Skocz do zawartości

z terminem na styczeń:) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Kruszyna123 napisał(a):
Ja tez zaczynam się gubić!!! Któś próbuje namieszać w naszym wątku 🙂 🙂 🙂 Niech życzliwe osoby nie wtącają sie tak będzie najlepiej!!!

dobra spadam już bo nie chcę powtórki afery sprzed kilku tygodni
nie chciałam tu namieszać tylko widziałam ze styczniówka została posadzona ooszustwo i inna styczniówka co zrozumiałe ja broniła
chciałam tylko napisac ze ze mna było tak samo , spokojnie bez nerwów
wtrącać niestety można się zawsze bo to forum
przepraszam ☺️

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kruszyna123

753

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Urszulka napisał(a):
witam dziewczynki 🙂

dziś wietrznie i bez słońca 🙃

Tak i to jest dobry temat 🙂 Masz okalska za to! 😆

wielkaB jak Twój mężczyzna dowie się, że szukasz innego do przykręcenia stolika, to może uniesie się honorem i sam zrobi 😜 Czasami na facetów to działa! 🙂

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Dziś się wyspałam 🤪
Co do naszej Vespery - świństwo! Zdaje się, że ona biedna jeszcze o tym nic nie wie... Przykre są takie osądy 😞 My znamy prawdę i to najważniejsze!

Wielka B ja mam sposób taki, że sama zaczynam coś robić, czego doprosić się nie mogę... i działa! Bo mu głupio i zabiera się za to 😜

• Mamusia
witam 🙂

Ja po pierwsze wypowiem się na temat ,,oszustki,, jestem tym wręcz zbulwersowana... nienawidzę oceniania gdy ktoś się na sprawie nie pozna ;/... wychodzą z tego wtedy różne ceregiele... myślę że Vespera powinna otrzymać przeprosiny od tej Kobiety...

No ja jestem po badaniach, zjadłam śniadanko... i jak już wcześniej wspominałam do 15 siedzę w pracy 🙂... na szczęście tylko dziś 😉

Dodam że dzisiaj przychodzi brat męża z rodzinką swoją na .. tzn opicie mieszkania 🙂... muszę więc po pracy szybko wziąć się za robotę 😉...mam nadzieje że mąż pomoże...:P on poodkurza, pomyje podłogi a ja zrobie żarełko 🙂 jakieś mini kanapeczki, sałatkę warzywną 🙂... jajka w majonezie lub sosie tatarskim... i ogórki 🙂... no a oni mają śledzie wziąć 😁...

Wysypka jakby schodzić zaczęła... tzn jeszcze jest widoczna ale jakby lepiej jest... zobaczę co będzie dalej się działo 🙂...

Nikusia super że wózek kupiony!! 🙂

• Mamusia
Wielka b ja robie podobnie jak Kacha jak mój coś co chwilę przekłada to zabieram się do roboty sama i on nie mam wyjścia kończy za mnie!!! A raz gdy pół roku robił półki do piwnicy to pewnego dnia się wkurzyłam i powiedziałm,że zadzwonie po mojego tatę albo po teścia 😜 😜 😜 i od razu to poskutkowało.Głupio by mu było gdybym faktycznie ich poprosiła a wie,że byłabym do tego zdolna bo ile mozna prosić 🙂 🙂 🙂 Teraz już wie,że jak obieca jakiś konkretny dzień to ma przewalone 🙂 🙂 🙃 🙃

Hej Dziewczyny
Dobrze przepowiedziałam, że nie będę mogła spać, ale tym razem z pozytywnych emocji, które trochę popsuł wczorajszy wpis.
Urszulka super, że po wizycie i jesteś zadowolona 😉
WielkaB daj mi trochę Twojej energii bo ja dziś wypluta jestem. Ratuje się kawą.
Kruszynka jesteś moją motywacją dziś, żeby trochę posprzątać i pstryknąć wózek. I zeskanować kartkę. 😜
Beata może właśnie o to chodzi, żeby kogoś oskarżyć i zrobić szum na około siebie. 😮
Gizelda tylko my mamy dowody na to że nasza Vespera jest prawdziwa. Już nie mówiąc, że tamten post był obraźliwy a nasza koleżanki nikomu nic złego nie zrobiła.
Możesz uważać, że nie warto kogoś bronić, ale ja uważam, że skoro jestem przekonana o jej uczciwości to nie przejdę obojętnie nad tym co się słało.
Dla mnie możesz się wtrącać, ale napisz dokładnie co i jak, bo dziewczyny pomyślały, że to Ty osądzasz Vesperę.
Kacha i WielkaB jak jak przy moim bym powiedziała, że prosiłam szwagra o pomoc to mój zaraz zrobi, bo wiecie "męska duma" 😁 😁
Pamii18 kurcze a Ty mi tu o takim jedzeniu piszesz, śledzie w śmietanie 😜 mmmmmm 😜

Hej,

pospałam dzisiaj do 10 😁

Nikusia gratuluję zakupu 🙂 czekam na foty. Mąż zapewnił mnie, że 24 listopada kupuje wózek, yeah!

Obrażenie Vespery - toż to klasyczny trolling interneowy, im więcej będziemy do tej sprawy nawiązywać i się tym emocjonować, tym ktoś będzie miał większą uciechę... http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie zresztą jak wiecie, fora można czytać bez komentowania a i często bez rejestrowania się (tak jest zresztą na Brzuszku). Każdy może podejrzeć, podczytać i sklecić z tego co się da. Są ludzie i parapety...

Urszulka ale fajnie, że wizyta już za Tobą. Ja mam dopiero 18 listopada, za późno się zarejestrowałam... Miałam mieć wizytę w tym tygodniu... No nic, sklerozę ciążową trzeba zwalczać 😉

• Mamusia
pamii18 napisał(a):
WielkaB to jak ci sie nudzić będzie to wpadnij do mnie 😁... tobie to jakos szybko idzie !! 🙂... heheh :* oczywiście żarcik :]... poodpoczywaj 🙂

dawj adres i lece we dwie to 10 min i posprzatane 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Kruszynka bo nam się fiolet podobał. Nie chciałam takiego słodkiego różu, ani czerwonego. Czerwonych tam było dużo.
Jak dla mnie mógłby mieć coś co go trochę rozjaśni, ale i tak mi się podoba 🙂