Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
O kurcze to super wycieczka wam sie zapowiada 🙂 .Oby tylko pogoda dopisała.
A ty musisz wychodzić dzisiaj, jak jeszcze przeziębiona jesteś? Zebyś sie na nowo nie daj Bóg nie rozchorowała. Teraz te grypsko cholerne panuje 😞 , a ty jeszcze osłabiony organizm masz po chorobie.

• Mamusia
Moni napisał:
O kurcze to super wycieczka wam sie zapowiada 🙂 .Oby tylko pogoda dopisała.
A ty musisz wychodzić dzisiaj, jak jeszcze przeziębiona jesteś? Zebyś sie na nowo nie daj Bóg nie rozchorowała. Teraz te grypsko cholerne panuje 😞 , a ty jeszcze osłabiony organizm masz po chorobie.

musze dziewczyny na wypłaty czekają 🙂

• Mamusia
dzięki dziewczyny z całusy 🙂 już dawno tyle osób nie okazało mi tyle czułości 😉 :laugh: :laugh:

Karola Ty wypłacasz dziewczynom pieniądze osobiście?

Moni ale Ci fajnie z tym kinem... 🙂 ja podejrzewam że nie prędko się wybiorę...

A co do ogarniania dzieci w przedszkolu 😉 znam ten ból... I to nawet nie chodzi o to że jest ich tyle, ale że zawsze znajdzie się jeden albo dwóch takich, którzy w miejscu nie potrafią ustać i szczególnie lubią biegać właśnie po łazience, chociaż się im powtarza za każdym razem jakie to niebezpieczne... No nie dociera i tyle... Stoisz od takiego/takiej dwa kroki dalej a i tak nie zdążysz zareagować w porę... No i przez to że ciasno często obrywają te grzeczne dzieci - szturchnięte albo popchnięte przez takiego zawadiakę...
Powiem Wam że to bardzo stresujące - wychodzenie z całą grupą do łazienki...

• Mamusia
Hej laseczki! Witam z kawusią 🙂
Kubuś śpi, więc narazie dzień się zapowiada dobrze, może nie będzie szalał tak jak wczoraj 🥴 Poza tym pogodę mamy ładniejsza, to na pewno wyjdziemy na spacerek, a na spacerku śpi się najlepiej 🙂
Mój M. znowu dziś w domku, więc może wybierzemy się na jakieś zakupki, dawno nie kupiłam sobie lumpka 😉 I marzy mi się wizyta u kosmetyczki...

• Mamusia
Mnie też na lumpki ciągnie Inka 😁 😘

Ania i M śpią sobie razem a ja zasnąć nie mogę, chociaż nocka była ciężka... 🤨

Karola, a dziewczyny kont bankowych nie mają? Nie robicie przelewów? Sorry że tak wypytuję ale myślałam że teraz to już tak wszędzie się robi... ☺️ 🙂

• Mamusia
hej kobietki!!!
Toju dla Ciebie 😘 na nowe mieszkanko GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😆 😆 😆
A my dzisiaj byłyśmy z Szymkiem i przyjaciołką moją na 2godzinnym spacerku pomimo,ze pogoda taka obrzydliwa 😲 i było bardzo fajnie 🙂 🙂 Teraz mały gaworzy sobie do cioci:laugh: :laugh:
Tak się ciesze,że do mnie przyjechała 🤪 potrzeba mi było takiego babskiego towarzystwa, zeby sie troszke wygadac 🙃 😁
Miłego słoneczka 😉PAAA!!!!!

• Mamusia
Karolka ja zakładam jej śliniaki albo tetre pod szyję ale czasem nie zdążę albo zabiorę jej właśnie a ona mi robi psikusa i uleje na ubranko 🤢

Ja z Łucją byłam na 3 godz spacerze, calutki przespała jak wróciłyśmy do domu dostała cycula i zasnęła dalej 🤪
Ciekawe jaki będzie wieczór 🤨

• Mamusia
wieczornie Witam 🙂
no my popołudnie w domu spedzilismy 🙂ja przelezałam,mloda taksamo 🙂
dziewczyny czy wasze maleństwa też tak malo spią w dzień??
moja to takie porzadne drzemki to ma dwie 🤪 teraz tez czekamy na chwile dla siebie:Pa młoda ma oczy ja 5zł i czeka az połoze się z nią 🙂
Dobrej Nocy!!!