Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Nasz wózeczek:

http://www.fotelik24.pl/wozek-spacerowy-amigo-aqua-cat-226-id-1366.aspx

Tylko, że my mamy czarny z pomarańczowym detalikiem na budce 😉 No i nasz był tańszy niż tu, bo daliśmy z dodatkową osłonką na nóżki, której nie było w zestawie 595,00 🙂

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
inka906 napisał:
Nasz wózeczek:

http://www.fotelik24.pl/wozek-spacerowy-amigo-aqua-cat-226-id-1366.aspx

Tylko, że my mamy czarny z pomarańczowym detalikiem na budce 😉 No i nasz był tańszy niż tu, bo daliśmy z dodatkową osłonką na nóżki, której nie było w zestawie 595,00 🙂

bardzo ładny 🙂

• Mamusia
Kar_olcia-no to masz problem 😞 ale mysle,ze poradzisz sobie 😉
😘 dla was,dacie rade 🙂
Ja mam szczescie,ze gnucio nie narzeka na towarzystwo tatusia.
Od poczatku,kazde z nas jesli to mozliwe ma swoje codzienne rytualy z Gnutkiem.

Inus-rewelacyjny wozek 🙂

mimi-Zazdroszcze wyjzdu do rodziny,ja tez bardzo bym juz chciala,ale pogoda nie sprzyja,a i mieszkania nie znalezlismy poki co 😞 Moj gnutek,tez "wedruje" dopiero o 180 🙂 ,ale za to pieknie wychodza mu obroty 😉

Moni-Co ja bym dala za samorobnego paczka.

A my nie dawno wrocilismy od znajomych,gnutek byl tak grzeczny,ze az uwierzyc nie moglam 🤪 🤪 🤪 Chyba klimat mu sprzyjal 😉 zreszta bylo bardzo sympatycznie 🙂
Gnucio poznal nowa kolezanke Olivie ma 9m-cy,wyciagali do siebie raczki,obserwowali,a po 15min juz byly usmiechy 🙂

Chyba katar mnie lapie bo czuje sie nie wyrazna po wczorajszym,
zaraz zmatuje sobie jakas mieszanke i poloze lulu bo czuje jak mnie rozklada 🤢 😞

przyjemnego wieczoru kochane 🙂 i Dobrej nocy 🙂

• Mamusia
Inka ładny wózeczek 🙂
A mój miś jakiś marudny dziś 😞 Poprostu już nie wyrabiałam 😞 i oddałam go w ręce taty, uspokoił się momentalnie, az jestem w szoku:laugh: 😲 Zjadł na kolacje kaszkę, mleko z cyca i tak mu się odbiło, ze aż zwrócił trochę swojej kolacji :X
Karola świetny ten tort, ale na pewno bardzo pracochłonny 🤪

• Mamusia
Dobry wieczór 🙂
Matko najsłodasza-dziewczyny zjadłam 5 wielkich pączków ☺️ 🤪 . Ale mam za swoje , bo teraz mnie mdli 😞 .
Młody już śpi, dziewczyny prawie też. A ja zaraz zmykam na film , bo coś tam M od kolegi pożyczył.

Karolka, tak jak piszesz, musisz po prostu więcej teraz wychodzić i zostawiać Natalke pod opieka taty. Na pewno dadzą sobie radę i tatuś i młoda 😉 .
U mnie tez chłop to cierpliwości to za grosz nie ma, a zwłaszcza jak się młodemu maruder załącza to już najlepiej jak bym z cycem obok stała 😠 .

Inka , super wózeczek. Ja mam podobny po Jagodzie Baby Design Sprint i już się doczekać nie moge kiedy się na niego przesiąde.

ASCB-lekarstwa i pod kołderkę się wygrzać żeby cię kochana nie rozłożyło na dobre.

Mimi, cieszę się z tobą na ten wyjazd do rodzinki:laugh:

Dobra zmykam , bo film długi i pewnie znów przed północą spać pojde.
DOBRANOC

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Nocka jak wczoraj-czyli zabawa od 3 do 4 rano 😞 . Ale mu się poprzestawiało. Ale obudziłam się jak poszłam Ole do szkoły odprowadzić. Kurcze mroźny wiatr u nas. Mam nadzieje że po południu będzie lepiej, bo chciałabym wyjść z nimi.

