczasu a i tak tego nie unikniemy.

A to Twoja pierwsza ciąża?

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczyny
musze wam cos pokazac . dostalam paczki z alegro co maz mi zamowil. kupilam sobie tunike http://www.allegro.pl/item665403448_tunika_ciazowa_na_szelkach_falbanka_podwojna.html i geterki ciazowe http://www.bemummy.pl/index.php/product/show/id/42 ktore sa nieesamowite! chwala dla czlowieka ktory wymyslil geterki ciazowe, no rewelacyjne sa na brzuszek 🙂 a i tej stronieo z geterkami sa tez te rajstopki ciazowe o ktorych wam mowilam za 9 zl 🙂 a ja za nie dalam w sklepie kupe kasy. rewelacja po prostu

• Mamusia
Martus super zakupy 🙂
Leginsy są teraz na ta pogode w sam raz 🙂 Ja smigam codziennie jak nie w długich to 3/4 do tego tunika lub sukienka i super 🙂

poprasowałam 2 pralki...i jeszcze mam, bo duzo dzis juz tez przeschło...ale nózki mam jak banieczki wiec luzik...odpuszczam na dziś...
synek wyemigrował na plac zabaw ze swoim chrzestnym...a maz baju baj pojechał:P

• Mamusia
Witam nową mamusię 😉
Ja już dzisiaj padam z nóg... Tyle było do zrobienia przed imprezką, a co dopiero jutro, muszę zregenerować siły, więc tylko Was poczytam i zmykam pod prysznic i lulu 🙂
Jest tak strasznie duszno, że chyba obłożę się lodem na noc 🙂

Atuś, masz ode mnie zaproszenie na nk 🙂 Tzn. mam nadzieję, że to Ty 🙂

Słodkich snów brzucholki 😘

• Mamusia
Witajcie brzuszki.
U Nas miało dzis byc 30stopni, a ja widze, ze bez polaru sie nie obedzie takie wiatzrystko 😞
Mimo tego mysle, ze jakoś fajnie spedzimy ten weekend.

Wczoraj na brzuszek nie mozna było wejsc 😞Ja ogladnełam 5 filmów czekajac na T, wrócił około 3-ciej...oczywiscie zmeczony padł od razu...z ja zasnełam około 5-tej... 😞 narazie nie czuje zmeczenia, ale zapewne po sniadaniu padne...

Miłego Dnia Brzuszki.

• Mamusia
Hej Babolki

a ja wczoraj padłam jak kawka po powrocie do domu... Obeszłam dwa sklepy tesco za ciuszkami dla niuni i trochę kupiłam bodziaków i pajaców... Ale to kropla w morzu z tego co widzę na wyprawkowej liście...

Byliśmy jeszcze w Media Markt bo są wyprzedaże i oglądaliśmy sprzęt AGD do zabudowy... Nogi mi normalnie w d... wchodziły...

Atuś a na co się szczepiliście?

Inka ja się raczej na ten Motherhood zdecyduję jeśli już - jest tańszy no i w kształcie księżyc a nie 9 - gdzie dajesz rękę jak leżysz na niej? bo chyba nie da się jej wsunąć pod poduchę, nie?

Dzisiaj po południu sama, bo M. na drugiej zmianie. Mam w planach sprzątnie, ech... Jutro jedziemy do moich rodziców i zabiorę do siebie siostrę na tydzień.

• Mamusia
Witajcie Bąble 🙂
Martuś 😘

Wreszcie udało mi się wejść na stronkę, nieco się zmieniła, wiec może już nie będzie z tym problemów 🙂

Wpadłam na chwilkę tylko, żeby sprawdzić, co u Was 🙂 🙂 🙂

Inka, zaproszenie przyjęte, dziękuje bardzo 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
hej dziewczynki.
Atus dziekuje i rowniez caluje 😘
ja od rana mialam jeszcze problemy ze stronka-nie moglam sie zalogowac., tzn niby bylam zalogowana,ale nie moglam nic pisac i pisalo u mnei ze jestem gosciem 🙂 juz po logowaniu, ale wreszcie moge.
my rano bylismyw mikolowie w auchanie po wafle duze okragle i krówke do smarowania i zrbilam piszingery- mnie wiem jak sie pisze:P
buziaki i do pozniej
za jakis czas nadrobie zaleglosci bo mezus obiad serwuje:P

• Mamusia
Cześć mamuśki! Mam chwilkę, bo już wszystko gotowe i tylko na gości czekam 🙂
Atuś dziękuję za komentarz i przyjęcie zaprosznia 😘

Toja napisał:
Inka ja się raczej na ten Motherhood zdecyduję jeśli już - jest tańszy no i w kształcie księżyc a nie 9 - gdzie dajesz rękę jak leżysz na niej? bo chyba nie da się jej wsunąć pod poduchę, nie?

Rękę daję pod poduchę i wcale mi nie zgniata, mimo że jest twardawa 🙂 Też oglądałam tą z motherhood i chciałam ją kupić, tylko mężuś mnie uprzedził, bo ta była za droga, ale jestem baaardzo zadowolona 🙂 Dzisiaj obudziłam się w tej samej pozycji, co się wiczorem położyłam i nic mnie nawet nie bolało, więc dla Ciebie ze względu na to, że musisz leżeć na boczku będzie super...

• Mamusia
Witam moje drogie 🙂
Ale miałam problem z zalogowaniem się na nasz brzuszek,muli się coś okrutnie 😠

Co tam u Was słychac? Ja tam zaraz do pracy się biorę,zrywałam dzisiaj z siostrą czereśnie i teraz będę wkładała je w słoiki,na zimę jak znalazł 🙂Mam nadzieje,że brzusio mnie nie rozboli bo strasznie się objadłam nimi:P

• Mamusia
Hej Ata 🙂
Strasznie działa teraz ta stronka 😞czekam długo zanim zapisze moja wypowiedź,nie mogę spokojnie poczytac o czym pisałyście wcześniej-masakra,mam nadzieje,że jak zmienia ten serwer to będzie to szło lepiej.
A na samopoczucie Atuchna narazie nie narzekam 🙂Chociaz ta pogoda strasznie uciążliwa jest,nie ma czym odychac 😞Teraz znalazłam sobie zajęcie-słoiki 🙂