Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja ogladam i jednym okiem sledze brzuszek 🙂)

I probuje ustalic jakis plan dzialania, jesli chodzi o nadchodzacy weekedn i przyszly 🙂 bo mamy tyle planow i nie ma opcji chyba, zeby byc wszedzie ;// a wszystko zachecajace ;/

I nie wiem co z wizyta zrobic, bo nadal nie wiem jak z wyjazdem.. jak sie dowiem okaze sie , ze za pozno dzwonie i nie ma terminow wczesniejszych, a jak wyjazd wpadnie to mnie nie bedzie w terminie wizyty i lipa.. a nie chcialabym az tydzien pozniej przekladac 🙂)

Ehhh ile tych wyborow 🙂 jak nic sie nie dzieje to nic 🙂 a tak to sie nawal robi 🙂)

• Mamusia
ale mnie wymeczyło 😞 cala noc czulam jak mi sie wszystko napina i boli :/ a co troche, przysnelam, to uciekalam przed jakimis malutkimi cyber-robalami 😮 na szczęście juz ustepuje... a maluch buszuje mniej wiecej od 5.30... wesele odespane i znowu wczesne wstawanie sie zaczelo... 🥴

• Mamusia
idę dziś na wizytę, bo miałam mieć w zeszły piątek ale były odwołane bo coś lekarzowi wypadło pilnego i wszystkie ciężarówki są na dziś przepisane ale do innego lekarza 😮 w zastępstwie bo mój będzie dopiero teraz w piątek 15.06 - znowu trzeba tyłkiem świecić przed innym chłopem... ehh
mam nadzieję tylko, że będzie tak miły i sympatyczny jak mój gin 🙂
już jestem po kąpieli, co do golenia to jeszcze problemów nie mam 😜, mogę się na tyle zgiąć, że wszystko jeszcze widzę więc obyło się bez lusterka hihhi

• Mamusia
inirtam napisał(a):
hehe, nic nie szkodzi 😉 🙂 dawno Cie nie było Pati?

wiesz co, bo od soboty zaczęliśmy remont małego pokoju dla małej, w niedziele pojechaliśmy do teściowej i też cały zleciał
a od poniedziałku starałam się jak najmniej przebywać w domu bo mnie ten pył i brud wkurza..
wczoraj trochę poodkurzałam -+ ten pył gipsowy to najgorsze co może być!
no ale wczoraj Mariusz zaczął już malowanie, więc już kurzyć nie będzie

• Mamusia
to powodzenia dziewczyny na wizytach 😉

przed nami też jeszcze druga część remontu - sypialnia... remont to w sumie dużo powiedziane, bo w zasadzie to trzeba ją tylko odświeżyc/pomalować i miejsce zrobić na łózeczko... chciałabym, zebysmy ze wszystkim wyrobili się przed wakacjami, bo jak wyjedziemy 30 czerwca, to wracamy dopiero w sierpniu, a w zasadzie to ja wracam, bo M dalej w rozjazdach i ściągnie pod koniec sierpnia...

• Mamusia
Cześć dziewczyny. Ja już poleciałam od rana na zakupki i strasznie się zmęczyłam .
Nakupowałam tyle ,że musiałam ciężkie taszczyć do domku.
I jeszcze to 4 piętro eh 😞
Ale za to u mnie ładna pogoda oby jutro też było tak bo chciałabym na cały dzień wybyć na działeczkę .
Dzisiaj pierwszy raz mój maluszek obudził mnie w nocy swoimi kopniaczkami 🤪
coraz silniejsze te nasze brzuszkowe dzidziusie 😁
No i nie obyło się bez skórczu łydki i to już jak miałam wstawać z łóżka 😠
Ciekawe co u Doti czy poleciała do tego gin .
Powodzenia na wizytach.
Miłego dnia.