Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ale cisza... 😉
ja właśnie wróciłam ze sklepu i kupiłam wszystko do spaghetti... teraz trzeba się zmobilizować i zacząć robić ...

no i w dodatku muszę skończyć pisać prace lic. zrobić kilkanaście projektów na uczelnie i nauczyć się na egzamin ustny 😮 mam na to tylko 1,5 tygodnia... koszmar! 😞

• Mamusia
A propos sosu do spaghetti to najlepiej zrobić taki z pomidorów z puszki i do smaku trochę bazylii i przecieru pomidorowego, ale jak kto woli... Jak mi się nie chcę, to tez czasem na leniucha robię ze słoiczka 🙂

Muszę się wam pochwalić dziewczynki, jutro jedziemy z mężem na cały długi weekend na Mazury, mam nadzieję, że pogoda dopisze 🙂 Już nie mogę się doczekać!!!

• Mamusia
inirtam napisał(a):
o jak mnei wkurza to euro!! a jeszcze się nie zaczęło!! całe miasto stoi 😠 😠 😠 ulice pozamykane, nigdzie dostać sie nie mozna... nic tylko stąd uciekać!!

zapraszamy do szczecina - tu spokój 😉 hehe 😉

ale mi się Maluch dziś wypycha-brzuch z jednej z strony dwa razy większy jak z drugiej 😉

Doti powodzenia na USG!

• Mamusia
ja u siebie takich rzeczy jeszcze nie zaobserwowałam, co najwyżej kończy się na falowaniu całego brzucha 😉 ale przeważnie wszystko do wewnątrz idzie 😉

z chęcią do szczecina bym pojechała, tylko dlaczego to tak daleko jest...
uciekam jutro, a najpozniej w piątek do rodziców i mam w nosie, co się bedzie tu działo 😁

byłam dziś u kumpeli i małego Franka... mały kończy w piątek 4 tygodnie, urodził się wielki, bo 60cm i 4320g, a ubranka w rozmiarze 56 jeszcze są dobre, co prawda obecnie tak na styk, ale to pokazuje jak zawyżona jest numeracja... 😉

• Mamusia
Ja wróciłam.
Prenatalnych nie miałam, bo lekarzowi coś wypadło i idę w poniedziałek na 14:45 z tego co pamiętam.
Lekarz medycyny pracy załatwiony, ale w innym miejscu 🙂
I do dentysty idę w następny czwartek 😁

Nie ma to jak drożdżówka i puszka coli na placu zabaw co nie Sandra? 🙂 🙂 hehe

Teraz czas na obiad -> ryż z truskawkami 🙂

Na wieczór kupiłam sobie lody i mleczko w tubce 😁

Ojejć dziewczyny byłam dzisiaj z Zośka pierwszy raz u dentysty. Ryku narobiła niemiłosiernego ledwo weszła po czy jak usiadła na fotel to sama radosć. I bądź tu człowieku mądry :P

• Mamusia
inirtam napisał(a):
Tusia, szalejesz normalnie z tym jedzeniem!! 🤪 ja tez za chwilę wciągnę truskaweczki 😁

to ja też 😉 ale zachęcił mnie też lód o którym Tusia pisała... a są lody w lodóweczce-nic tylko korzystać ;D