Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kar_ola napisał:
ciekawe ile jeszcze te upaly potrwaja, przez wysokie temperatury tez mozna szybciej urodzić...

:laugh: :laugh: :laugh: Podobno nie ma być za dużo takich upalnych dni, ale różnie to bywa z prognozami... I wcale nie było by tak źle urodzić trochę wcześniej, byle nie za wcześnie 🙂

• Mamusia
powiem Ci, ze ja juz sama głupia jestem po tych terminach...wcale juz w nic nie wierze bo co wizyte to zmienia decyzje...dziś najpierw sie pytałam czy orietacyjnie moze mi powiedzieć, w jakim terminie mam być przygotowana a on że skoro termin na wrzesień to we wrzesniu...a pózniej po usg ze 12 sierpnia 🤪
trzeba brac jeszcze poprawke, ze natura może spłakac figla i sama zadecyduje inaczej 😁

• Mamusia
inka906 napisał:
Kar_ola napisał:
tak???
a czemu??

Bo różnie to bywa i może się tak zdarzyć 🙂 Poza tym ja też czułam ruchy już w 16 tyg., więc może akurat???

no fakt 🙂
ja z Bartkiem poczułam ruchy równo 5b miesiecy przed porodem 🙂 wiec u m6nie tak ok 22 sierpień:P:P:P

• Mamusia
Kar_ola napisał:
powiem Ci, ze ja juz sama głupia jestem po tych terminach...wcale juz w nic nie wierze bo co wizyte to zmienia decyzje...dziś najpierw sie pytałam czy orietacyjnie moze mi powiedzieć, w jakim terminie mam być przygotowana a on że skoro termin na wrzesień to we wrzesniu...a pózniej po usg ze 12 sierpnia 🤪
trzeba brac jeszcze poprawke, ze natura może spłakac figla i sama zadecyduje inaczej 😁

Pewnie, że tak. Mi na jednym usg wyszedł 18 sierpnia. Równie dobrze może się to jeszcze przeciągnąć i urodzimy w połowie września 🤪

• Mamusia
Zmykam Karolciu, bo pizzę sobie w piekarniku odgrzewam i zaraz się przypali... Zgaga w nocy murowana, ale co zrobię jak mi się tak baaardzo chce :P
Buziole i gdybym nie wróciła ( bo mąż może okupować komputer ) to słodkich snów 😘

• Mamusia
inka906 napisał:
Kar_ola napisał:
a nie wiesz co sie dzieje jak hemoglobina spada???
bo tez mi wykryto w morfologi 🥴

Wiem, że ponuiżej normy to anemia i za mało żelaza... Akle zależy jeszcze jak bardzo niska...

aha czyli juz wszystko sobie skumałam...zmienił mi witaminy i dał dodatkowe z zelazem...no norma jest od 12 a ja mam 10,4...

• Mamusia
Witajcie dziewczynki 🙂
Martuś 😎 😎 😎 🙂 🙂 🙂 :laugh: :laugh: 😆 😆 😆 😉 😉 😉 :P :P :P 😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃 😘 😘 😘 🤪 🤪 🤪

wiedziałam, że dasz radę, gratuluje i masz buziaczka na dzień dobry 🙂 🙂 🙂 Strasznie się cieszę i mam nadzieję, że teraz będziemy się częściej spotykać na forum 🙂 🙂 🙂