Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kar_ola napisał:
mała znów markotna przypiersi,juz sama nie wiem co jej 😞eliminuje jedzonko dla jej dobra, a ona to samo 🥴

Karola, moja Gabrynia miała problemy jak mleko i nabiał jadałam. Okazało się, że w pierwszych miesiącach nie tolerowała laktozy. Jak całkowicie odstawiłam nabiał, było wszystko w porządku

• Mamusia
hej kobietki!!!
Ja niedawno wrócilam ze sklepu, a mój Smyk nie spi już od 7ej 🤪 Ciągle sobie gaworzy i ogląda zabawki w łóżeczku 😁
U nas nie ma śniegu, jest fajna pogoda, także chyba nawet wyjde z malym na spacerek 😆
Karola może na Natalke zmienna pogoda tak wpływa i mała jest troszkę rozdrażniona ,a przy cycuniu czuje sie bezpiecznie i dlatego ciągle chce ssać 🙂
Atuś to dobrze,że dzieciaczki już się lepiej czują 😉
Karola83 dla Ciebie i Łucji 😘
uciekam papatki!!!!!

• Mamusia
Witam serdecznie !

Moje dziecko okazało się dzisiaj łaskawe niezwykle i spało jak za dawnych czasów więc jestem wyspana :laugh:

Śnieg znikł więc wybierzemy się na spacerek później 🙂

Karolka moja Łucja też wczoraj ciągle przy cycu chciałą być, aż musiałam dać jej trochę butli bo już nie miałam czym jej karmić, w dodatku była strasznie marudna i ciągle płakała, aż po 24 dała się utulić i zasnęła. I wydaje mi się, że to właśnie przez jedzenie, bo pozwoliłam sobie na odrobinę szaleństwa i spróbowałam czegos nowego 😞

No nic, zmykam na śniadanko
Buziaki na miły dzień 😘

• Mamusia
Hej Babeczki

My też się dzisiaj wybieramy na spacer, ale zła jestem, bo w tym używanym wózku, który kupiłam (za grosze w sumie) schodzi powietrze z jednego koła 😠 😠

Karola83 moja niunia od rana też nie schodziła z cyca, w zasadzie od 8:00 do teraz, właśnie usnęła. Wczoraj zjadłam trochę migdałów i chyba one jej nie przypasowały... Będę obserwować dalej...

No i mam dylemat w co ją ubrać, niby 8 stopni, ale odczuwalna temp. niższa. Dres polarkowy czy kombinezon zimowy? 🤨

• Mamusia
A nam się nie udało 😞

Ania dopiero przed chwilą mi zeszła z cyca 😲 od 8 rano spała dwa razy po pół godziny 🤨 Przez jedną drzemkę zdążyłam zjeść śniadanie, a przez drugą wyprasować pieluchy i się ubrać 🤨 A tak to krzyk o jedzenie... Szok że mi mleka starczyło...
No i na dodatek zeszło mi powietrze z jednego koła w wózku i dałam sobie spokój - czekam aż M wróci i coś z tym zrobi.

Ubrałam ją i otworzyłam okno, chociaż tyle... Sama się też dotlenię. Ale powiem Wam że już miałam dzisiaj dość, aż się popłakałam...

• Mamusia
Toju kochana dla Ciebie 😘
Powiem C tak, ze ja tez tak miałam z Szymonem jak miał 3-4 tyg, wisiał na cycu non stop, byłam i wkurzona i miałam juz dość, sutki to poprostu mi odpadaly 😞 😠
Spokojnie to na pewno minie 🙂
Ania rośnie i poprostu potrzebuje coraz wiecej jedzonka.
Już myślałam, ze mam za mało mleka, ale moja położna wytłumaczyła mi, ze tak koło 3-4 tyg zycia występuje u niemowląt taki wilczy apetyt na mamy mleczko 🙂 a potem to się stabilizuje 🙂
Główka do góry 🙂 🙂

• Mamusia
Toju dla Ciebie i Anulki 😘
Kochana glowa dogóry.Ja tez miałam takie dni,w takim okresie jak teraz ty jesteś, ze zmeczenia płakać się chciało. Poprostu musi wszystko się ustabilizować 🙂
My też pozwolilismy sobie na spacerek, 30minut ale zawsze coś. Pogoda przepiękna,ale Bati jeszcze jest podziebiony i nie chce ryzykować 🙂

a Ja popołudnie spędziłam u fryzjera i kosmetyczki 🙂Natalkę miałam ze sobą i wrazie potrzeby karmiłam 🙂Znów jestem blondi 🙂i znów obciełam włosy 🙂

• Mamusia
Kar_ola napisał:

a Ja popołudnie spędziłam u fryzjera i kosmetyczki 🙂Natalkę miałam ze sobą i wrazie potrzeby karmiłam 🙂Znów jestem blondi 🙂i znów obciełam włosy 🙂

Karolka to koniecznie zamieść zdjęcie na nk! 🤪
A widzę, że mała pięknotka od pierwszych tygodni z mamunia śmiga po salonach piękności :laugh: 🤪