Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
a ja wstalam dopiero tak jak zasnelam kolo 7 😮
chcialabym sobie znalezc jakies zajecie no ale nie ma co, nie mam nikogo znajomego kto moglby zalatwic mi jakas fuszke na necie przegladam oferty ale to i tak dupa nie ma nic 😞 czuje ze dostane swira 😞

kup karnet na basen 😉

• Mamusia
wczoraj czytalam jeszcze odnosnie tego ze wdziecko w czasie aktywnosci powinno kopac do 10 razy na godzine 😮 i tak wczoraj staralam sie policzyc to powiem wam ze mojej malej nie zawsze chce sie tak kopac a jak juz zacznie to 10 razy wkopnie w ciagu 5 minut i ze niby jak nie ma tych 10 koniaczkow w ciagu godziny to nalezy sie zaniepokoic 😮

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
wczoraj czytalam jeszcze odnosnie tego ze wdziecko w czasie aktywnosci powinno kopac do 10 razy na godzine 😮 i tak wczoraj staralam sie policzyc to powiem wam ze mojej malej nie zawsze chce sie tak kopac a jak juz zacznie to 10 razy wkopnie w ciagu 5 minut i ze niby jak nie ma tych 10 koniaczkow w ciagu godziny to nalezy sie zaniepokoic 😮

kolejna, która czyta jakieś pierdoły w necie 🤔 😘

• Mamusia
Tussiiaa napisał(a):
Emilia1991r napisał(a):

Panno Marto 😁 nie glupoty tylko sugerowalam sie moim suwaczkiem 😁

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
Tussiiaa napisał(a):
Emilia1991r napisał(a):

Panno Marto 😁 nie glupoty tylko sugerowalam sie moim suwaczkiem 😁

Panno Emilio 😜 ale suwaczek też z internetu 😁

• Mamusia
ja się odzwyczaiłam od czytania tych 'porad' albo 'informacji' w necie... jeden wielki śmietnik i lekarz zakazał mi zaglądać na jakiekolwiek forum o ciąży bo tylko się niepotrzebnie nakręcam 😁
tak więc powiedział mi, że każdy organizm inaczej przechodzi ciążę i nie należy sugerować się co w danym tyg powinno się dziać a co nie 😉

robię durne projekty na uczelnie i szlag mnie trafia 😠 jeden gość chce żebyśmy zrobili teledysk/animację na temat uczelni i ma trwać minimum 2 minuty... a babka chce jakieś 4 fotomontaże... co za wredota!

• Mamusia
Hej dziewczyny a ja mam okazje napisac do Was poki moj Bartek śpi...leniuchujemy na calego.....pogoda do bani...wlasnie czekam by sie obudzil i zjadl budyn ktory zrobilam....ja juz sie na jadlam...kurcze caly czas pada i pada 😞 😞 😞 to jak by co do wieczora bo pewnie nie wejde pozniej...ide dalej leniuchować 😁

• Mamusia
U nas tez pada i pada...;//
Bylam chwile w pracy 🙂 Przytargalam dwie palety jaj.. Dobrze, ze mam tak blisko do domu, bo bym sie z tym nie utargala nigdzie dalej 🙂)

Zjadlam brzoskwinke i jabuszko 🙂 i musze mlodziezy obiadek zrobi, a tu nie ziemniakow.. moze sprobuje jej kasze kus kus zrobic; 😉) Choc pewnie nie ruszy za zadne skarby 🙂)

Tusia, daj jakis dzien w tygodniu i mozemy chodzic raz w tygodniu gdzies.. tylko musze wiedziec, zeby mame uprzedzic, ze jej Nadie zostawie 🙂) Jedynie czartek mi nie pasuje..bo mama w pracy wtedy caly dzien...

Emila co jest???

Doti przykro mi, ale Ci pwoiem, ze w szoku jestem, ze Cie nie przyjeli ;// z takimi dolegliwosciami ;//