Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
minie minie i to szybciej niż Ci się zdaje 😉
może zrob coś dla siebie na poprawę humoru... fryzjer, kosmetyczka, ładna bielizna na później 😉 paznokcie pomaluj, wyjdz z domu (o ile dajesz radę) i nastaw się pozytywnie 😉

Sandra, ja wczoraj zrobiłam drugie - ostatnie pranie maluszkowych rzeczy, musze je teraz zebrac do szuflady, bo juz wyschło i bedzie czekac na prasowanie 😉 z torbą dla siebie zwlekam do poniedziałkowej wizyzty 😉 w sumie nie wiem, dlaczego, ale tak jakoś to odkładam, hehe... pewnie w pon po wizycie będę miała kolejną wymówkę, żeby pakowanie torby przełożyć na kolejne tygodnie 😉 😜 hehe

• Mamusia
no mnie do szału doprowadza, że stop za bardzo sama nie daję rady sobie do kultury doprowadzić, bo zaraz zgaga mnie łapie i niedobrze mi się robi... poza tym wkurza mnie niesamowicie golenie... wypróbowałam dziś krem, ale cholera czasochłonne to strasznie... chyba nie dla mnie i nie wiem, ale efekt taki sobie... chyba się nieco zapuszczę i wybiorę na wosk lub cukier, ale to juz przed kolejną wizytą, bo do poniedziałku nie zdąże odpowiednio zarosnąć 😜 ☺️

• Mamusia
A nie wiem 🙂 Motor w dupie mam 😉) albo jakies dobre Energizery 🙂

Wczoraj wieczorem mnie tak kregolup bolal, ze sie wzielam za mycie parapetow, bo mozna to robic w pozycji stojacej 😁 🤢

Rozwazam wlasnie czy nie jechac do tesciowej na weekend, tyle, ze ja zawsze chce jechac, a jak juz jestem to sie wsciekam ;/ Zrozum tu babe 😁

• Mamusia
Hej i ja się witam.
Byłam w laboratorium i jutro zobaczę co się tam w wynikach pokaże 🙂
Moja mała jest już nisko , ja częściej ją czuję na dole jak mi grzebie paluchami po jajnikach i bóg wie jeszcze po czym ☺️
Raczej pod żebra już się nie zapędza ciekawi ją bardziej co mama ma na dole 😜
Ja dzisiaj do 15 w domku ,a potem ide na szał zakupowy bo mnie nosi 🙂

• Mamusia
i chyba wlasnie zrobie cos dla siebie mysle ze wlosy pofarbuje na jakis brazik i na brewki wstapie jak dam rade poki co musze dzisiaj jechac do szpitala po wypis i do pracy po zaswiadczenie
dzwonie ciagle do tch poloznych zeby sie do lekarza zapisac a tu dupa i tak od poniedzialku teraz dzwonilam to odrzucily 😮

• Mamusia
Dzień dobry 😉
ja dzisiaj nawet się wyspałam, ale gdyby nie koparki tłuczące się przed domem, spałabym do tej pory 😁

Teściówka obudziła mnie telefonem z życzeniami... ledwo przytomna podziękowałam no i nieświadomie zgodziłam się dzisiaj do niej jechać na grilla i zostać na kilka dni 😮 dopiero teraz sobie uświadomiłam co zrobiłam 😁 zastanawiam się jak to odkręcić...

• Mamusia
To moze trafic ;// ile mozna dzwonic, do jasnej ciasnej..

Ja wizyte mam w poniedzialek i mam nadzieje, ze moje dziecko wrocilo do poprzedniego polozenia 🙂
W narozniku ogarnelam troszke 🙂i w razie czego kawalek miejsca sie zrobil na bodziaki wieksze i kurtki zimowe 🙂) Jszcze meza szafe przejrze i co mu za male do widzenia bo ile mozna cos trzymac z nadzieja ze schudnie 🙂)
Dzis ma wpasc kumpela, odebrac swoje ciuszki i przebrac, te ktore chce powyrzucac, a nuz sie u kogos u niej przydadza,to szkoda na smieci wyrzucic ;//

• Mamusia
Cześć 😉
na pewno zatęsknimy za naszymi brzuszkami 🙂 mi już czasem smutno, że już bąbelka nie będę czuć w sobie.... no i nie będzie już tak łatwo do jego przenoszenia i robienia tego na co mamusia ma ochotę 😁
muszę się wreszcie ogarnąć bo ostatnie dni coś mało zrobiłam. Dziś wreszcie mam w planie prasowanie 😁

• Mamusia
kurde jestem zła zła zła!! ... siostry mojego M i moja teściówka właśnie powiadomiły mnie że będą po mnie o 13 🤨 kurde! mówię że jak coś to dojadę do nich później na grilla, sama swoim autem, a ona że nic z tego żebym się spakowała i była gotowa na 13 i się rozłączyła 😠 i bądź tu miłym!!

• Mamusia
isa8 napisał(a):
kurde jestem zła zła zła!! ... siostry mojego M i moja teściówka właśnie powiadomiły mnie że będą po mnie o 13 🤨 kurde! mówię że jak coś to dojadę do nich później na grilla, sama swoim autem, a ona że nic z tego żebym się spakowała i była gotowa na 13 i się rozłączyła 😠 i bądź tu miłym!!

z jednej strony to dobrze. dbają o Ciebie. szukają Ci rozrywek. u mnie rozrywki to ostatnio plac zabaw 😁

ja już po prysznicu, ogolona na wizytę i czekam. tylko jak ja wytrzymam do 14 🙂 a szczęście pogoda jest znośna tylko 24 stopnie.