Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Toju kochana juz niedługo bedziesz tulic swoja córcie 🙂

my dzis zorganizowani od rana juz mam zrobione 20słoików powideł, kolejna tura w piekarniku 🙂a kompoty sie wekują:P
rosołek dochodzi, a do tego biału sos i mięsko gotowane...buraczki sama tez dzis robiłam 🙂

mała glizdka pospała od 9-12 a teraz oglada swiat 🙂
na popoludnie zaplanowany mamy spacer rodzinny i zbieranie kasztanów 🙂

Laseczki miłego niedzielnego popołudnia 🙂

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam kochane!

Karola ty to jestes nie do przebicia,wekujesz,gotujesz,zreszta jak zawsze masz 100 rzeczy do zrobienia.
Mnie by sie raczej nie chcialo.

Toju juz nie dlugo,zobaczysz jak szybko zleci ten czas,jeszcze troszenke.Ja tez juz miesiac przed data porodu czekalam jak na Boskie Zbawienie,a moj Phillip juz dzis konczy trzeci tydzien!!! 🤪 Kiedy to zlecialo?! 🤪

A moj synus jak zwykle dal popis nocny,tym razem tatus juz wymiekl,tak z nim urzedowal,ze maly na tate wymiotowal,a chwilke poniej tatus byl obsiusiany.

Dzis mamy troszenke planow,ale poki co chlopaki odsypiaja nocne przygody 😉

milego dnia dziewczyny!

A co z Asia?

• Mamusia
Natalka dała mamusi się pokrzątać 🙂
kurcze, fajnie tak 🙂no i rosołek, mmm... nie pamiętam kiedy jadłam... chyba zrobię sobie w tygodniu :P

słoiki robisz w piekarniku? wow, nie słyszałam o takim sposobie...

ja jedyne co to pościeliłam łóżko, zjadłam śniadanie, poczytałam, poszłam do sklepu po wafel, bo wczoraj zrobiłam blok czekoladowy, który mi nie wyszedł, za to mam super masę do wafla :laugh: :laugh:

i wsio.

Babki, a któraś z Was ma numer do Asi???

• Mamusia
Cześć kochane

Karolka normalnie z dnia na dzień mnie zaskakujesz, skąd Ty bierzesz tyle energii!? Podziwiam Cię!!! 🤪

Ja mam teraz chwilke dla siebie bo Arek czyta Łucji bajki a ja nadrabiam forum :laugh:
Jak uśnie chcemy obejrzeć film jak za dawnych czasów 🙂 taka chwila tylko dla siebie:laugh:

A wczorajsza nocka minęła mi bardzo spokojnie, obudziła się tylko raz ok 4 dostała jeść, chwile poczytałam jej książeczkę, którą dostał A z okazji narodzin córeczki i spał mój szkrabek do 9.

Dziś byliśmy na 2-godz spacerze a mi udało sie kupić jeansy bo oczywiście w swoje stare jeszcze(!) się nie mieszcze 😞 . Choc w tych co kupiłam też mi brakuje troszeńkę żeby się dopiąć ale brzuch z dnia na dzień coraz mniejszy to przez kilka dni pochodzę na pasku zanim zrobią się dobre.
ale już nie moge patrzeć na ciążowe ciuchy a tym bardziej spodnie

• Mamusia
Hej!!!
Karola83 bo ja taki strus pedziwiatr jestem i nie umiem leżec bezczynnie. Ale to nie znaczy ze nie odpoczywam, bo czas na spanko musze mieć. Duzo pomaga mi Tomek, przewaznie ja tylko karmie mała, a do odbicia i spania juz Tomek ja lula. Zreszta nieraz nawet nie trzeba, bo zasypia jak kamień w wode 🙂
Nam dzis pozostały formalności ostatnie z urodzeniem Natki do pozałatwiania. Rodzinne, becikowe, ubezpieczenia...
No a od jutra umawiamy sie powoli na odwiedziny rodzinki 🙂

• Mamusia
Dzien dobry dziewczęta 🙂
Nam weekend w rozjezdach minoł, W sobote byliśmy w lesie, a wczoraj u mamy na działeczce. Młody na dworze cały czas spał 🙂
Na dzisiaj planów brak. Tradycyjnie wyjdziemy na zakupo-spacerek, odbierzemy Ole ze szkoły lekcje i może znowu spacerek zobaczymy. Zapowiadają przelotne opady i trzeba korzystać z pogody póki jest.

• Mamusia
Laseczki, a podajecie coś dzieciaczką na wzdęcia? Nie jem nic takiego , a młody od 3 dni sie pręży. Piłam herbatke koperkową i niby mu przeszło ale może macie jakieś sprawdzone kropelki lub coś innego.
Masuje mu brzuszek , odbija mu sie ładnie i juz zgłupiałam od czego to. Z dziewczynami tego nie miałam i dltego pytam.