Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ilka ale bo to wiesz wersja dla oszczędnych jest jak pusto w lodówie a jajo się znajdzie to można już coś zrobić 😁 😁 😁 kurka blaszka ale mam ochotę na frytki ☺️ 😮 🙃 no nie przeżyję... a nie chce mi się robić... cóż obejdę się smakiem moze jak ze szkoł rodzenie będę wracać to podjadę do MC donald i kupię same frytasy 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
A właśnie zapomniałam Wam napisać. Jak któraś z Was nie ma jeszcze klapek do szpitala to bardzo polecam takie piankowe z Jyska, są świetne! Babcia mi kupiła jedną parę i są tak wygodne że kupiłam jeszcze drugą, po 16zł są 🤪 🙂
Tu możecie sobie zobaczyć http://www.jysk.pl/97/669/704/1981200/a/catalog

• Mamusia
ja usę chwilowo żegnam bo coś spanie mnie znużyło i idę się położyć i zbierać siły na poród 😁 😁 😁 któaś pisała o spaniu... ja właśnie mam taki espanie teraz że ho ho np wczpraj spałam popołudniu potem o 23 poszłam spać i do 10 spałam i teraz znowu idę spać... 😮 🤨

• Mamusia
Dzień doooooobry 😘
Właśnie zmiksowałam truskawki i je piję 😁 Piszecie o tych frytasach, a ja Wam powiem, że wczoraj miałam ucztę 😁 Skrzydełka a'la KFC z domowymi frytkami 🤪 Dziś gulasz z kaszą 🙂
Nie mogę sobie miejsca znaleźć, ciągle mi niewygodnie. Z każdym dniem mam coraz bardziej dość tego bagażu z przodu, czuję się jak stara babka. 🙂
Odwiedziła mnie dziś ta koleżanka, która ostatnio leżała w szpitalu i chyba zrobiłam się stara i zrzędliwa. Strasznie drażni mnie to, że wmawia sobie zachcianki w 6 tygodniu i na siłę stara się zrobić mi przykrość mówiąc "a my z MOIM FACETEM to remontujemy nasz dom" "a MY Z MARCINEM to nie wyobrażamy sobie tego, że nasze dziecko byłoby wychowywane bez ojca". Stara się udowodnić mi, że jest lepsza pod jakimś względem. I tak jak posłuchałam ze 2 godziny tego, jak to oni domu nie urządzają, jakiego samochodu nie kupują, jakiego drogiego wózka bla bla bla to zapytałam w końcu ''to na ch**j prosiłaś mnie o to, żebym Ci wszystkie ubranka pooddawała skoro szastasz pieniędzmi na prawo i lewo"
NIE WYTRZYMAM!!!!!
Nie chodzi o to, że jej zazdroszczę, bo ja nie jestem takim typem człowieka i cieszę się z tego co mam. Ale wyprowadza mnie z równowagi takie zarozumialstwo i przechwałki.
Nie męczę Wam już! 😁

• Mamusia
Tosia oklask dla ciebie za tekst do tej laski D 😁 brawo!!!

a ja wrocilam z miasta mam klapki 😁 yuupii ale takie na styk a reszta mala ehheh tzn ciasna bo takspuchniete.
kupilam sobie loda rozka taki mega duuzy 😁 zaraz o\go zjem :P a obiad ja juz jadlam ziemniaczkiz kotletem i buraczki 🙂 a jutro chyba golabki

kupilam jakis balsam z rossmana na rozstepy itp mamma podczas ciazy ciekawe czy dobry.
i zel chlodzacy z ziaja a nogito mi rozwali za m oment ha takie banie.
i nic dzis nie robie biodra bola dzis mnie meczy troche. ide tez polezec za chwilke ........

babcia mnie tu meczy opowiesciami 😁 o wujku i usne za moment hehe

• Mamusia
Ja wcinam chleb maczany w jajku 😁 Tylko położyłam na niego mozarellę, bo znalazłam w lodówce i smaruję sosem pomidorowym 😁
Monika, moja prababcia opowiada mi, że brała udział w olimpiadzie.... Uwierz, to jest o wiele gorsze. 🙂
Jasiul będzie miał pra-prababcię 🤪
Dziękuję za oklaski 😘

• Mamusia
Najgorsze jest to, że straszne jest jak już tak na głowę siada wszystko. Ja zawsze siedzę i cierpliwie słucham, bo historia o olimpiadzie jest na każdej wizycie 🙂 Prababcia ma 90 lat, a sama chodzi, robi do okoła siebie, więc trzyma się nieźle, tylko głupoty opowiada 🙂

• Mamusia
tak jak moja tez probuje sluchac a czasem mowie ze nie mam czasu ide cos robic :P moja ma 81 lat
niby sama robi kolo siebie ale czasami to jest koszmar bo wiesz jak dziecko wytrze podloge scierka do rak , narozlewa wejdzei w to i sa czarne slady itp..... i tak mozesz chodzis i sprzatac i nigdy nie bedzie czysto taka syzyfowa praca

• Mamusia
Tosia i bardzo dobrze powiedziałaś tej "koleżance"! Czasem to aż mi się w głowie nie mieści jacy ludzie bezczelni chodzą po tym świecie!! 😠

A moja Prababcia zmarła jak miała 96lat (ja miałam wtedy ok.9, 10lat) i tylko ostatni rok życia przeleżała a tak to jeszcze w ogródku plewiła 🤪 Druga Prababcia zmarła jak byłam z Nikosiem w ciąży.

• Mamusia
ja mojej zycze jak najdluzej ale poniewaz u mnie w domu to taka chora sytuacja jet bo ojciec poszedl d o innej baby a moja mama mieszka z tesciowa 🤢 to ta moja babcia..... i mam ma dosc totalnie.

a druga babcia ( Olivera prababcia) mieszka w Bostonie UK ale ona jet kochana tez m a 80 lat. ona wszystko robi mimo duzego problemu z biodrami i jest po operacji obu oczu