Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

O nie, ja juz jedne święta w szpitalu spędziłam, Wigilię, Boże Narodzenie, Nowy Rok - dziękuję bardzo. Myślałam,że sie zaryczę, w dodatku nie było wiadomo kiedy urodze i jak to wszystko się skończy, wolę nie wspominać 🤨
A torba u mnie to juz z 2 miechy spakowana stoi i czeka zeby ja chwycić tylko 😁

• Mamusia
hejka
u nas standard 🙂
teraz bajki oglądamy a Pola śpi w leżaczku
dostała wczoraj od mojej siostry coś takiego jak rożek, slicznie wygląda moja różowa księżniczka 🙂
dziś plan kupienia prezentu dla Mai na dwa latka
wiec z Polą szarszujemy po sklepach z zabawkami 🙂
a Maja zostaje z babcią 🙂
nigtmare gratuluje 🙂 ale kruszon 🙂

• Mamusia
Astra napisał(a):
No, Nightmare, wyjaśniłaś teraz...
Gratuluję bobaska 🙂

Kaaaasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!1 😞 😞
Czyli zostałyśmy tylko my, meti i kika.

Nie no tego już za wiele!!! 🙂 jak tak można ja się pytam?
Buuuuu to nie fair. 3 dni do terminu, a tu nic. Dupa, cycki, pipa. Nic!
Dzisiaj zjem tonę jabłek, niech mnie czyści i niech szyjka się skróci i rozwiera.
🙂 🙂 dół 😞

Kasia to Ty też okruszek byłaś 🙂
Moja mama pojadła bigosu i poszła na jakąś imprezkę w plener, tam wypiła colę i mówiła,że ją rozbolał brzuch - myślała,że z tej mieszanki, bo do terminu miała 5 dni jeszcze - ale to byłam ja 🤪 całe 3350g i 56cm wrzeszczącego śmierdziela haha

• Mamusia
Astra napisał(a):
Kasia to Ty też okruszek byłaś 🙂
Moja mama pojadła bigosu i poszła na jakąś imprezkę w plener, tam wypiła colę i mówiła,że ją rozbolał brzuch - myślała,że z tej mieszanki, bo do terminu miała 5 dni jeszcze - ale to byłam ja 🤪 całe 3350g i 56cm wrzeszczącego śmierdziela haha

Haha a moja mama była na imprezie imieninowej u swojej siostry, i nagle pogoniło Ją do kibla, myślała też, że przesadziła z jedzeniem, a jak zeszła do kibla, bo wtedy był jeszcze na półpiętrze i siadła na kiblu to wyleciała z niej rzadka kupa , a po chwili wody Jej odeszły i heja do szpitala, postękała nieznacznie i wyskoczyłam ja 🙂 moja mama ze mną miała bardzo lekki poród, a z moim bratem przeszła piekło 😉

• Mamusia
dobry 🙂

Nightmare gratuluję !
a wiecie że mi dziś się śniło, że wchodzę na forum a tam zdjęcie dzidziorka, tyle że w moim śnie to była Wikusia Astry 😉 no nie dziś to może jutro 😜
ja też maleńka się urodziłam bo 2850 g i 50 cm, a i mojej niuni doktor nie daje więcej niż 3 kg
moja mama też miała lekki poród, 3 godzinki i byłam na świecie 😜
a jej siostra jak rodziła pierwszego syna, to jak przyjechała do szpitala to już nóżka wychodził bo był odwrotnie ułożony i też szybko jej poszło 🙂

• Mamusia
O jaaa, wychodząca nóżka 🙂 tego to jeszcze nie słyszałam 🙂 ja dzisiaj na obiad mam kebaba z coca colą i już 🙂 nic nie robię dzisiaj, bo mi plecy na to nie pozwalają 😞 co chwilę ryczę z bólu 😞
Kurde Kika czemu to ja się Tobie nie śniłam? 🙂 może byś mi wyśniła poród hahaha 🙂

• Mamusia
kika82 napisał(a):
a tak sobie myślę, że jeśli nic wcześniej mnie nie weźmie to na bank spędzę święta w szpitalu bo pewnie koło terminu każą mi się zgłosić 🤨

idę na śniadanko

No kika, módlmy się za siebie nawzajem, cobysmy na swieta juz bez brzuszków, za to z bobaskami w domciu były 🥴

• Mamusia
kasia_sztuk napisał(a):
O jaaa, wychodząca nóżka 🙂 tego to jeszcze nie słyszałam 🙂 ja dzisiaj na obiad mam kebaba z coca colą i już 🙂 nic nie robię dzisiaj, bo mi plecy na to nie pozwalają 😞 co chwilę ryczę z bólu 😞
Kurde Kika czemu to ja się Tobie nie śniłam? 🙂 może byś mi wyśniła poród hahaha 🙂

Bidulko 😞
Coś uparta ta Twoja Marysia a może chce być punktualna i urodzić się w terminie 😉

• Mamusia
kika82 napisał(a):
kasia_sztuk napisał(a):

Bidulko 😞
Coś uparta ta Twoja Marysia a może chce być punktualna i urodzić się w terminie 😉

Oby się nie urodziła w terminie 🙂 bo Jej termin to niedziela 🙂 a nie chcę żeby była leniuszkiem niedzielnym 🙂 🙂

• Mamusia
meti84 napisał(a):
kika82 napisał(a):
meti84 napisał(a):

No kika, módlmy się za siebie nawzajem, cobysmy na swieta juz bez brzuszków, za to z bobaskami w domciu były 🥴

Amen 😁

Kika, ale to taka przenosnia była 😜

Wiem Meti, wiem 🙂 🙂

Posprzątałam na dworze, ugotowałam żurek z białą kiełbasą i ziemniaki w mundurkach, najadłam się, zdrzemnęłam, napaliłam w piecu, bo stwierdziłam,ze zimno, a teraz zjem kanapkę i idę z Bartkiem na spacerek, bo słonko wyszło, a matka musi się ruszać.

W razie jakby mnie długo nie było to niekoniecznie rodzę, po prostu pokazal się komunikat,że mogę nie mieć neta (jakaś zmiana ustawień nadajnika, czyli chuj wi co) 😉

• Mamusia
Ja byłam na zakupkach 🙂 ale pogoda piękna, jeju aż żyć się chce 🙂 później po Michała pracy idziemy na dłuuugi spacer wokół jeziora 🙂 🙂 połaziłam troszkę i nieco ból plecków ustąpił 🙂
A teraz będę jeść kebaba i piła pepsi bo nie było coli.
Ale turki w kebabie to myślałam, że się spuszczą 🙂 🙂 jarali się mną i moim brzuszkiem 🙂 bo miałam na sobie bluzeczkę na krótki rękaw i leginsy tylko i katankę zarzuconą 🙂 mówili, że mam pięknuly brzuszek i że w ogóle jestem cała piękna i pytali o płeć, który to miesiąc 🙂 i dostałam gratis podwójną porcję mięsa i surówek 🙂 🙂 oszaleli na moim punkcie, tak mówiła babeczka która tam sprząta hihihi śmieszni tacy ) 🙂