Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Emilia Głowa do góry... mój na dniach też pakuje manatki i wyjeżdża... 😞 próbuje jakoś o tym nie myśleć, ale czasami się nie da... mój mówi że szybko zleci itd. ale niestety jakoś mnie to nie pociesza. brak słów...

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
M tez tak mowi no ale niestety mi nigdy nie leci bo nic nie robie znajomi byli juz ni ma praktycznie jemu to faktycznie leci jak od 6 do 21 praca i szkola

tylko my się tak tym wszystkim przejmujemy i dołujemy... oni na wszystko mają luźne podejście... ale wiem, że w głębi duszy i tak łatwo tego nie przeżywają... 😉

• Mamusia
isa8 napisał(a):
Emilia1991r napisał(a):
M tez tak mowi no ale niestety mi nigdy nie leci bo nic nie robie znajomi byli juz ni ma praktycznie jemu to faktycznie leci jak od 6 do 21 praca i szkola

tylko my się tak tym wszystkim przejmujemy i dołujemy... oni na wszystko mają luźne podejście... ale wiem, że w głębi duszy i tak łatwo tego nie przeżywają... 😉

wiem iza wiem widze po M ze nie jest mu latwo ale tez wiem ze nie chce tegozbytnio pokazac bo wie ze mi zle eh nie wyobrrazam sobie 😞

• Mamusia
Dzien dobry ja po glukozie 🙂 tej no laski nawet pyszna byla 😁 😁 moze dlatego ze tak jestem za słodkim 😁 hehe a Bartek mowi,to teraz co tydzien bedziesz sobie ją kupowała...hehhe...no oczywiscie..pierwszy łyk strach i po chwili chyba do małej doszło to mnie pokopała no i po wypiciu calego chwila spokoju co to jest musiała sprawdzic i zaczela tańce 😁 😁 hehhe...Dzisiaj Bartek mnie obudził...i mowi Natalia brzuch Ci się rusza,Maja nie chce byś spała....to myslalam ze go zabije....bo o 6 mnie budzi a ja o 7.30 wstawalam...kurna ide zaraz sie polozyc a potem zrobie obiadek...dzis tez kalafior ziemniaczki i boczek smazony 🙂 no i kupilam kg truskawek na koktajl na deser 🙂

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
u mnie dzisiaj na obiad watrobk 🤢 wiec ja chyba sie pokusze na shorme 🙂 i mam nadzieje ze uda mi sie isc w sobote na 4d z M taka niespodzianke bym mu zrobila 🙂

ble podobno watrobki w ciazy nie mozna,a po za tym nigdy nie zrobie bo nie lubie ja ani bartek....na 4D USG chcesz isc?? potem powiedz jakie wrazenia 🙂

• Mamusia
natalia23ona napisał(a):
Emilia1991r napisał(a):
u mnie dzisiaj na obiad watrobk 🤢 wiec ja chyba sie pokusze na shorme 🙂 i mam nadzieje ze uda mi sie isc w sobote na 4d z M taka niespodzianke bym mu zrobila 🙂

ble podobno watrobki w ciazy nie mozna,a po za tym nigdy nie zrobie bo nie lubie ja ani bartek....na 4D USG chcesz isc?? potem powiedz jakie wrazenia 🙂

tak w sobote tylko zalezy od funduszy ale mam nadzieje ze da rade 🙂
ja tez watrobki nie nawidze 🤢

• Mamusia
Powiem Wam ,że maja kaczka niezle się przyrumieniła , a jakie zapachy w domku mmmmmm 😜
Teraz muszę skoczyć po młode ziemniaczki ( poskrobać oczywiście) i pewno zachaczę o stragan z truskawkami , a i może soczek marchewkowy sobię kupię , a co mi tam 🙂
Jak szaleć to na całego 😉

.

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
natalia23ona napisał(a):
Emilia1991r napisał(a):

tak w sobote tylko zalezy od funduszy ale mam nadzieje ze da rade 🙂
ja tez watrobki nie nawidze 🤢

kurcze fajnie masz...my chyba w lipcu sobie pojdziemy w Śremie tam gdzie bylam u tego lekarza w 15 tyg za 100zł robi 4D 🙂 dobra ide sie polozyc bo ślipia mi sie zamykają 😁

• Mamusia
szczesliwamama napisał(a):
Drogie koleżanki,
Czy któraś z Was miała już robione badania: ASPAT i AMYLAZA? Co to takiego? I czy badanie na Toksoplazmozę jets refundowane? Bo moj gin powiedział, że nie ze na HIV i Toksoplazmozę trzeba sobie prywatnie zrobić.

Pozdrawiam 🙂

z tego co wiem to tylko hiv nie jest refundowane a ja mam toxo na kase normalnie i wszystie inne badania tez,no chyba ze musze jechac na jakies dodatkowe potrzebne malej,to wtedy place...

• Mamusia
Na to 4 D też chciałam iśc ale drogo u nas w Szczecinie i chyba zrezygnuję , ale zaczełam się zastanawiać nad szkołą rodzenia u mnie jest taka przyszpitalna więc może pójdę na pare lekcji żeby chociaż zobaczyć porodówkę i cały oddział . Myślę też nad porodem w wodzie więc pewnie czegoś się dowiem więcej . Tylko ,że za to wszystko się płaci kasę 😠

• Mamusia
mixidixi napisał(a):
Na to 4 D też chciałam iśc ale drogo u nas w Szczecinie i chyba zrezygnuję , ale zaczełam się zastanawiać nad szkołą rodzenia u mnie jest taka przyszpitalna więc może pójdę na pare lekcji żeby chociaż zobaczyć porodówkę i cały oddział . Myślę też nad porodem w wodzie więc pewnie czegoś się dowiem więcej . Tylko ,że za to wszystko się płaci kasę 😠

a ja nie mam co ogladac...bo nie wiem gdzie bede rodzic...dobre sobie 😁 ale taka prawda,w tej Łodzi maja zdecydowac kiedy,jak i gdzie bede rodzic ... kurcze masakra.A porody w wodzie sa za darmo chyba