Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Tusia ślicznie 🙂

ja robie sobie wlasnie kawke...nie chce mi sie juz dzisiaj nic czekam za meczykami...pogoda robi sie nie zaciekawa gdzies slychac burze...z jednej strony domu jest ciemno jak w dupie a w kuchni jasno...kurcze oby jutro tak nie było....bo jedziemy na caly dzien do rodzinki Bartka i nad jeziorko potem na grilla 🙂

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wróciłam z uczelni i egzamin zdany na 4.5 🤪 więc jest co świętować 😁
no i teraz czeka mnie tylko obrona!! 🙂 czysta formalność...

Sandra najlepszego!! 🙂

uciekam sie przygotować do meczyku... miłego wieczoru brzuchatki!!

• Mamusia
cisza jak nigdy 😁 ja zakupilam witaminy Prenantal DHA i sa bycze 😮 ale jakos idzie lyknac 😁 poszlam na hot doga kilka blokow dalej wracalam i dopadlo mnie zajebiste klucie w podbrzuszu ale tylko z prawej strony takie miejscowe 🙂
gadalam tam z taka babeczka i jej cora tez jest w 7 miesiacu i termin ma a 23 sierpnia 😮

• Mamusia
jak ta Grecja strzeliła gola to już Polska niestety nie przejdzie...chyba...kurcze szkoda nawet..My z Mają kibicujemy jak nic a szczegolnie ona kopie a kopie,a przeciez to ma byc modelka 😁 hihi
a Wam nie mowilam co rano mialam...obudzilam sie a tu nic nie czuje ruchow...zaczelam ryczec juz chcialam jechac na pogotowie,a poczekalam godzinke zjadlam slodkie i czulam ją... jakie szczescie...ulga taka na sercu że masakra...no i teraz juz jest ok rozkrecila sie na maksa 🙂 ale nerw przeszlam...dobra dalej meczyk 🙂

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Natalia przeciez dziecko tez musi kiedys odpoczywac, a nie tylko latac w brzuszku 🙂 nie trzeba od razu ryczec 😁 😁 😜

no tak ale jeszcze nigdy rano tak nie mialam....i sie zdenerwowalam....oj tam ale juz nie bede..pewnie jest obrucona tak ze jej nie czulam....eh.. 🙂