Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
nefretetete666 napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
nefretetete666 napisał(a):
oj Bidulek na pewno do jutra przejdzie 🙂

ja juz o to zadbam 🙂Teraz sie bawi Lego w pokoju.Ale oczka juz ma plywajace,a to zawsze przepowiada chorobe.Od malutkiego poznajemy po tym,ze cos sie dzieje.Ale bedzie dobrze,bo we wtorek jest Mikolaj 🤪

i tu jest problem 🙂Mam dylemat,bo ma paczke w przedszkolu w Kosciele tez beda paczki.A wiec w domu chyba dostnie wyjscie do kina,albo teatru lalek.Maz przyjedzie to bedziemy myslec.

Pod choinke dostanie teleskop,a i zaraz ma urodziny w styczniu.Wiec z zabawkami chcemy oszczednie 🙂Juz jest duzym chlopakiem 🙂

A co mu dajecie na mikołaja??

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Oj ten Nikoś biedny 😞
a co tu dziś taka cisza 🤨
ja dziś tak leniwie spędzam dzień , że szok;/ o 16 tylko wzięłam się za zmywanie i odkurzanie i dalej relax 😁 😁
jejciu, jak ja się nie mogę doczekać tego poniedziałku i usg 😁

wierze ci 🙂My idziemy w srode,a do mojego w czwartek na koziolka 🙂

• Mamusia
a wieicie ze jak na sali lezymy w cztery i była dzisiaj dziewczyna co wyszła to wszystkie mamy dziewczynki 🙂 jak teraz przyszła dziewczyny i się jej ptamy co ma, ona dziewczynke a my w smiech to się zdziwiła 🙂 dopiero jej wytłumaczyłysmy że same laski na tej sali panują 🙂

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
a wieicie ze jak na sali lezymy w cztery i była dzisiaj dziewczyna co wyszła to wszystkie mamy dziewczynki 🙂 jak teraz przyszła dziewczyny i się jej ptamy co ma, ona dziewczynke a my w smiech to się zdziwiła 🙂 dopiero jej wytłumaczyłysmy że same laski na tej sali panują 🙂

hehehe...to macie wesolo 🙂

A wiesz co sztunia...czytalam dzisiaj sobie kwietniowki 2010 i gdzies tam ktos wspominal o paszporcie dla dziecka.JA osobiscie odradzam wyrabiania,bo Niko mial robiony w wieku 1,5 m-c i co podczas wyjazdu do mojej mamy na granicy niemiec stwierdzil,ze to nie on na zdjeciu.Dziwne,bo Niko juz mial jakies 3 latkaa tam 1,5 m- c 🤪
Teraz ma wyrobiony dowod osobisty 😉Chyba jest wazny 5 lat i juz wiecej danych jest w nim i nie ma teraz problemu 😉Polecam 🙂Ja z tego co pamietam to za free go robilam.

Dobry wieczór grubaski 😉
Ja wykąpana, nażarta jak świnka, mały książę śpi ślicznie, duży pojechał mi po zapas wody mineralnej, czyli mogę się uwalić i spać 🤪 te "leżące" dni męczą mnie bardziej niż te aktywne...nie wiem czemu tak...Dobranoc 😎

• Mamusia
W poniedziałek USG jupi i badanie macicy i pochwicy 🙂 niech mi zajrzy w ta czarna dziure i zobaczy czy wszystko w porzadku, bo znow dzisiaj zwijam sie z bolu po prawej stronie brzuszka ;( dostalam od tesciowej w prezencie imieninowym piekny sweterek za pupke w rozmiarze 36 bo taki zawsze nosilam i jest kuzwa ciutke za maly 😁 ale jest tak piekny ze bede go wciskac na sile, to nic ze sie podwija z tylka, bo dostalam taaaaaakiej wielkiej dupy ze szok 🙂 ale Michal sie cieszy bo ma za co posciskac przynajmniej, bo tak to sama skóra i kosteczki 🙂)))

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
Sztunia napisał(a):

hehehe...to macie wesolo 🙂

A wiesz co sztunia...czytalam dzisiaj sobie kwietniowki 2010 i gdzies tam ktos wspominal o paszporcie dla dziecka.JA osobiscie odradzam wyrabiania,bo Niko mial robiony w wieku 1,5 m-c i co podczas wyjazdu do mojej mamy na granicy niemiec stwierdzil,ze to nie on na zdjeciu.Dziwne,bo Niko juz mial jakies 3 latkaa tam 1,5 m- c 🤪
Teraz ma wyrobiony dowod osobisty 😉Chyba jest wazny 5 lat i juz wiecej danych jest w nim i nie ma teraz problemu 😉Polecam 🙂Ja z tego co pamietam to za free go robilam.

no ale teraz paszport jest ważny tylko przez rok dla dziecka do 5 lat, więc w sumie nie ma opcji, a poza tym my wyjeżdżalismy poza Unie i trzeba miec pazport 🙂

• Mamusia
Kasia, ja też gratuluję 😁 ! a wieczoru z ukochanym zazdrozczę 🤨

Moj M jutro u mnie śpi, bo takto cały czas praca, a po pracy remont naszego stryszku a jeszcze on wstaje o 4:30 do pracy jak ma na pierwszą zmianę 😞 w sumie w Holandii wstawał o 5, ale mowi, że o 4:30 to jest gorzej wstawać 😞
tak się mijamy że się jutra nie mogę doczekać 🙂

Idę spać, chciałam się jeszcze podpiąć w tematy wasze ale nie chce mi się.
😘 😘 😘

Hej! Kurczę, spać nie mogę 😞 Odprawiłam męża o 5 na delegację i już nie zasnęłam 😞 Ale przynajmniej ogarnę dom i zrobię zakupy przed pracą, to po południu będę miała pełne lenistwo 🙂

Love, czy to nie jest to zdjęcie, które kiedyś miałaś jako profilowe i o którym pisałaś, że zrobił Ci je mąż?
http://emaluszki.pl/841_patronat_w_ciazy_nie_pije.html