Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
dziekujemy doti przyda sie na pewno 😁
moja mala tez juz do gory nozkami ale poki co po zebrach nie daje znac w ogole bardziej jej pasuje kopac na dole lub po bokach moze za dlugie ma te girki i ngdzie ich wepchanc nie moze 😁

he mi tez sie tak wydaje 😁

• Mamusia
natalia23ona napisał(a):
dziewczyny a ja chce isc do szkoly rodzenia...tylko nie wiem czy mnie jeszcze przyjma tak pozno...chociaz sie przejde na 2-3 spotkania jest za darmo a zaczyna sie pierwsze jakos za miesiac:-/

no wydaje mi sie ze za pozno juz z tego co wiem i jak jest w moich okolicach toszkola rodzenia trwa 8 tygodni 🙂

• Mamusia
natalia, to faktycznie będzie już trochę późno bo będziesz już w 8 m-cu, prawda? u mnie pisali na stronie internetowej, że najlepiej zacząć chodzić ok. 24-26 tc i ja tak zaczęłam, na razie mieliśmy 3 spotkania (raz w tygodniu), a łącznie jest ich 11, więc pewni skończę około 36 tc

ale myślę, że zawsze lepiej pójść późno niż wcale 🙂

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Jesli chodzi o Poznan to :
Polna-150
Sw. Rodzina-300
Raszeja- bylo 50zl, wiec moze i zanizyli
Lutycka- bezplatnie.

Spanie malucha w rozku jest jak najbardziej aturalne i daje mu poczucie bezpieczenstwa. Moja spala na poczatku w rozku... spiworki doprowadzaly mnie do szalu, wiec mimo, zemialam nie zakladalam... a z racji tego ze u nas zimno spala od samego pcozatku pod kolderka...

A jak długo w tym rożku powinno dziecko spać?

• Mamusia
ja już od 5 na nogach.... mąż przepytał mnie z całego materiału i stwierdził że u niego zdałam na 5.0 😁 ...troszkę mnie podbudował i pojechał do pracy 😉 a ja już zdążyłam posprzątać z grubsza cały dom i M pozostawiam tylko odkurzanko... no i pranie już się pierze...
teraz kawusia i nagrywam płytkę żeby mi się nie nudziło jak będę jechać na uczelnie 😉
o 9 wyruszam z koleżanką na uczelnie jeszcze sobie powtórzyć materiał i na jakiś obiad, no i o 16 EGZAMIN 🤪
trzymajcie kciuki...

• Mamusia
Witam się i ja .
Powodzenia dziewczyny na uczelniach .
Ja pospałam do 9 i nawet obyło się bez wstawania do toalety 🤪 robimy postępy .
Wczoraj odpuściłam sobie spacerki po sklepach , a dzisiaj pogoda jakaś dziwna oby nie padało bo gdzieś wylezć muszę .
Miłego dnia .