Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej kobietki!!!
Ja właśnie z kawą inką przysiadłam:P Dzisiaj wstałam o 7.30, nawet mały dał mi pospać:laugh:
Atuś dla Ciebie 😘 oby katar jak najszybciej minął 😉
Karola pewnie Bati jest w skowronkach cały, że dzisiaj do przedszkola pomaszerował, a do tego jeszcze na zabawę Andrzejkową 😆 😆
U nas dzisiaj ładna pogoda się zapowiada, więc standardowo spacerek odbędziemy ze Szkrabem 😉
A w przyszły weekend przyeżdża do nas moja siostra z chłopakiem 🤪 ale jestem szczęśliwa z tego powodu 🤪 🤪
Zmykam, życzę Wam słoneczka pogodnego piątku!!!!:P :P 😉 😉

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
My juz po śniadanku. Dzisiaj sama siedze z dzieciakam M w pracy.Tak ok 11 planuje spacerek bo przy okazji zaprowadze Ole do szkoły. A tak to planów jako takich brak.
Maksiula lezy a dziewczyny go rozśmieszją-ale mają radoche 🙂 .

Atuś-zdrówka 🙂
Mimi, to fajnie że będziesz miała odwiedzinki rodzinki 🙂

• Mamusia
Hejeczka,
My już po zakupo-spacerku. Ola w szkole. Młody śpi a Jagoda wyrzywa się artystycznie na kartce 🙂 .
Obiadek mam juz zrobiony , więc póki co mam luzik.
Tak jak piszecie dzieciaczki już coraz bardziej absorbujące. Ja tak jak Karola wszędzie latam z leżczkiem 🙂 Dopóki młody grzecznie leży to moge cos porobić 🙂

• Mamusia
Asiu jesli chodzi o to czy mozesz go jesc to jak najbardziej. Ja dwa dziennie wcinam 🙂

Ja od wczoraj małą dokarmiam. Starałam się nie dawać butli, ale niestety jedno karmienie musze dawać mleko sztuczne 😞pije litrami inke, choc mi bokiem wychodzi, a mala piszczy. Butli wypija 120ml. Zaczełam w nocy wstawać na karmienie i ją budzic aby pobudzić laktacje, ale narazie efektu nie ma.

Asiu dla Ciebie 😘

• Mamusia
Kar_ola 😘 oby tego mleczka więcej napływało 😉

Mój Kubuś nie chce w leżaczku siedzieć, ostatnio byłam w szoku jak wytrzymał 20 min. jak ja prasowałam 😮 Za to upodobał sobie ostatnio fotelik samochodowy, więc leżaczek poszedł w odstawkę, przynajmniej narazie, a ja go wszędzie w foteliku noszę :laugh: Widocznie mu wygodniej. Poza tym fotelik stawiam na krześle przy stole jak jemy i na wersalce w pokoju, albo blacie w kuchni jak coś robię, a leżaczek tylko na podłodze mogę, bo mam taki z huśtaweczką i się nie mieści. Może po prostu nie chce z dołu wszystkiego oglądać 🥴

Ja dziś zaliczyłam kosmetyczkę, kolejny zabieg z serii kwasów i buźka już wyraźnie ładniejsza, tylko bulić muszę za każdy 120! A jeszcze co najmniej dwa mnie czekają 🤢

Synuś dziś trochę marudny, ale może to przez pogodę, bo coś wietrznie dziś u nas i tak jakoś słabiutko słońce świeciło i co chwilę się chmurzyło. Na spacerkach byliśmy dwóch po pół godz. tylko 😞

• Mamusia
Hej słoneczka!

Karola dla Ciebie 😘 na pobudzenie laktacji

Ja od wczoraj karmie Łucje tylko butelką 😞
Nie dałam rady, miałam za mało pokarmu ona ciągle niedojadala więc ciągle marudziła i płakała w niebigłosy a ja latałam z butelką co godz 🤢
Więc postanowiłam karmić ją tylko butlą i powiem Wam, że było mi strasznie przykro ale jak zobaczyłam, że Łucja jest spokojniejsza to jednak dobrą decyzję podjęłam. Dosłownie nie to samo dziecko :laugh:
Choć dziś trochę marudziła bo za mało jej mleka zrobiłam (dopiero się uczymy ile powinna zjeść:dry 🙂 i straszny wiatr był ale teraz się już uspokoiła i smacznie sobie śi obok mnie 😉

• Mamusia
Hej babeczki!

Mało ostatnio jestem, ale przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami! Najprawdopodobniej uda się nam już za tydzień!!
dlatego prawie nie zaglądam, mam 30 stron do nadrobienia 🤪 🤪

u nas wszystko dobrze 🙂
buziam i lecę trochę poczytać co u Was 😘 😘 😘