Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Emi postaraj się odciąć od mamy i brata, bo będą Cię wykorzystywać do końca życia. A jak bardzo się o nich martwisz, to wyślij do nich opiekę społeczną.

Sandra uwielbiam te twoje przekręcone słowa... gdzie kupiłaś jogurt "maturalny"? 😉

Ja wywlokłam zwłoki z łóżka i przeszłam z synkiem na polko. Co prawda rosi deszczyk ale co tam... młody w gumiakach poleciał do największej kałuży i teraz wróciliśmy bo spodnie mokre do samego pampersa 😆 Niech dziecko ma coś z życia 😎 Byliśmy ledwo 20-30 minut a ja mam dość jak po godzinnym spacerze. I to po samym staniu! Już się dziś z łóżka więcej nie ruszam.

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
sandroos napisał(a):
Taaaa na Polnej juz sie wtrynice jak tam same brzucholce 🙂) Bo na Polna idziecie , tak??

Hmmm... a co do fatygi 🙂To jak tak dbacie, zebym sie wyspala, to moze jednak zaprosze Was po badaniu na wyzere z rzodkiewek 🙂)

Ja nie wierze, ze Tusia tak wczesnie wstanie, chyba ze kociambry ja obudza 🙂) 😁

No to niech sie robi, bo ja jobla dostane jka ma byc taka pogoda ;//

na serbską 😜

Ale, że idziemy na Serbską to nie znaczy, że nie możemy wpaść do Sandry na rzodkiewki jak Karolka będzie miała czas 😁
A co do budzenia... Moja mama mną potrząsa trochę zanim wyjdzie do pracy 🙂

• Mamusia
Tussiiaa napisał(a):
karolka84 napisał(a):
sandroos napisał(a):
Taaaa na Polnej juz sie wtrynice jak tam same brzucholce 🙂) Bo na Polna idziecie , tak??

Hmmm... a co do fatygi 🙂To jak tak dbacie, zebym sie wyspala, to moze jednak zaprosze Was po badaniu na wyzere z rzodkiewek 🙂)

Ja nie wierze, ze Tusia tak wczesnie wstanie, chyba ze kociambry ja obudza 🙂) 😁

No to niech sie robi, bo ja jobla dostane jka ma byc taka pogoda ;//

na serbską 😜

Ale, że idziemy na Serbską to nie znaczy, że nie możemy wpaść do Sandry na rzodkiewki jak Karolka będzie miała czas 😁
A co do budzenia... Moja mama mną potrząsa trochę zanim wyjdzie do pracy 🙂

heheeh potrzasa, a Ty pewnie dobudzasz sie po 3 godzinach:P do sandry na rzodkiewy jak najbardziej mozemy wpasc 😁:P

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
heheehe Tusia jak na razie nie zostalysmy zaproszone, tylko sie wprosiłyśmy 😜 😜 😜 😁

Cytuję wpis Sandry 😁 ` Hmmm... a co do fatygi 🙂 To jak tak dbacie, zebym sie wyspala, to moze jednak zaprosze Was po badaniu na wyzere z rzodkiewek 🙂) ` więc ja w tym czuję zaproszenie 😁

• Mamusia
przez tą pogodę jakaś migrena mnie złapała 😞 łeb mi pęka i w dodatku mały szaleje że nie da się wytrzymać !! pcha się strasznie we wszystkie strony... aż mi nieprzyjemnie 🤨 czuje jakby mi brzuch miał zaraz pęknąć.

przez was dalej zrobiłam się głodna... i co najgorsze nie wiem na co mam ochotę... zaczynam marudzić 😁

• Mamusia
A mnie złapała leciutka zgaga, ale zapijam wodą i póki co minęła... Teraz tylko czekać aż znowu mnie złapie skubana 🙂 Brzuch mnie lekko pobolewa po prawej stronie, trzeba no-spę wrzucić na ząb 🙃 I mnie jakoś oczy bolą od samego rana 🤔 co za pechowa pogoda...

• Mamusia
Doti dokladnie czytasz posciki 🙂) Ja zazwyczaj omiatam wzrokiem i nie widze literowek 🙂) A "maturalny", bo kupiony na mature i stoi i czeka az ktos go zje hahaha 🙂)

A z rzodkiewkami to chodzi o, to ze jak bylyśmy na konferencji to wzięlam dwa pęczki i ciągle przegryzałam rzodkiewkę 🙂 No i od tego dnia co dzien pochlaniam minimum pęczek 🙂) heheh 🙂) Dzisiaj do każdego posiłku były dwie trzy rzodkiewki.

Tak, tak czujcie się zaproszone 🙂

Ogarnęłam szafę cała i komodę. I cała komoda dla Tatianki. Nadia bez żalu się wyprowadziła bez problemu robiąc miejsce dla siostrzyczki i chyba dumna jest, że ma szafę wspólnie z rodzicami.
Narobiłam się, więc teraz chwila przerwy na kawkę. 🙂

Isa to chyba rzeczywiscie od tej pogody, bo mnie tez głowa boli nieziemsko od rana,a teraz ból przyjął jakieś apogeum ;//

Kurde zła jestem, bo czekam na wypis ze szpitala juz 6 dni, i jakoś go dostać nie mogę , a nie chcę sąsiadki jakoś specjalnie męczyć... mogłabym iść sama i już bym go miała w domku ;//
No ale juz poczekam 🙂 Wieczorkiem do niej podejdę i zapytam 😉)

Jeszcze 1, 5 h i będzie kolacyjka 🙂)

• Mamusia
Ale mnie wkurwili w szkole ostatniej 😠 😠 Zapisałam się na weterynarię, ale byłam tylko na 2 zajęciach bo latanie po oborach to nie dla mnie... Zapłaciłam za pierwszy miesiąc nauki a oni twierdzą, że nie mają wpłaty 🤔 Później pisałam do nich pismo o rezygnacji ze szkoły i babka w sekretariacie mi je przyjęła, a teraz dzwoni i mówi, że jest zaległość w płatnościach prawie 900zł za zajęcia 😮 Tłumacze jej wszystko, a on mówi, że żadnej rezygnacji w papierach nie ma 🤨 Jestem tak zła, że przez jakąś idiotkę nie będę płacić siana 😠