Skocz do zawartości

Sierpnióweczki :) | Forum o ciąży

maiha

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Oj powiem Ci że mój Miłosz :P to chucherko w porównaniu z Adasiem. Widzę po raczkach. Poza Tym Twój urodził się z ładną waga prawie półtorej kg więcej mojemu do 3,5 jeszcze sporo brakuje 🙂
To fajnie że już macie chrzciny załatwione, my chyba dopiero w kwietniu bo chrzestny jest żołnierzem i leci do Iraku 🤨

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Niko dobrze że po wizycie z Tobą i synkiem wszystko ok!
Maiha Adaś na tym zdjęciu wygląda na bardzo dużego jak na dwa tygodnie. Taki poważny mały chłopczyk 🙂
Nirmala bidulko Ciebie tak jak Agadke znowu dopadł ból zęba, oby szybko przeszło i Michaśka w końcu zdecydowała się na wyskoczenie z brzuszka.

• Mamusia
do mnie za chwilke przyjedzie położna i będzie ważyc Adasia i sama jestem ciekawa czy coś przybrał, bo czasem wydaję mi się ze on jest głodny mimo karmienia nakarmie go a on i tak raczki do buzi wklada i szuka cyca, choć zawsze myslałam o mojej córeczce ze ona taka malutka jeszcze jest a teraz jak patrze na Adasia to NAdia taki wielkolud juz jest według niego 🙂

• Mamusia
Hej kobietki,
widzę, że zastój.. bóle zębów.. i inne bóle..i biedna 4nula i milako.. ale Was męczą ;( faktycznie ktg to głupie maszyny ;/ jak leżałam na oddziale, to też dziewczynom nie zapisywały skurczy. Nie dobrze. Słuchajcie, ja po nocy czuje się bardziej wymęczona niż po dniu. Naprawde już mi sił brakuje 😞 jak żołądek nie boli, to stawy... jak nie stawy to podbrzusze od każdego ruchu ;( jak tu rodzić w takim osłabieniu? może ten ból porodowy na nogi stawia..? Nie mam sił ;( a temu smrodkowi wcale się nie spieszy ..wcale a wcale.
😞

• Mamusia
Hejka,

Melduję, że Megi w nocy puściły jakieś sączki i miała skurcze, przeszło, ale nad ranem krew jej poleciała i jest w drodze do szpitala. Mam nadzieję, że wszystko dobrze, bo ta krew to niebezpieczne.

4nula już myślałyśmy, że urodzisz 🙂

Niko nie przywitałam się z tobą, więc cześć 🙂 A to skierowanie na ktg to masz z jakiegoś konkretnego powodu, czy po prostu kontrola? Bo ja pytałam gina o ktg, to powiedział, że ewentualnie po terminie 😮

• Mamusia
Hejka
Witam was w twn ladny dzien 🙂 Szkocja dzisiaj bardzo sloneczna 🙂 mnie to cieszy bo tutaj to rzadko ladna pogoda
Nirmalka wspolczuje ci tego bolu zeba,mam nadzieje ze sie nie rozkreci i da ci spokoj,a mala sie wkoncu zdecyduje i bedzie chciala wyjsc na zewnatrz 🙂
Maiha adas sliczny ja juz tez chce moja wozic w wozeczku i tulic w ramionach 😉
Agadka ty tez z tym zebem masz przeboje, kurcze niech wam ten czas szybko zleci zebyscie juz mogly do dentysty isc porzadek zrobic z tymi zebami
Niko no to super ze z malym ok teraz tylko czekac na porod 😜
Ciekawe co tam u Milako,D-brycz i Megi
A ja sobie weszlam na tabelke i kurcze jestem tak daleko jeszcze a bym chciala juz rodzic 😜 trzeba czekac na swoja kolej 😉

• Mamusia
Wow czyli cos u Megi sie zaczyna, no to juz czas na nia,ale mam nadzieje ze ta krew nie zwiastuje zadnych komplikacji
Trzymam kciuki zeby wszystko poszlo gladko 🙂
Dodi no niestety tak to juz jest na koncowce z nami ze tylko narzekanie nam zostalo 😞 ale dzielne babeczki z nas juz niedlugo 😉
Amelia jeszce masz troche czasu do daty 🙂,ale wiem juz bys chciala rodzic,ja tez tak mam tym bardziej ze Amelke moja urodzilam juz o tym czasie 🤪 a teraz pewnie urodze po terminie

• Mamusia
hejka mamuski!!!!
tak jak Czarnyloczek napisala caly dzien wczoraj u nas produ nie bylo! obok buduja nowy blok i jakis transformator czy cos musieli przenosic
ale Lilka fajna! 😘
Magdaluke sliczny awatarek!
Milako bylo sie zaprzec i powiedziec ze juz musisz rodzic 😁 tak tak dobrze sie pomadrzyc! sama zamiast tej awarii pradu bym wolala na porodowce!
Monia powodzenia w nowym szpitalu i obyscie szybko do domku wrocily!!!
Dorotka wiem, ze wam ciezko ale mysle ze super by na was spacerek podzialal 🙂 troszke zmiana otoczenia, swieze powietrze i mordka sie cieszy 😉
Megi23 napisał(a):
d-brycz mam pytanie który suwaczek wybrałaś żeby pisało ile jest po terminie?

wybralam taki ktory odlicza wiek dziecka 🙂 i tam mozna wpisac swoj tekst
http://www.suwaczki.com/ostatnikrok/d69cp07w07o2b4o4.html
i mam nadzieje, ze ta krew to tylko oznaka porodu i ze dzis ci sie juz uda 🙂
Maiha Adaś slodki! naprawde spory 🤪 a chrzciny tez w restauracji - o wiele mniej na glowie!!! i co jak co ale ja nienawidze sprzatania juz po 🤢
Nirmala i Agadka znow zeby! 😞 wytrwalosci moze zaraz minie

• Mamusia
Hej 😉 melduję sie w dwupaku - kurcze już nie moge sie doczekać mojego skarba a najgorsze że zaczynają się telefony i sms od znajomych czy juz urodziłam 😠
Nirmalka i Agadka współczuje bólu zębów 😞 ja do 6 miesiąca ciąży chodziłam do dentysty a i tak zauważyłam kilka plamek i jeden mnie już zaczyna pobolewać więc to chyba taka nasza przypadłość. Ponoć ciąża kosztuję jeden ząb 😮
Megi obyy ta krew była zwiastunem porodu! czekamy na dobre wieści 🙂
Widzę że milako i 4nula jeszcze nie dały znać a już myślałam że będą kolejne dzieciaczki na forum 😜
Nirmalka ale twoja Michasia już duuuża
Adaś jaki jest śliczny!!!
dalej nie pamiętam co miałam napisać. Dobrze że u nas jest dziś chłodniej tak ok. 23 st więc da się żyć 😁

• Mamusia
bisia88 napisał(a):
Milako napisała "12h bólow i 5 min samego rodzenia. z nami jest wszytsko w najlepszym porządku" nic więcej nie wiem, ale widać urodziła 🙂

no to super!! Gratulacje!!!! żeby nie 12h bóli to poród byłby ekspresowy 🙂