Hej Dziewczyny,
Fajnie, że już Wam nie dużo zostało i możecie mysleć o zakupach 🙂 Ja na razie jestem na początku, i z dnia na dzień coraz bardziej niecierpliwa, nie mogę sie doczekać drugiego usg 27.11, gdzie wreszcie zobaczę serduszko 🙂 (Pierwsze Usg miałam w 4 tyg ciąży.).
Na razie walczę z moją sennością... i mdłościami...
Trzymacie się ciepło 🙂
no i ja coraz częściej uświadamiam sobie, że to kwestia 2,5 miesiąca 🙂 i będzie nas trójeczka
wzięłam się konkretniej za wyprawkę 🙂 ubranek mama mi sporo nakupowała z brytyjskiej odzieży używanej i we wtorek będzie dostawa 🙂 ja za to szperam za kosmetykami .. po wielu godzinach szukania w internecie znalazłam tą aptekę i mają bardzo dobre ceny 🙂 może i wy się skusicie 🙂 dużo tańsze są emolietny do kąpieli nawet z kosztem przesyłki się kalkuluje kupic
http://www.apteka-melissa.pl/Home.html
w tematyce czegoś do spania ... rożków i kocyków ... nie wiem czy trafiłyście na coś takiego, ale opcja jest dużo lepsza niż rożki 🙂 taki śpiworek super sprawdza się nawet do wózka i jest lekko ocieplany 🙂 mi mama kupiła na szmatlandzie kilka sztuk w różnych rozmiarach po 5-8 zł. wcale nie zniszczone i z bawełny 🙂
Ciuchlandy to dobra sprawa 🙂 zwłaszcza przy rzeczach dla naszych maluszków - przez samo leżenie dzieciaczki tak nie niszczą a poza tym przy tak szybkim nabieraniu rozmiarków bankructwo by nas czekało 😉 a nie szkoda Ci samego kocyka ... ja noszę się z zamiarem włożenia go w poszwę - na wszelki wielki jakby maluszek ulewał łatwiej wyprać pościel niż kocyk, który potem może trochę się zbić i stracić na przytulności 🙂 (ale to tylko moje własne spostrzeżenia)
Sylvie26 napisał(a):
Hej!
Mi siostra kupiła kołderkę na ciuchach i kosztowała mnie 6 zł 🙂 Wyprałam ją w pralce, bo jest mała, więc spoko. Jeszcze muszę znaleźć pościel, ale z doświadczenia siostry, stwierdzam, że mam na to jeszcze dużo czasu, bo jej Tomuś przez co najmniej pierwsze 3 miesiące spał w rożkach i ewentualnie pod kocykiem.
Ps. dziś śniło mi się, że ktoś przez przypadek dotknął mnie w brzuch z boku i mały zaczął tam tak strasznie kopać...akurat to było tak po 6.00 i mąż wrócił z nocki, więc się obudziłam i okazało się, że dzidziuś naprawdę mnie tam kopał 😜
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Kerry
Fajnie, że już Wam nie dużo zostało i możecie mysleć o zakupach 🙂
Ja na razie jestem na początku, i z dnia na dzień coraz bardziej niecierpliwa, nie mogę sie doczekać drugiego usg 27.11, gdzie wreszcie zobaczę serduszko 🙂 (Pierwsze Usg miałam w 4 tyg ciąży.).
Na razie walczę z moją sennością... i mdłościami...
Trzymacie się ciepło 🙂
Basidrak
wzięłam się konkretniej za wyprawkę 🙂 ubranek mama mi sporo nakupowała z brytyjskiej odzieży używanej i we wtorek będzie dostawa 🙂
ja za to szperam za kosmetykami .. po wielu godzinach szukania w internecie znalazłam tą aptekę i mają bardzo dobre ceny 🙂 może i wy się skusicie 🙂 dużo tańsze są emolietny do kąpieli nawet z kosztem przesyłki się kalkuluje kupic
http://www.apteka-melissa.pl/Home.html
w tematyce czegoś do spania ... rożków i kocyków ... nie wiem czy trafiłyście na coś takiego, ale opcja jest dużo lepsza niż rożki 🙂 taki śpiworek super sprawdza się nawet do wózka i jest lekko ocieplany 🙂 mi mama kupiła na szmatlandzie kilka sztuk w różnych rozmiarach po 5-8 zł. wcale nie zniszczone i z bawełny 🙂
http://kukusklep.pl/ROZKI_BECIKI_SPIWORKI-k100-0-3-prod.html
Basidrak
a nie szkoda Ci samego kocyka ... ja noszę się z zamiarem włożenia go w poszwę - na wszelki wielki jakby maluszek ulewał łatwiej wyprać pościel niż kocyk, który potem może trochę się zbić i stracić na przytulności 🙂 (ale to tylko moje własne spostrzeżenia)
Sylvie26 napisał(a):