Spadam na kawkę ale bez pączusia, bo po wczoraj mam ich dosyć na jakiś czas.

Mimi 😘 na ten wyjazd.

• Mamusia
Hej babeczki!!!!
A u nas jedna pobudka w nocy była o 3.20, a później dopiero o 7ej 🙂 Natomiast teraz brzdąc leży w łóżeczku i "gada" do zabawek:laugh: Ja wstawiłam pranie i zjadam śniadanko własnie:P
Zaraz zmykam zabrać się za stos garow w zlewie,które miał wczoraj pozmywac mąż,ale tego nie zrobil oczywiście 😠 😠 😠 Obiecanki cacanki 🤨
Moni mój T tak samo, jak mały zakwili to zaraz jest "pewnie chce cyca", ach te chłopy 🤢 Widzę, że mają podobne podejście 🤨
ACSB 😘 na to przeziębienie, aby szybko minęło 🙂
Pogoda dzisiaj znowu nie najlepsza, ale może choc na 15min z małym wyskoczę tyłek mu przewietrzyć 🙂
Miłego poniedziałku :whistle:

• Mamusia
Hej laseczki 🙂
Ja dzis na nogach od 5.30 🙂wyspałam się za wszystkie czasy 😆 Natusia spała od 22-5.30 🙂 Bartuś juz bez kaszlu powedrował do przedszkola 🙂
Młoda własnie zasypia w łózeczku, a ja mam czas na ćwiczenia...od dziś postanowiłam brzuszki robić 🤪

Miłego poniedziałku.

• Mamusia
czesc babeczki 🙂ja wypełniałam te karteczki w szpitalu ale wiecie co te połozne chyba niedały tam bo pisałam emila do nutrci itp.to nawet moich danych niemieli. dziewczynki a z nestle co wysłają, wiecie co sobie wymysliłam ze jak bede na wychowawczym to bede napewno na bezpłatnym bo nam przekroczy 😠 i tak sobie pomysłam ze mogła byc robic recznie kolczyki wiecie jakie , dobrą kase mozna zbic na tym niewiecie gdzie można znalesc opis jak to sie wykonuje bo niemoge znalesc na necie

• Mamusia
Młody zasnął to usiadłam na moment.
Mimi, ahh te chłopy to chyba wszyscy tacy sami 😞 . Wg mojego cyc dobry na wszytko. Nie ważne że dziecko najedzone i może chce się akurat pobawić lub po prostu ma mokro.
Karolka, wytrwałości w tych brzuszkach. Mnie jakoś brak 😞 , obiecuje sobie tak ćwiczyć co tydzień od poniedziałku i nic z tego nie wychodzi 🤢
Asiu, tu masz takie 2 stronki, ale wpisz w google kurs robienia biżuterii lub coś w tym stylu i ci na pewno wyskoczą inne stronki.
http://www.femia.pl/moda-ekologiczna/moda-ekologiczna/ekologiczne-trendy/bsyskawiczny-kurs-tworzenia-biiuterii.html
http://kurs-bizuterii.pl/handmade

• Mamusia
Hejka!

Inuś Kubala będzie się teraz extra wozić :laugh:

Karolka niezłe wyzwanie przed Tobą z tym tortem, ale dasz radę 😉

ACSB mam nadzieję, że nic się nie rozwinęło u Ciebie i zdrowiutka jesteś

Mimi fajnie, że znowu odwiedzisz rodzinkę 😆

Monia chyba za nas wszytskie najadłaś się tych domowych pączulków :laugh:

• Mamusia
Witam porannie 🙂

Mimi my dziś tak samo miałyśmy pobudki 🤪 O 3.20 i od 7.20 na nogach :laugh: Teraz już młody zalicza pierwsza drzemkę 😉

Moni, to się Maksiulowi poprzestawiało 😉 Albo w nocy wie, że mamusia jest tylko jego, bo siostrzyczki śpią 😉 😘 dla Was 🙂

