Skocz do zawartości

z terminem na styczeń:) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kruszyna123

753

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej
Anabel super, że udało C się nadrobić tyle stron, ja wolę czytać systematycznie, bo potem ciężko 😁 😁
Urszulka super, że jesteś u siostry i że masz ubranka, ale jak musisz wracać pociągiem to faktycznie problem z transportem.
Kruszynka wyobrażam sobie to pieczenie 😁 😁 😁, ale może teraz będzie lepiej 😉
Kobzior u mnie ja nie lubię gotować, ale dziś wyręczył mnie mąż, ja uwielbiam piec. 😉
Skoreczka mi też teraz cieplej niż przed ciążą, śmieję się, że brzuszek jest moją podusią 🙂)
Monika ja piorę też pieluszki i potem je prasuję 😉, ale przyznam że wygoda zwycięża i od razu będę używała jednorazówek.
Co do pasów wyszczuplających to okazało się, że ich nie potrzebowałam. Poczekaj po porodzie i będziesz widziała jak będziesz wyglądała, ale dodam, że i tak potrzebujesz czasu na powrót do formy. Co do jędrności skóry na brzuchu to na początku myślałam, że ten flak mi zostanie a potem się okazało, że wszystko wróciło do normy z przed ciąży. 😁 😁
a ja oglądałam film z mężem a że teraz wszystko mnie wzrusza to była fontanna 🤪

Dzięki Monika 😘 A mąż wraca w poniedziałek wieczorem 😮 Ale mam jeszcze synka, który z pewnościa wypełni mi czas 😁
Nikusia ja tez ryczę. Ostatnio płakałam jak pies Misiek uratował 3-letniego Dawidka, który zgubił sie w lesie. Pokazali jak pies dostał w nagrode kiełbase i ja tak sie wzruszyłam ze w gardle miałam kluche i sie rozbeczałam 🙃

Monika - wow z tymi wielorazówkami! Powodzenia! Ja od razu będę korzystac z pampersów. I nie tylko z wygody; dla mnie tetrówki są trochę jak papier ścierny dla pupci dziecka.. Nawet do wycierania buzi kupiłam flanelki.

ale jestem objedzona po mega obiedzie. Nic tylko spać teraz 😁

to mój 333 post 🤪

a w pon 7 miesiąc i 3 trymestr 🤪

• Mamusia
Hej wam Brzuchatki :*

Ja dziś zrobiłam sobie wolne i nie pojechałam na uczelnie (same wykłady więc myślę że nie będzie źle, jutro muszę już jechać bo są ćwiczenia) 🙂... no i z mężem posiedzę troszkę,już byliśmy na działce u rodziców i jadłam kiełbachę z ogniska- pewnie ostatnia taka w tym roku 🙂... no i teraz siadłam poczytać was popijając herbatkę z miodkiem 🙂 ale już mi się skończyła 🙂... mam zamiar jeszcze iść z psiakiem i mężem na spacer a wieczorem nie wiem sama co będziemy robić ale na pewno mam zamiar wykorzystać w pełni tak rzadko spędzany razem dzień 🙂

a co do formy z przed ciąży to mam zamiar nawet wziąć się bardziej niż kiedykolwiek za siebie 🙂... tzn dojść do wagi z przed ciąży a później spaść jeszcze z 6-7 kg 🙂... wierzę że się uda 🙂 tym bardziej że będę miała troszkę więcej czasu niż dotychczas 🙂....

Też zamierzam używać pampersów 🙂...

Pozdrawiam kochane :* i miłego dnia życzę (wieczorku już raczej 🙂 )

Kruszyna123 napisał(a):
Dziewczyny a wy tez jesteście takie wysypane krostaki?? Ja mam taki drobny maczek na czole,dekoldzie i na szyji!!! Dobrze,że aż tak strasznie na twarzy mnie nie wysypuje

ja też jestem wysypana, to podobno na córkę 😁 😁 😁 😁
Kruszynka ale masz super avatarek, 😉

• Mamusia
jak mowiłam cały dzien lezałam i ogladałam filmy
co do papersów to mam je zamiar uzywać
moj M też mi pomaga w kuchni ale tylko na świeta lub wieksze imprezy chociaż na imprezy to zawsze go wyręcza moja siostra chociaz jak ja to nazywam ma nie kiedy odchyły ze wstaje rano a tu ziemniakai natarte bo bedziemy robić kugla ale to sporadycznie i żadko

Ja już ubranka mam poprane i wyprasowane ale nei mam nigdy jak sie wam pochwalić bo trzymam je u mamy w budełkach ozdobnych jak skacze remon i bede je ukladać w komodize napewno sie pochwale

ajk narazie to remont stoi bo tynki nadl pokre M wyzywa bo am dosyc tego bałaganu tak jak ja mysle ze do 24 sie wyrobimy do naszej rocznicy jejku już 2 lata a mi się wydaja jek by to było 3 miesiace temu 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

WielkaB czas leci 😜 Jeszcze niedawno zaczęłyśmy pisać na forum a tu już za chwilę maluszki będą z nami. 😉
A pamiętacie jak się zastanawiałyśmy czy do 1000strony dobijemy a już prawie 800. 😁 😁 😁
To za jakiś czas będziemy pisały o karmieniu, ulewaniu, przewijaniu, szczepieniach itd

Nikusia102 napisał(a):
Kruszyna123 napisał(a):
Dziewczyny a wy tez jesteście takie wysypane krostaki?? Ja mam taki drobny maczek na czole,dekoldzie i na szyji!!! Dobrze,że aż tak strasznie na twarzy mnie nie wysypuje

ja też jestem wysypana, to podobno na córkę 😁 😁 😁 😁
Kruszynka ale masz super avatarek, 😉

na synka też 🥴 ja mam maczek i jeszcze ostatnio na brodzie krostki 😠

Powiem tak: uwielbiam być w ciąży 🤪 🤪 🤪 Jednak cudnie będzie mieć juz dzidziusia przy sobie, więc dobrze ze czas leci 🤪 Tak dobrze i tak 😉

Nikusia pisałaś dzis cos o tym że cię mdli, ja zaraz wyladuje w wc, mnie też ciągnie dziś 🥴 Czyżby powrót mdłości?

Leci leci ten czas 🙂
A my juz prawie skonczylismy przeprowadzke 🤪
Teraz tylko w nagrode burgerek z surowka i frytami oraz relaks (bo toster i czajnik czerwony juz zakupiony i zdobi nowa kuchnie 😉)
Kobzior_wife - fajne masz te zdjecia na fb!!
Buzia
M

Poszłam wymyć klatkę schodową a wyskoczyła sąsiadka ( ma 83 lata) i powiedziała, że ona już za mnie wcześnie rano wymyła, bo mnie nie widuję i myślała, że ja dalej chora 🤪
a ja poszłam z mężem i on też mi pomagał, bo mam problem się schylić 😉 ale miło mi się zrobiło i trochę głupio bo ona jest sporo starsza, wiec źle się czuje jak coś za mnie robi.
A zmieniając temat, tak jak pisałam wczoraj miałam gości i pojawił się temat co by było jakby sie okazało, że zamiast Emilki urodzi się chłopak. I mój mąż stwierdził, że on bierze wszystkie sukieneczki, jedzie do mojego ginekologa i mu je na stół wrzuci, poda cenę i powie, że teraz ma kupić. 😁 😁 😁 dawno się tak nie ubawiłam bo jak sobie wyobraziłam męża w gabinecie z sukienkami ... 🤪 😁 😁 😁