Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mojego tatę czeka dziś kolejne badanie mające na celu poszukiwanie raka... tak mi strasznie go żal...
jak znajdą miejsce zapalne, to czeka go operacja, bo muszą mu zacementować wyżarte przez przerzuty kegi, bo w tej chwili nie chodzi, ponieważ resztki kręgu uciskają na rdzeń, a chcemy, żeby jeszcze mógł chodzić... choć jakiś czas...

• Mamusia
Smutno mi samej, ale zaraz biorę się za sprzątanie mieszkania, bo tak sobie obiecywałam, że zrobię, a popołudniu, tak koło 2 do mamy idę, będzie po odwiedzinach u taty, a popołudniu lecę na dyżur do szpitala.

Wyniki z badań mają być znane jutro, a jak dalej nie znajdą raka, to jeszcze zrobią punkcję...

• Mamusia
Atuś nie jesteś sama, masz jeszcze nas 😘

Ja też od rana zabrałąm się za porządki i pranie, za chwilę też muszę trochę poprasować. Chociaż nie wiem jak długo wytrzymam, mi też od kilku dni nóżki po dłuższym staniu lub chodzeniu puchną 😞

• Mamusia
Karola mam nadzieję, że dziś już Ci lepiej i obcy nie daje się tak bardzo we znaki 😉

Ja jak narazie przesypiam całe nocki, moja kruszynka szaleje cały dzień, a w nocy śpi jak suseł. Oby tak już pozostało, najlepiej nawet jak już się urodzi też :P

Dzisiaj mam nadzieję doczekać się łóżeczka i komody dla syneczka, wreszcie będę mogła poukładać jego rzeczy.

• Mamusia
Witajcie kochane.
Czuje sie lepiej, jednak pozostaje mi juz tylko lezec jak najwiecej...ale jak tak mozna skoro ma się juz dziecko. Dobrze, ze jest na wakacjach.
Dzis juz zaliczyłam ostatnie zakupy dla Mnie i Natalki 🙂
teraz zaczynam pomału pakowac wszystko 🙂

popołudniu wraca synus, wiec czas musze mu poświęcić bo tęsknię za Nim starszanie...z jednej strony mam luz jak tak sobie wypoczywa u dziadków, a z drugiej ciągle mysle czy on teskni tak jak ja...moze dlatego ze my nigdy nikomu go nie dawaliśmy...a teraz kazdy chce, abym ja była wypoczeta 🙂

a ja zyje juz nastawieniem takim, ze za miesiac Natalkę będę juz tuliła... 😆
czy wam tez juz obficie leci siara?? mi po prysznicu bardzo mocno wycieka, a nie mozna dotykać piersi bo wywołuje się tym samym skurcze!!Pamietajcie.

Toja kochana wróciłaś juz??

Atka dziekuję 🙂
Mój 😘 wedruje dla Inki 🙂

• Mamusia
Ja wczoraj męczyłam się żeby zasnąć, bo mi ciężko było z brzuchem, normalnie nie mogłam go ułożyć, a Mała też nie mogła znaleźć wygodnej pozycji do spania. Ale po wielu próbach udało się 🙂
Tylko, że rano musiałam wstać wcześniej żeby mamy wyniki odebrać z mammografii, no i oczywiście znowu musieli coś znaleźć 😞 Mam tylko nadzieje, że tak jak kiedyś tak i teraz okaże się, że to nic groźnego...

• Mamusia
Witaj Karola83 🙂
mojej mamie tez znalezli cos na morfologii, ale okazało sie ze nic groznego 🙂
miejmy nadzieje, że Twojej tez nic nie znajdą 🙂

Atuś współczuje samotnych dni, wówczas rozmysla się jeszcze bardziej 🙂
Kochana a może ogniska rakowe sa malutkie, że oni nie moga tego wykryć??niech tate jak najszybciej zdiagnozuja i zaczna leczenie na onkologii- teraz najwazniejszy jest czas 🙂

• Mamusia
Hej Karola 🙂
Ja w tym tygodniu mam w planach dokupić brakujące rzeczy dla siebie i małej 🙂

Powiem Ci, że ja się łudzę, że będę miała już swoją córcie gdzieś na przełomie sierpnia i września :laugh: Bo już nie mogę się doczekać :P

Co do siary to mi czasem leci mocniej (ale to i tak dosłownie kropelki) a czasem prawie nic przez cały dzień.

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Kochana a może ogniska rakowe sa malutkie, że oni nie moga tego wykryć??niech tate jak najszybciej zdiagnozuja i zaczna leczenie na onkologii- teraz najwazniejszy jest czas 🙂

może... ale liczę na to, że jakoś jeszcze kilka lat pociągnie w niezłej formie...

• Mamusia
ata38 napisał:
Kar_ola napisał:

może... ale liczę na to, że jakoś jeszcze kilka lat pociągnie w niezłej formie...

no własnie o to mi chodzi 🙂
skoro nie moga zlokalizować raka, to moze to oznaczac że nie jest az tak zle...
a zaatakowało gdzieś gdzie daje zaraz o sobie znac i tzreba to szybko zwalczyć...

• Mamusia
Widzę, że minęłam się z Wami.

Pranko poprane, już prawie wyschło, prasowanie skończone, sprzątanie też :P Tylko łóżeczka się nie doczekałam 😞 Może jutro...

Karola oddam 😘 jak tylko mi pozwolą, rano jeden poleciał do Aty 🙂