Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Oo ale cisza tutaj wszystkei jeszcze śpią 🙂

Dzień dobry anulab 🙂 i reszte śpioszek jak już wstaną 🙂

Ja też jestem po śniadanku dziś były omlety z sosem truskawkowym, który sama zrobiłam w wakacje 🙂

Lista telefonów tak wygląda :

kinia_nh - montusia
cruella - asia83
moni27 - anulab
kasenn88 - ola73

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja na nogach od 40minut 🤪 Powiem Wam że o dziwo jestem wyspana, obudziłam się przed 8 i myślałam że jest już gdzieś 11:P A ja sobie zjem na śniadanko płatki z mlekiem bo mam okropną ochotę:P A na deser... babeczka jogurtowa 🙂
Dziewczyny do roboty a nie spać, bo nie zdążycie z tą babką na marcowy zlot:laugh:

• Mamusia
Ojj dziewczyny mówicie o cieście, teraz o koktajlu a ja się czuje pokrzywdzona bo nic sobie nie zrobie przez ta wymiane szafek w kuchni 😞

dzis jak na sniadanie robilam oblety to dobrze ze mam robota to wszystko wrzuciłam do niego - a on stał na taborecie :P kuchenka stoi teraz na srodku kuchni dobrze ze ma długi kabel :P

gdzie jest reszta brzuchatek ?? spia tak długo :>

• Mamusia
ja juz też nie śpię i mogę powiedzieć ze noc uważam za udaną , przespaną -hura. 🙂 byłam juz z psem i w sklepie i aptece -moja Eliza ledwo co mówi taka na chrypę i zostaje w domu.

ja teraz jem śniadanko , oczywiście zapomniałam o jajkach wiec nie wiem czy zrobię babkę 😞 A nie... zaraz zadzwonię do mamy bo ma przyjść do mnie to mi kupi po drodze -uf..... uratowałam się nasz zlot ....:laugh:

• Mamusia
dzisiaj czeka mnie wizyta u lekarza rodzinnego (czytajcie: macanie brzuszka i mierzenie cisnienia) no ale jak mus to mus. Przynajmniej urwe sie pol godzinki wczesniej z pracy.

Dzisiaj tez mam rozmawiac z babka z dzialu personalnego na temat mojego macierzynskiego. No i nareszcie zaczynam szkolic dziewczyne na swoje stanowisko. Czuje ze jestem juz tak blisko spotkania z moja kruszynka...

• Mamusia
Dzien dobry

A ja tez dopiero wstalam i mysle co by na sniadanko sobie zjesc, tez bym sobie platki z mleczkiem zjadla, ale niestety po nich wymiotuje 😞

A wlasnie dzisiaj jest czwartek ciekawe co u Anitek.

A jak tam nocka sie udala dziewczynki??

• Mamusia
nocka? ostatnio coraz gorzej spie. Jak maz sie rozchorowal to wygonilam go do drugiej sypialni - byl tam miesiac bo tak mi sie spodobalo wyrko ze nie chcialam sie z nim dzileic. Ale ale maz poczul sie urazony ze go "wygonilam" i wrocil do naszej sypialni. Od tego czasu jakos nie moge sie wyspac... 😞 Tak ciezko mi sie wstaje i codziennie przez glowe przechodzi ta sama mysl - moze by tak zadzwonic ze jjestem chora i olac prace? 🙂 hehe To juz chyba moj rytual poranny 🙂

A jak wasze nocki?

• Mamusia
kurcze ja juz kończę 36 tydz 😲 ale ten czas leci -jeszcze 29 dni........a może mniej?

kinia to ci zazdroszczę ze zgaga sama ci przechodzi ja się męczę pół nocy , potem biorę i tak tabletkę z którą w ustach zasypiam potem sie krztuszę 😉

anitek sie od wczoraj nie odzywa możne juz mam Olafa przy sobie -trzymajmy za nich kciuki , na pewno się do nas odezwie i pochwali synkiem

• Mamusia
No ja jakos spalam z mezem, ale tylko 24 w nocy bo zaczal chrapac, nigdy tego nie robil ale ostatnio zaczal i nie wiem od czego to. Wiec poszlam sobie do drugiego pokoju spac. I nawet sie wyspalam. Bo od kilku dni nie wlaczalam tam kaloryfera i bylo tak przyjemnie chlodno 🙂 i odziwo obudzilam sie po 8 rano wyspana a zazwyczaj wstaje po 10 i jeszcze mnie muli.

