Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć Bruszolki!

U mnie od wczoraj upały, których wręcz nie da się znieść. O wyjściu na dwór nie ma mowy bo od razu słabo mi się robi. Najchętniej pojechałbym nad jezioro i siedziała całe dnie w wodzie, ale to za rok, teraz zostaje tylko chłodny prysznic.

3majcie się Dziewczynki 😘

• Mamusia
Witam Was mamusie !
U mnie też dzisiaj skwar i duszno 😎
Cały dzień spędziłam z moją bratanicą, ale dziś wzięłam jej jeszcze do towarzystwa siostrzenicę męża mego i jestem strasznie umordowana... Dziewczyny cały dzień szalały i wymyślały coraz lepsze 😉 zabawy, a ja starałam się dopasowywać 🙂 Dałam radę, ale wieczorem wróciłam tak umęczona, że szybko wsloczyłam pod chłodny prysznic i położyłam się przy wentylatorze z nóżkami do góry 🙂 I tak mi teraz dobrze... A do tego przed chwilą była burza, trochę popadało i orzeźwiło się powietrze, ale noc i tak zapowiada się duszna 😞
Jutro bratanicę przywożę do siebie i dziewczynki mają zamiar pluskać się w basenie, co oznacza, że nie mam szans na posiedzenie w chłodnym domku 😞
Mam nadzieję, że znajdę chwilkę żeby z Wami popisać.

Buziam 😘

• Mamusia
Hej brzuszki kochane 🙂
własnie zauważyłam, ze mój post poszedł w odchłań.. 😠 .no trudno...dwa razy pisać nie będę... 😎

Kochane mi pogoda nawet słuzy, wczoraj był upała a ja dupsko w basenie moczyłam i nawet troszkę ciałko podpiekłam:P Wróciłam przed 20-tą padnięta z Bartim. 🙂

Dzis od rana juz obiady robie na wyjazd i wekować je będę 🥴
w południe do lekarza na wizyte się wybieram. Krzywa cukrowa wyszła powyżej normy 😞 ale poczekam n adiagnoze lekarza i staram się nie panikować 😉

Miłego DnIA 🙂
Martuś dziś teń dzień 😆 POWODZENIA !!! for you 😘

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Krzywa cukrowa wyszła powyżej normy 😞 ale poczekam n adiagnoze lekarza i staram się nie panikować 😉

Pewnie Kar_ola, nie panikuj 🙂 Ja miałam powyżej normy i musiałam powtórzyć badanie tylko z większym obciążeniem glukozą 😞 Nie jst to przyjemne, ale warto było, bo wynik wyszedł bardzo niski. Z tego co pamiętam miałaś cukrzycę z Batim, więc co ja Ci tu mówię, sama wiesz jak to wygląda... Więc powtórzysz badanie i wszystko będzie git, nie martw się na zapas 😉

Atuś dzikuję za miłe słówka z ranka 😘

Wstałam dzisiaj z zawrotami głowy i okazało się, że mam niskie ciśnienie 101/66 - to już drugi dzień 😞
Popijam teraz kawkę i próbuję się wzmocnić.

Miłego dzionka moje kochane.
Do napisania 😘

• Mamusia
Hej Babolki 🙂

w końcu udało mi się do Was zalogować - dwa podejścia wczoraj nic nie dały... Ech...

Siostra dzielnie dotrzymuje mi towarzystwa 😉 była nawet ze mną na badaniach - też zaliczyłam glukozę - przedwczoraj. Ohyda!!! Ale dałam radę, siedziałam, a serce waliło mi jak po zbyt mocnej kawie... taka głodna wyszłam stamtąd że aż nogi się pode mną uginały... Wyniki może uda mi się dzisiaj odebrać...

Atuś gratulacje zdolna mamusiu - teraz dzieciaki będą całe lato śmigać na rowerkach 😉

Martuś powodzenia!

Mi się też marzy basen, ale z tą pogodą nigdy nic nie wiadomo... ech...