Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja mam dziś od rana chandrę 😞 Tzn. rano jak się pobudziliśmy nie miałam, ale później mnie dopadło. Mam już dość mieszkania u teściów... Do tej pory miałam z nimi dobre stosunki, ale co za dużo to nie zdrowo i mimo, że niczym szczególnym mnie nie wkurzają, to po prostu mam ich dość... I jakoś tak mnie dzisiaj znów naszło 😞

Pogoda u nas byle jaka. Niby ciepło, ale jakaś taka głupia mżawka pada 😞

Kubuś pięknie dziś spał, budził się standardowo 2 razy o tych samych godzinachc, co przez ostatnie pare dni, więc rytm chyba mamy ustalony 🙂 Za to dzień ma trochę marudny, może wyczuwa mój nastrój, a może przez pogodę... Teraz śpi słodziutko Szkrab mój kochany 🙂

Miłego dzionka Wam życzę Kochane.

• Mamusia
Cześć dziewuszki!

Inus dla Ciebie kochana 😘 na pocieszkę 😉

ja juz 3 razy próbowałam coś skrobnąć ale za każdym razem jak już miała pisać to Łucja zaczynała marudzić i musiałam wstawać do niej :P

Wogóle od rana się ze mną bawi łobuziara i w konia mnie robi :laugh:
Rano ją nakarmiłam i położyłam do łóżeczka bo zasypaiała więcc i ja skorzystałam i się położyłam, minęło 5 min i moje dziecko się wyspało, więc musiałam wstac, posiedziałam przy niej chwile i znowu zasypiała to ja tez do wyrka, po chwili oczywiście się obudziła ja wstałam to ona zaczęła zasypiać...

• Mamusia
u nas brzydko i jesiennie, ja mam lenia i chyba nawet z Łucją na dwór nie pójdę, albo może później zobaczę czy będzie marudna.

Wczoraj kupiłam kawę rozpuszczalną i chyba sobie zrobię malusią i słabą bo usypiam na stojąco... 🥴
kurde ale trochę się boję 😞

No nic zmykam bo Stworek szaleje w łóżeczku
Buziaczki dla Was 😘 😘 😘

• Mamusia
oj a gdzie się podziewacie?! 🤨

Ja jednak darowałam sobie jeszcze dziś kawkę ale za to wyszłam na godzinny spacer z moją marudą.

I nawet obiad udało mi się zrobić bo A zajmował się córeczką :laugh:

Teraz mam 15 min odpoczynku i znowu przejmuje pałeczkę nad Łucją 😉

Kurde nie lubie takiej pogody deszczowej bo sennie jest szaro i smutno 😞

Zmykam do Fuśki

• Mamusia
No ja cały dzien w domu, niestety na spacer nie wyszłam ze Smykiem, bo u nas też pada 😞 Do tego moj mąż nie może sie odnaleźć w tej Łodzi, bo wyjechał po moją koleżankę i korki są straszne ehh..zadzwonił do mnie wkurzony, ze nie wie gdzie jest i prawie na mnie nakrzyczał 😞 😠

• Mamusia
my całe popoludnie z Natką w łóżku 🙂młoda pospała troszkę...potem dała koncert swiateczny na cztery głosy:P...a jak dostała cycula to zasnęła i spi...

ja dzis zrobilam sobie cały dzbanek herbaty z cytryną...i mloda odpukać narazie nie daje sygnalu, że jest beeeeeeee 🙂

• Mamusia
A mój Kubala dziś cały dzień nie śpi... Zdrzemnął się rano z godzinke i o 12-tej 20 minut i do tej pory nic (a jest już 21.00. ) Padam już ze zmęczenia. Na spacerku nie byliśmy, bo cały dzień lał deszcz 😞 Mężuś był dziś w domku, więc dzionek spędzony rodzinnie 🙂

Zmykam kupala przewinąć, bo coś stękanie dochodziło z łóżeczka, a dziś jeszcze nie robił, więc może wreszcie 🙂

Spokojnej nocki. Buziolki 😘

• Mamusia
dzień dobry!
czyżbym była pierwsza? mua? 😲 😲

🙂

kochane, wczoraj oficjalnie staliśmy się właścicielami naszego nowego mieszkania 🤪 🤪 🙃 🙃

w grudniu przeprowadzka - to już niedługo 🙃 🙃
aż trudno w to uwierzyć...

No i Ania była z nami u notariusza, grzeczniutka, spała sobie w foteliku 🙂 a potem M wysadził mnie pod tesco i byłam pierwszy raz na zakupach 🤪 🤪 czułam się jakby mnie ktoś z klatki wypuścił 😁
Tata i Ania jeździli po parkingu a ja szalałam na spożywce :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Hej babeczki
Usiadłam z . Dzisiaj moje dziecko przespało całą noc 😁 , Jak zasnoł o 21 to obudził się dopiero przed 6.
Pogoda znowu do bani. Mgła za oknem taka że nic nie widać i cały czas mży. Tak czy siak będę musiała wyjść z dzieciakami, bo sama dzisiaj siedze. A trzeba zrobić zakupy.

• Mamusia
Bartka zaprowadziłam do przedszkola, a Pani opiekunka poinformowała mnie, że teraz panuje "szkarlatyna". Oczywiście już stwierdziła, ze ona patzry na dzieci i wczoraj zajrzała młodemu na szyjke i miał czerwone plamy. Jednak okazało się, ze ich nie ma, czyli moze ktos go szarpnał i miał znak. Acha i wczoraj oberwał guza 🤪 kolega go popchnał w łazience i uderzył o umywalkę 😞
Dziś już zwróciłam Pani uwage, chociaż wiem, że trudno jest ogarnac tyle dzieci 🙂

• Mamusia
Dzis musze jechać do pracy 😞troche jestem jeszcze przeziebiona, ale mus to mus 🙂dobrze, że tylko na godzinkę 🙂Mam spotkanie z dziewczynami 🙂

Na jutro mamy plany super- mam nadzieję ze pogoda ich nie popsuje 🙂
Przed południem Tom i Bati maszerują na Cytadelę, dzie pracuje T i beda zwiedzać bunkry i magazyny wojskowe 🙂
Popołudniu planujemy wypad na wieś 🙂Troche swiezego powietrza dobrze nam zrobi 🙂

Monia w Wy coś planujecie 🙂??