Skocz do zawartości

z terminem na styczeń:) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kobzior_wife napisał(a):
elka144 napisał(a): Jak co to tylko w góry...

🤪 😁 😁 Zaraz sobie chyba zrobię opis na fejsie, że szukom górola na jedno noc - byle by był z Tater 😁 bo mój mąż też góral - ale z Bielska-Białej (widocznie Beskidy za niskie) 😁 🙃

No to raczej bliżej Zakopca 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kruszyna123

753

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
OO troszke naskrobałyscie a ja sie zdzemłam ale tylko 30 minut bo tesciowa przyszła i mnie obudziła :<

Co do wywoływania porodu oxsy ja mam złe wspomnienia...

Kasiulka spokojnie wszystko sie unormuje 😉 choc moja kruszynkla tez teraz bardziej warjuje jak kiedys 😉 i strasznie ulewa ;( ;( ;(

Dziewczyny moze wam sie brzuszki poobnizały i dlatego maluchy mniej sie ruszaja u mnie własnie tak było ;0

Hehehehe widze ze humory dopisuja 😉 az sama chciałam wam poklaskac ale oczywiscie wszytskie jestescie poblokowane 😉

• Mamusia
hahaha się uśmiałam !! :P... a do Zakopca chętnie bym sobie pojechała... ech w ogóle pojechalabym tam gdzie śniegu po kolana !! 🙂 tak popatrzec na to wszystko :P...

Kurcze ja ciągle coś wpierniczam ;/...,. masakra żuwaczka by mi sie nie zamykała... chyba zrobie sobie kisiel... i zjem cały 😮

• Mamusia
Szpitalne żarcie to jakieś nieporozumienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😮 Mi obiady dowoził mąż w termosie, ale jak sobie pomyślałam, że pewnie trafiają też do szpitala ciężarne bez rodziny, których nikt nie odwiedza - to przecież mogą z głodu wykitować 🤢 Kromka suchego chleba + kawałek margaryny jako zestaw na śniadanie i kolację a na obiad była tylko zupa, której nie dało się zjeść 😮
A propos jedzenia też muszę coś wrzucić do brzuszka 😁 - może kisiel tak jak pamii 😜 a później frytki, kurczaczek i surówka - póki jeszcze mogę 🤪 😉

• Mamusia
ja rodzilam w Nowym targu. Powiem Ci ze dobrze nawet.....
Polozne sie zajmuja toba , malego ci badaja co dziennie , kapia itd.....Ja mialam cc nie wiem jak tam jest przy sn.
pielengniarki sa troche w nocy glosno 😁
przy mnie przy porodzie byly 4 babki i moj maz i moj ginekolog.
a ty skad jestes?

• Mamusia
nie wiem byly 2 polozne salowa chyba i moja ginekolog miala dyżur bo dzwonilam wczesniej do niej i mowila zeby przyjechac . Ja tez do Iwaszko super ze byla bo jakby nie ona to nie wiem co sie moglo stac 😞

Poloznej nie mialam swojej tylko te co tam byly...

• Mamusia
Dusta a Ty wpadaj do nas częściej, razem raźniej a nie tylko załatwiać prywatę 😁 😁 Jak samopoczucie? Masz jeszcze trochę czasu do porodu co prawda, no ale wiemy już że różnie z tym bywa 🙂

Pojadłam 🙃 i ciastka z marmoladą dostałam 🤪 i leżę 😞 bo brzuch mnie na dole boliiiiii

• Mamusia
Rzadko zaglądam, bo co zajrzę to któraś urodziła a już bym chciała być po 🙂 I zwyczajnie Wam zazdroszczę. A póki co u mnie cisza. Żadnych skurczy przepowiadających, czop mi nie odchodzi itp itd. Jedynie co to ledwo się ruszam (szczególnie wieczorem i w nocy) bo boli mnie w pachwinach. Pewnie Malutka już jest bardzo nisko i mnie uciska. A poza tym jestem przeziębiona. W zasadzie mam tylko katar ale już mnie tydzień trzyma. Na spacer poszłabym żeby się zahartować, ale elka144 wie ile jest u nas śniegu (co jest piękne tylko zza okna) i źle się chodzi i jeszcze bardziej mnie wtedy boli w pachwinach. Z resztą co Wam będę mówić. Doskonale wiecie jak wygląda życie ciężarnej w ostatnich dniach ciąży. Spanie do dupy. Bo niewygodnie i co chwilę sikanie. No i najważniejsze to to, że chcemy już mieć Nasze Maleństwa przy sobie. A tu się dłuży i dłuży...

• Mamusia
Ojjj Beatka chciałabym to już mieć za sobą 🥴 raz, że za długa przerwa 🙃 dwa, że za dużo chłopców w odliczaniu 🙃 a trzy, że to oczekiwanie to męczarnia 🙃 😁

Dusta
każda z nas chyba zazdrości i chciałaby zająć się kolkami i kupkami 🙃 😁 ale niestety... siła wyższa i trzeba oczekiwać. Doskonale Cię rozumiem z tymi dolegliwościami. Bo tu boli, tam boli.... jak stare babcie 😁 ale nie jesteś sama 😘 i to pocieszające bo tu można narzekać ile się chce 🙃