Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kar_ola napisał:
a ja mam doła...znów niesnaski rodzinne od jednej ze stron rodziny T, teraz jeszcze próbuja wkręcić w to moich rodziców...a ja jak zwykle przeżywam wszystko i rycze...wiecej nie pisze bo to nie jest miejsce 😞 😞 😞

Doskonale Cię rozumiem, ale nie daj się w to wciągnąć i staraj się nie przejmować tym co się dzieje... musisz uważać na siebie i Natkę 🙂

• Mamusia
ata38 napisał:
Kar_ola napisał:
a ja mam doła...znów niesnaski rodzinne od jednej ze stron rodziny T, teraz jeszcze próbuja wkręcić w to moich rodziców...a ja jak zwykle przeżywam wszystko i rycze...wiecej nie pisze bo to nie jest miejsce 😞 😞 😞

Doskonale Cię rozumiem, ale nie daj się w to wciągnąć i staraj się nie przejmować tym co się dzieje... musisz uważać na siebie i Natkę 🙂

kochana dzieki 🙂
sciskam i uciekam 🙂

• Mamusia
Cześć mamusie kochane !
Od wczoraj nie mogłam wejść na Brzuszek i teraz też coś się strasznie muli 😞 Próbowałam Was poczytać, ale coś powoli to idzie, może nadrobię w inny dzień.
Wczoraj z mężusiem przenosiliśmy się do innego pokoju w domu teściów, większego, żebyśmy mogli z Kubalą się pomieścić i dziś od samego rana przenosiłąm nasze rzeczy i układałam w szafach. Umęczyłąm się jak nigdy, aż pierwszy raz spuchły mi nogi i nadgarstki 😞 Teraz już chyba drugą godzinę leże z nóżkami do góry i poprawiam krążenie... Zbiera się na burzę, narazie jest ciemno i grzmi, zaraz coś lunie 🙂 Dzisiaj u mnie straszna duchota była, więc może się trochę powietrze oczyści...

• Mamusia
U mnie też nudy... Tylko, że ja jeszcze na teściówkę skazana jestem 😠 Chętnie sama bym w domciu posiedziała...

A najchętniej to bym gdzieś wyjechała, ale jedyny wyjazd jaki mamy w planie to wesele kuzynki 8 sierpnia...