Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
inirtam w takim przypadku to ma sie pewnie od tego ludzi 😎 mi ostatnio tesciowa mowi tak: a po co sie bedziesz golila? a jak juz to maszynka meska Maciek Cie ogoli ona twierdzi ze nawe do porodu nie gola 😁
doti zeby pozniej nie bylo tak ze do konca ciazy bedziesz musiala lezec 😞

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja bym na lusterko nie dała rady się ogolić. Nauczyłam się robić to na wyczucie 😉
Ja mam plan taki: jutro rano jadę jeszcze raz do mojego lekarza i to nie tyle na wizytę co po wyniki badań. A potem albo na izbę albo na prywatną wizytę. Chcę mieć zrobione USG gdzie mi lekarz wszystko powie, bo martwią mnie te przepływy czy na pewno wszystko jest w porządku.

• Mamusia
podobno zdecydowanie mniej bolesne, a efekt na kilka tygodni...
może spróbuję najpierw u kosmetyczki (moja siostra ma taką, co za pół ceny wszystko robi i ponoć jest świetna), a potem sama... golenie mnie już wkurza... tym bardziej, że wakacje się zbliżają, a ja cały lipiec zamierzam nad morzem spędzić 🙂

• Mamusia
Emi nie stresuj się akcjami z bratem i matką... po co masz się denerwować?! olej to i po sprawie... żyj swoim życiem a oni niech sobie sami radzą... ale współczuję takiej akcji 🤨

Doti życzę powodzenia żeby wkońcu lekarz Cie przyjął i powiedział że wszystko ok... no i oszczędzaj się ile się da... i na Twoim miejscu pogadałabym otwarcie z M... i wygarnęła wszystko żeby się opamiętał! Czasami takie akcje na nich działają... 😁

inirtam daj znać jak będziesz po tej cukrowej akcji 😁 bo też się nad nią zastanawiam no i lato się zbliża i chciałabym mieć raz na jakiś czas spokój bo golenie zaczyna mnie męczyć i wkurzać 🤨 a tam na dole zaczynam lecieć na wyczucie 😁

• Mamusia
Weszlam na momencik 🙂 bo sie wzielam za te szafe 🙂) i nie narzekam 🙂 Dobrze mi idzie 🙂)
Moje ciuchy posegregowane, meza prawie tez 🙂) i jescze Nadii zostaly, ale to musze rozwazyc czy dzisiaj temat podejme 🙂

Przerwa na jogurt maturalny z brzoskwinka i platwkami jeczmiennymi 🙂

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Tussiiaa napisał(a):
sandroos napisał(a):
To ja podskocze Was odwiedzic 🙂) jak bedzie pogoda 😉

Zapraszamy ! 🙂 😁

no nie wiem czy bedzie Ci sie chcialo tak wczesnie fatygowac 😁

Z Karolcią robimy start o 7:30 😁 chyba, że jakieś staruchy nam się wpierdzielą w kolejkę 🙂

• Mamusia
Hej mamusie 🙂 ja dzis znow bylam na łowach w second handzie i wyhaczylam sukienke, ktora moze byc alternatywa dla mojej zoltej tuniki na wesele 🙂 wczoraj kupilam juz sobie sukienke na letnie dni, tez jest super i bardzo przewiewna, no wiec teraz upaly nie beda mi straszne, o ile w ogole nadejda 😁

• Mamusia
Tussiiaa napisał(a):
karolka84 napisał(a):
Tussiiaa napisał(a):
sandroos napisał(a):
To ja podskocze Was odwiedzic 🙂) jak bedzie pogoda 😉

Zapraszamy ! 🙂 😁

no nie wiem czy bedzie Ci sie chcialo tak wczesnie fatygowac 😁

Z Karolcią robimy start o 7:30 😁 chyba, że jakieś staruchy nam się wpierdzielą w kolejkę 🙂

To sie wtrynimy w kolejke, w koncu mamy pierwszenstwo 😁

• Mamusia
Taaaa na Polnej juz sie wtrynice jak tam same brzucholce 🙂) Bo na Polna idziecie , tak??

Hmmm... a co do fatygi 🙂To jak tak dbacie, zebym sie wyspala, to moze jednak zaprosze Was po badaniu na wyzere z rzodkiewek 🙂)

Ja nie wierze, ze Tusia tak wczesnie wstanie, chyba ze kociambry ja obudza 🙂) 😁

No to niech sie robi, bo ja jobla dostane jka ma byc taka pogoda ;//

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
karolka przyda Cie sie bo na nowo ma sie robic goraco 😁

oby Emi, bo cholerka teraz przyjechalam do rodzicow, zeby na ogrodku sie poopalac, a pizga i pada...brak slow. Pewnie jak wyjade to sie ladnie zrobi 😮 bede musiala sie wylozyc przed blokiem chyba, zeby nabrac troche kolorkow na to weselicho 😜

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Taaaa na Polnej juz sie wtrynice jak tam same brzucholce 🙂) Bo na Polna idziecie , tak??

Hmmm... a co do fatygi 🙂To jak tak dbacie, zebym sie wyspala, to moze jednak zaprosze Was po badaniu na wyzere z rzodkiewek 🙂)

Ja nie wierze, ze Tusia tak wczesnie wstanie, chyba ze kociambry ja obudza 🙂) 😁

No to niech sie robi, bo ja jobla dostane jka ma byc taka pogoda ;//

na serbską 😜

• Mamusia
Ja też się przejdę w tygodniu do lumpka na Wildę, bo tam podobno mają super ciuchy zawsze 😁 i też może wyhaczę coś fajnego 🙂

Moja mama jak była w Katowicach to kupiła mojej małej skarpetki rozm. S http://allegro.pl/skarpetki-polska-rozmiar-10-20-i2383657560.html i śpioszek http://allegro.pl/spioszki-spiochy-polska-100-bawelna-rozm-62-92-i2397684402.html (kolory odwrotnie i napis POLSKA) na przyszły rok, żeby kibicowała z Babcią na meczach siatki w domu 😁