Kar_ola dobrze, że na samych zamiarach się nie kończy 🙂 Ja nie mam takiego zacięcia, ciągle nie mogę się zabrać za ćwiczenia, a 6 kilo więcej niż przed ciążą, ciągle noszę 🤨

• Mamusia
no niestety 😞 mój mąż robi tak samo, jak tylko jest coś nie halo to malego do mnie podrzuca 😞 A przecież ja jako kobieta mam mniej siły zeby nosic go na rękach i to mnie wkurza 😠 A ja nie mam dzisiaj cieplej wody 🤢 Włosy mylam w misce plastikowej 😲
A gary zostawiam mężowi, a niech ma za swoje ,nie pozmywał wczoraj, bedzie miał na dzisiaj o wiele więcej :whistle:

• Mamusia
Aśka ja póki co dostałam paczki z bebilonu, hippa i Bobovity.
A Ty uzbroj się w cierpliwość, bo Mała niedawno skończyła 4 m-ce więc powinny Ci na dniach przysyłaś reklamóki.

U nas nocka ok, Łucja obudziłą się tylko ok 4 na flaszkę i spała do 7. Ja zaczęłam na noc dawać jej 150ml, bo ona w nocy częściej je niż w dzień 🤪
w dzień wytrzyma nawet do 5 godz a w nocy ledwie 4 🥴

a my z A. musimy się jak najszybciej wyprowadzić bo już nieznośnie się zrobiło 😞 najgorsze, że on teraz pracy szuka a do jego rodziców nie pójdę bo tam są straszne warunki mieszkaniowe, ona wolą kupić np aparat lub nowy tv zamiast wyremontować mieszkanie 🤨

• Mamusia
Karola83 napisał:

a my z A. musimy się jak najszybciej wyprowadzić bo już nieznośnie się zrobiło 😞 najgorsze, że on teraz pracy szuka a do jego rodziców nie pójdę bo tam są straszne warunki mieszkaniowe, ona wolą kupić np aparat lub nowy tv zamiast wyremontować mieszkanie 🤨

Kurcze, zamiast Cię zacytować, dałam oklaska 😉 A miał iść do Moni :P Pofrunie później 🙂

Ja też już nie wyrabiam i najchętniej już bym się wyniosła, ale nie uśmiecha mi się płacić komuś przez co najmniej pół roku za wynajem, jak mamy gdzie mieszkać, a kasa przyda się na nasze gniazdko 😞 Tym bardziej, że u nas z 1,5 tys. za kawalerkę w miarę względną to minimum 😞

• Mamusia
mój A. robi tak samo :laugh: 😞 jak tylko Łucja marudzi to mi ją oddaje albo grzechotka tak mocno i głośno jje macha przed oczami żeby ją zagłuszyć 😠
i ogólnie to ja ja więcej noszę niż on bo jemu długo to ciężko córę nosić dobrze, że ja mogę długo 🤢 !

• Mamusia
inka906 napisał:
Karola83 napisał:

Kurcze, zamiast Cię zacytować, dałam oklaska 😉 A miał iść do Moni :P Pofrunie później 🙂

Ja też już nie wyrabiam i najchętniej już bym się wyniosła, ale nie uśmiecha mi się płacić komuś przez co najmniej pół roku za wynajem, jak mamy gdzie mieszkać, a kasa przyda się na nasze gniazdko 😞 Tym bardziej, że u nas z 1,5 tys. za kawalerkę w miarę względną to minimum 😞

:laugh: :laugh: a to dziękuje za przypadkowego oklaska 😉
my moim rodzicom płacimy połowę za czynsz, ale nawet kawalerka to ok 1.000 więc już lepiej za swoje płacić niż komuś, no ale niestety A. musi szukać nowej pracy.
Kurka dziewczynki a mieliśmy tak dobrze, zyliśmy jak pączki w maśle i mogliśmy iść na swoje, ja mogłam spokojnie siedzieć z mała w domku i stać nas by było na wszytsko bo sam A. by nas utrzymał 😞