Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Martuś dzięki 😘 😘
Z tą hemoglobiną rzeczywiście nie za dobrze...
A glukoza na granicy - pewnie każą Ci zrobić test z 75g...
Martuś jakoś to będzie... 😘

U mnie glukoza chyba dobrze - przed wypiciem 67mg, a po 85mg... Trochę poniżej normy na czczo... No ale zobaczymy co lekarz, wizytę mam jutro...

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
eee Toja ja mam na wyniku napisane ze na czczo powinno sie miec od 60- 105- czyli nie masz za malo? 🙂 miescisz sie w granicy. ja na czczo mialam 87, wiec oki, a po wypiciu 140( a do 140 jest norma)
własnie spodziewam sie, ze dzis mi powie ze mam zrobic glukoze 75g.

a tak poza tym to ostatnio zauwazylam , ze moje cale cialo jest w żyłach:P dosłownie wszędzie je widze: głownie na piersiach (one w zasadzie juz maja kolor caly niebieski 🙂. brzuch, nogi i uda....ale tak bardzo, bardzo je widac:/ aaa a zeby tego było mało to brzuch zrobił mi się strasznie włosiasty:P hihihi naszczęscie te włoski są blond ale strasznie duzo ich

• Mamusia
Cześć dziewczynki!

Atuś super zdjęcia, fajna Wam się wycieczka trafiła 🙂

Toja 😘 dla Ciebie na te bóle 🙂 Nie kręć się za dużo, leż i odpoczywaj 😉

Mnie dziś czeka duuuże prasowanie, nie wiem czy dam radę , bo źle spałam (dziś bez mojej poduchy 😠 ) i plecki bolą mnie przy każdym ruchu 😞 Ale muszę wykorzystać pogodę, że za gorąco nie jest 😉

Miłego dnia brzucholki 😘

• Mamusia
Hej laseczki.
Jestem juz po badaniach w szpitalu, po 15-tej jade juz nad jeziorko do mojego szkraba 🙂Wyniki odbieram jutro popołudniu, mam nadzieje, ze beda na tyle dobre, ze obejdzie sie bez hospitalizacji w Bydgoszczy 🙂
...czytam was na biezaco...
Martus ja tez miałam podawane 75g glukozy...wiec czekamy razem na wynik...dziewczyny jak wiecie to napiszcie potem jaka jest norma...
Toja szkoda ze tak ci dokucza ból, mam nadzieje ze szybko minie...
Moniś ja na twoje zyczenie codziennie mocze nózki w jeziorze...i choć wskoczyłabym cała z checią to rozsadek mówi "nie"!!!
Atula przesliczne zdjecia 🙂Dzieki za sms-ki.
Inka spać na poduszce masz, a nie bez pózniej obolała jesteś....

Kochane trzymajcie się. Odezwe sie niebawem 🙂
Atus zokazji wczorajszego swieta 😘 for you!!!

• Mamusia
Hej
Witaj Karolka- 3mam za Was kciuki, aby Cie do szpitala nie zabrali:* poki co korzystaj z wakacji 😁 i mocz nogi poki jest pogoda 🙂

Ja jestem juz po wizycie u gina. Powiedziala mi, ze glukoza nie musze sie martwic, pozniewac mieszcze sie w granicach- co prawda- na przepasci,ale mieszcze sie w normie, zatem nie musze pic 75 g narazie, tylko za miesiac powtorzyc badanie na 50 g. Przedzialu na 75 g niestety nie znam.
Gorzej zareagowala na morfologie-hemoglobine 10,6. Kazala jesc dalej dodatkowe zelazo, tylko z innej firmy mi przepisala. Poza tym oki. Waze juz 69 kilo a przed ciaza wazylam 60.
Jutro usg- tam nie bedzie juz tak milo:/
buziaki

• Mamusia
Witajcie moje kochane 🙂

Karola cieszę się ,że dobrze się bawisz i wypoczywasz,będę trzymała kciuki za wyniki badań.

Martuś fajno ,że glukoza ok,teraz zażywaj żelazo,będzie dobrze 😘

Toja bidulko nasza obolała 😞 wypoczywaj najwięcej ile się da.

Inka nie przemęczaj się kobitko nam,nie ma co tak szalec z tym prasowaniem 🙂

Miłego dnia 😘

• Mamusia
Monia27 napisał:
a ja znowu muszę zmienic datę na suwaczku męża 😞 będzie dopiero na weekend,już nie wytrzymuje nerwowo 😠 nie mogę się doczekac jego powrotu,ciągle przekładają datę wyjazdu 😠

ważne, że będzie i że się będziecie mogli sobą nacieszyć 🙂

• Mamusia
No widzisz Atuchna dziś jagody królują 🙂Ja już się tak objadłam,pyszniutkie są a zęby mam tak fioletowe:P hihihi aż wstyd się uśmiechac teraz:P

A co do przyjazdu męża,też się tak pocieszam,że jeszcze trochę i w ogóle,ale to jest bardzo męczące,wczoraj przed snem to nawet sobie popłakałam,już mam dośc tej samotności 😞
A nawet jak przyjedzie to tylko na tydzień czasu 😞 ten tydzień zleci szybko,tym bardziej ,że tyle nam zajmie przeprowadzka z tego mieszkania na stancję i znowu wyjedzie 😞 masakra...kiedy ja się niem nacieszę? 😞.....

• Mamusia
Monia27 napisał:
A co do przyjazdu męża,też się tak pocieszam,że jeszcze trochę i w ogóle,ale to jest bardzo męczące,wczoraj przed snem to nawet sobie popłakałam,już mam dośc tej samotności 😞
A nawet jak przyjedzie to tylko na tydzień czasu 😞 ten tydzień zleci szybko,tym bardziej ,że tyle nam zajmie przeprowadzka z tego mieszkania na stancję i znowu wyjedzie 😞 masakra...kiedy ja się niem nacieszę? 😞.....

jeszcze będziesz tęsknić za czasem, kiedy mogłaś od niego odpocząć, choć chwilkę 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Hej dziewczynki.
Dzieki Atus i Moni:* Musze się wczytac o czym pisalyscie bo ejstem nei w temacie 😉
Ja na chwile wpadlam zobaczyc co i jak tu 🙂
Musze isc zupke jakas zrobic, bo maz zaraz z pracy wroci 🙂 Chyba zrobie pomidorowa 😁
Buziaczki

• Mamusia
Czesc Dziewczynki 🙂
Nareszcie udało mi wejsc do Was, myslałam ze juz nigdy ze popisze sobie z Wami 😞, nie wiem co sie stało ale nie mogłam sie zalogowac, i codziennie sie logowałam a pokazywało sie ze nieporawna nazwa użytkownika lub hasło, tylko ze to nie było możliwe bo ja wszedzie urzywam tego samego hasła 🙂 🙂
Własnie dzis dostałam maila od Admina z nowym hasłem i weszłam sobie hehehehehe

Dziewczynki opowiadajcie co tam u was, jak samopoczucie????