Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć mamuśki!

Kar_olka dobrze, że już jesteś, może trochę się forum rozrusza 😉 Dziewczyny chyba upałem zmęczone i nawet pisać im się nie chce 🙂

Atula zdrówka dla tatusia 😘

U nas też masa komarów. Już popołudniu nie da się na dworze wytrzymać, bo obsiadają 😠

Wczoraj miałam wizytę u lekarza i ten też ( bo chodzę do dwóch ) powiedział, że syneczek będzie duuuży 🤪 Waży już 2kg, kluseczka :P

Miłego dzionka dziewczynki, ja dziś z domu się nie ruszam... Tak tu przyjemnie, chłodno...

• Mamusia
Cześć mamuśki!

Kar_olka dobrze, że już jesteś, może trochę się forum rozrusza 😉 Dziewczyny chyba upałem zmęczone i nawet pisać im się nie chce 🙂

Atula zdrówka dla tatusia 😘

U nas też masa komarów. Już popołudniu nie da się na dworze wytrzymać, bo obsiadają 😠

Wczoraj miałam wizytę u lekarza i ten też ( bo chodzę do dwóch ) powiedział, że syneczek będzie duuuży 🤪 Waży już 2kg, kluseczka :P

Miłego dzionka dziewczynki, ja dziś z domu się nie ruszam... Tak tu przyjemnie, chłodno...

• Mamusia
Cześć Dziewuszki!

jakie plany na dziś?! Ja pomimo upałów zamierzam wyruszyć na miasto w poszukiwaniu łóżeczka dla mojej córci :laugh: , wczoraj zamówiłam na allegro zmianę pościeli, dziś dokupię prześcieradełko, falbankę maskującą i moskitierę (wydaje mi się lepsza niż zwykły baldachim).

Zmykam na śniadanko, 3majcie się Brzucholki 🙂

• Mamusia
Hej Babeczki 🙂

Mnie nie będzie przynajmniej tydzień... W sobotę wesele, za tydzień następne - na drugim końcu Polski. Wybieramy się w długą podróż z przystankami u szwagra i cioci po drodze na odpoczywanie 😉 pokażę Wam jakie zrobiłam kartki i jak opakowałam prezenty 🙂 no i taki bajerek - pary młode z klamerek zrobiłam 😁 😁
[IMG]http://i29.tinypic.com/2z8bvcx.jpg[/IMG]
[IMG]http://i32.tinypic.com/2gwdvvd.jpg[/IMG]
[IMG]http://i31.tinypic.com/w7kdbp.jpg[/IMG]
[IMG]http://i28.tinypic.com/vhb7s1.jpg[/IMG]

• Mamusia
angi napisał:
kochane przyszle mamusie czy ktoras z was ma ulozenie posladkowe dzidziusia?i przy tym jakies powazniejsze dolegliwosci??

Hej Angi ,
mój dzidziuś ma ułożenie posladkowe. Ale nie mam jakiś poważniejszych dolegliwości. Cierpliwie czekam ąz sie obróci.

• Mamusia
dziewczyny wyśle Wam na n/k link do fotek z tych 2 tygodni-co Mnie nie było 😆
kto nie dostanie a chce upomniec sie proszę:P

ja dzis posprzatałam całe 🤪 mieszkanko 🤪
pusciłam 3 pralki 🤪 i jeszcze całe popołudnie spedziłam na działeczce z moja mamą i siostrą 🙂
Nasi synowie sie tak stesknili, ze wariowali razem w wodzie jak szaleni 🙂dobrze im zrobiła taka rozłaka 🤪 hehe moj B oczywiście ma juz rozciety łuk brwiowy i siniaka na poliku:Ptak Nasze chłopaki sie koksują nawzajem 😉 mam nadzieję, ze Natka bedzie spokojna jak przystało na dziewczynkę 🙂

martwie sie Martuś, że milczysz ostatnio...odezwij sie kochana 🙂
Monia Ty również- chyba maz przyjechał 🙂

• Mamusia
czesc dziewczyny co tam uwas umnie to ciezki dzien wszystko mnie wkurza przez mojego głupiego brata pokłuciłam sie z meżem na sam wekkend trez pewnie bedzie sie nie odzywał do mnie z dwa dni a to wszystko przez głupi wyjazd nad wode dzis i człowiek musi teraz cierpiec a ten młody gnojek sie cieszy,,,,muja curcia juz od 24 tyg ciazy lezy prawidłowo główka w dół ,fajnie mam nadzieje ze sie nie odwruci w ost,chwili . toju naprawde piekne karteczki ,, 🙂 oklasik dla ciebie

• Mamusia
no i rozpoczynam sobotnią sesję 🙂
Dzień Doberek Dziewczynki.
Pogoda znów nie do pogardzenia- upał, zreszta noc tez była duszna 😞budziłam sie co 20-30minut aby napić sie wody...Mój T juz od 4-tej na rybach:P mało mu było:P a mój B od 6-tej urzeduje w Naszym łózku i tylko mówi "mamo patrz na mnie nie spij" :P i jak tu nie zwariować?!

dziś planuję cały dzień na działce...w basenie przeleżeć:Pchociaż troszke ochłody mam 🙂

Miłego Dnia kochane 🙂

• Mamusia
Dzień dobry dziewczynki!

Toja, piękne te Twoje prace ręczne 😘

Kar_ola, super wyglądasz, brzusio taki okrąglutki, poproszę o więcej 😉

U nas dziś troszkę chłodniej. Na szczęście, bo robimy grilla dla rodzinki i jakby było tak jak wczoraj to chyba bym w domku przeleżała... Nocka była ciężka 😞 Było tak duszno, że o 2.00 przeniosłam się na podłodę, pod okno :P I tak koczowałam do 4-tej, więc jestem baaardzo niewyspana 😞

Zmykam na kawusię z teściówką.

Miłego dzionka 😘