Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej Babeczki
U mnie bez zmian, boli i boli, już chyba tak zostanie... 😞

Atuś
u mnie z tym sprzątaniem masakra, tylko we dwoje jesteśmy a bałaganimy za pięcioro... Teraz M. ma nocki to rano nic nie robię żeby go nie budzić... przejście z pokoju do kuchni mamy takie szerokie że wszystko słychać bardzo...

Karola 😘 😘 wszystko będzie dobrze : 😘

Martuś, rzeczywiście ostatnio tu cicho - ja teraz prze dwa dni tylko podczytywałam, bo wenę mam nijaką, ale też niewiele do czytania...
Cieszę się że u Hani takie wieści - problemy z moczowodem to nie tak poważna sprawa jak niedoczynność nerki 🙂

Monia, skoro mdlejesz to bierz kogoś ze sobą na badania...

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej hej dziewczynki co porabiacie?? Kurde belek kazda z Was jest zajeta? Co wy takiego robicie? mi to sie nudzi cały dzien i chodze z kąta w kąt. hehehehe

Wiecie co ja to juz sama siebie mie rozumiem..........!!!
Wczoraj z Seba pojechaliśmy do mojej mamusi i zostaliśmy na noc, było ok. a dzis rano wstaliśmy i w pewnym momencie sie dziwnie poczułam, poczułam sie tak jakbyśmy przeszkadzali mojej mamie, poprostu poczułam sie jak u kogos obcego.i po godzinie przyjechalismy do domu, i jak tylko przekroczyłam próg mieszkania zobaczyłam psa i teściowa, to nagle zaczęłam żałować ze wróciliśmy, ze moglismy jednak zostac u mamusi. i odrazu tesciowa mnie zaczeła wkurzac głupimi tekstami w moją stronę. Kurde ja to dopiero jestem dziwna, sama nie wiem czego chce, jak jestem tutaj to ciągnie mnie aby pojechac do mamy, a znowu jak tam jestem to mnie ciągnie do domu. Nierozumiem tego!!

• Mamusia
Normalnie nie mogłam dzisiaj w ogóle tej strony otworzyć, a miało już być dobrze... Sam Admin pisał...

😠 😠 😠

Ata - zawsze bądź konsekwentna jeśli już ukarzesz, bo dzieciaki przestaną Cię traktować poważnie 😉 Albo wymyślaj im takie kary, które nie będą kolidować z tym co chcesz robić 😉 🙂 taka pedagogiczna rada 😉 😘

Mady - współczuję Ci mieszkania z teściową, pisałaś coś o mieszkanku, że szukacie, i co? Booooziam Cię mocno, powodzenia!

Ola udanych wakacji 😉

• Mamusia
Karolcia pisała 🙂
Jest już dalej nad jeziorkiem i będzie w domciu w czwartek 🙂 Dostała jak to napisała dietę cud i ma mierzyć cukier, co dwie godziny 🙂
Więc miejmy nadzieję, że się na tym skończy 🙂
Karolciu, czekamy na Ciebie 😉 🙂 🙂

• Mamusia
alexandra83 napisał:
witam i pozdrawiam mamusie wrzesniowe tak myslałam ze mało kto tu teraz zaglada no coz wakacje 🙂 my tez wyjezdzamy na 2 tygodnie odpoczac przed remontem 🙂 zycze wam milego wypoczynku 🙂 🙂

Ola, wypoczywajcie i korzystajcie z pogody, oby Wam dopisała 🙂

• Mamusia
Hej brzuszki 🙂 🙂 🙂

Mady dziękuje ☺️ i dla Ciebie 😘 Współczuje mieszkania z teściową,podziwiam Cię 🙂

Karola wiem,że teraz musisz uważac na to co jesz i kontrolowac sobie cukier,moja koleżanka też ma cukrzyce ciążową i nie wszystko wolno jej jeśc 🥴 kuje się biedaczka i zapisuje sobie wszystkie pomiary.

Zjem śniadanko i nie wiem co tu robic dziś 🥴 nic mi się nie chce,jeszcze wkurza mnie fakt,że mój mąż powinien dzisiaj byc już w domu a będzie dopiero we wtorek,ciągle przekładają te terminy,zwariowac można 😠