• Mamusia
No ja też dzisiaj jakoś tak dziwnie się wyspałam:P A mnie tam Mąż w łóżku nie przeszkadza:laugh: Wręcz przeciwnie nie usnęłabym bez niego nawet jak okropnie chrapie.

Aśka a może Twój Mąż więcej pracuje i ze zmęczenia chrapie. Mój też nigdy nie chrapał ale ostatnio pracuje po więcej godzin i przychodzi bardzo zmęczony, bidulek 😞

• Mamusia
Hej Dziewczynki 🙂
Nawet się dziś wyspałam. Tylko 1 pobudka przez całą noc 🙂
Na śniadanko 2 bułeczki z różnymi serami i kakao. Wcześniej jogurt i jabłuszko... I podobnie jak kinia wzdycham z objedzenia. 😉
Od rana dziś walczyłam z odkrzaczaniem :P czyli golenie wszystkich stref :laugh: Oczywiście zacięłam się 3 razy i mało brakowało a zbiłabym lusterko 🥴 No ale juz jest cacy.
Coś mnie zaczyna niepokoić. Od dwóch dni czuje takie kłucia wewnątrz... do tego mam coraz częstsze skurcze brzucha. Jak siedzę jest ok, ale jak tylko wstanę i chodzę czy stoję to czuję jak się brzuch napina i tak potrafi kilka razy pod rząd... za 6 dni wizyta i ktg. Zobaczę z jaką częstotliwością mam skurcze, choć na leżąco to ich nie czuję i jeśli są to jakies lekkie. Mam nadzieję,że to normalne i wszystko jest w normie.
A teraz chyba czas na małą kawkę i babeczkę... i biorę się za zaległą literaturę czyli poczytam co tam wczoraj po południu i wieczorem się u Was działo 😉

• Mamusia
karka ja wczoraj dostałam wielkich oczu jak dostałam skurczy w prawym boku podbrzusza i to takie regularne co10-15 min przez godzinkę a potem juz rzadziej 🤔 w nocy tzn . zanim zasnęłam znowu sie powtarzały ale po zmianie pozycji przechodziły wiec uważam ze to wszystko ok.

kinia maluszek zastąpi ci męża i nawet nie zdążysz zanim zatęsknić , bo będziesz miała roboty tyle, ale po powrocie sobie odbijecie przytulańcami 🙂

• Mamusia
kinia moj maz faktycznie moze przychodzi troche bardziej zmeczony. bo tylko wejdzie do domku da buzi zonce zje obiadek i przewaznie idzie juz spac i to w dzien. Potem przesypia cala noc.

Tak wogole to powiem wam ze mnie tam dobrze sie spi bez meza. On sie rozpycha i sie przytula, a mnie potrzeba miejsca i swobody, a poza tym sumienie mnie gryzie bo jak sie rzucam w nocy z boku na bok to biedny sie przebudza a musi przed 5 rano do pracy wstac.

• Mamusia
Hej babeczki!

Ale jestem nie wyspana ☺️ pół nocy nie spałam,obudziłam sie i koniec po spaniu było a teraz mnie muli ☺️
Zbieram się na zakupki ładnie słoneczko świeci to aż sie chce żyć 🙂
zapomniałam wam powiedzieć że dwa dni temu śniło mi śię że wreszcie zaczęłam rodzić ale wiecie co urodziłam? 😲 białą myszkę :laugh: już któraś tu miała chyba taki sen kiedyś o ile dobrze pamietam :laugh: a najlepsze że ta myszka po jakimś czasie zmieniła się w kota :laugh: ale głupie nie :laugh:

• Mamusia
a ja robię dzisiaj ryż z warzywami na patelnię i kurczakiem , a sobie zrobię na słodko z jabłuszkiem i jogurtem 😉

je ju moja Eliza ledwo co mówi już myślałam ze to angina nie chce jej w dzioba zaglądać bo mnie zarazi jeszcze 😞 nakupowałam leków i niech się kuruje 🙂

moni
ale sen -to chyba anitek milą podobny sen 😉 może to coś znaczy -może juz urodziła? a mnie sie śniło ze uratowałam słonia z klatki -to chyba na szczęście co?