Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
atomota napisał(a):
Ciekawa jestem co tam u Ady.

Aż sobie radio Maryja włączyłam 😁 chyba sie starzeje.

Radio włączyłaś rozumiem przez przypadek? 😮 I jeśli już to w ramach wsparcia Ady? 😜 chociaż ja mieszkająca parę ulic od siedziby głównej tejże rozgłośni nie powinnam się może wypowiadać 😜 😁

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ania właśnie mi napisala smsa, że ma problemy z netem i strona nie może jej się załadować. Ale czyta i trzyma mocno kciuki za Adę!
a już myślałam, że napisze mi, ze worek z Bobasami oficjalnie rozwiązany 😉

• Mamusia
Oł je pierwsza kwietnióweczka będzie rozpakowana 🙂 🙂
Powiedzcie mi . Czy do badania KTG sciaga sie majtole ? 🤨
Bo wpisałam sobie w dr.google zeby dowiedziec sie co to jest tak naprawde KTG i widzialam na galeri Kobietki z cipolami golymi pod kołderką 😮 a jak Moja siostra chodzila na KTG to pamietam ze miala tylko te pasy na brzuchu a majtki na dupie hehe 😁 no chyba,ze w niemczech jest inny system 😁
Kolezanka wczoraj mi powiedziala i panie w sklepie,ze Ja juz rodzaca jestem 🙂 a jedna,ze daje mi 3 do 6 dni 🤪

• Mamusia
klk1509 napisał(a):
Oł je pierwsza kwietnióweczka będzie rozpakowana 🙂 🙂
Powiedzcie mi . Czy do badania KTG sciaga sie majtole ? 🤨
Bo wpisałam sobie w dr.google zeby dowiedziec sie co to jest tak naprawde KTG i widzialam na galeri Kobietki z cipolami golymi pod kołderką 😮 a jak Moja siostra chodzila na KTG to pamietam ze miala tylko te pasy na brzuchu a majtki na dupie hehe 😁 no chyba,ze w niemczech jest inny system 😁
Kolezanka wczoraj mi powiedziala i panie w sklepie,ze Ja juz rodzaca jestem 🙂 a jedna,ze daje mi 3 do 6 dni 🤪

Ja tam w gaciach leżałam lecz np niektóre kobietki śpią bez i rano jak pod ktg piguły podłączają to leżą bez gaci.....

• Mamusia
Wow weszłam na spokojnie poczytać forum co tu dzisiaj się działo a tu takie wieści.

Yupi 🤪 Adriana serdeczne gratulacje, ładujcie akumulatorki i wracajcie jak najszybciej do domciu. Buziaki, jak odpoczniesz daj na którejś z nas tel. mms ze zdjęciem maleństwa, wstawimy na forum PIERWSZEGO brzdąca 🙃

Teraz to juz poleci ciurkiem...
Dziewczyny, która ma rezerwację na jutro? 😁 😁 😁

Ja cały czas funkcjonuję na skurczach, ale jeszcze się trzymam. Dzisiaj środa więc został mi równiutki tydzień, może dotrwam 😉

Agata na KTG zostajesz w majtach, a nawet w spodniach 😜 Pas jest zakladany dość wysoko na brzuszek

• Mamusia
Ada wielkie ogromne GRATULACJE 🙂 Czekamy niecierpliwie na zdjęcie Maleństwa 😁 bo to Maleństwo się urodziło 😁 suuuuper !!!!!!!!!! juuuupi !!!!!

Ja właśnie wróciłam z wizyty i usg i mój Smyk waży 3 kg 😮 😮 i Pani dokrot powiedziała, że duży człowiek 😮 ma duży brzuszek i główkę 🤢 😮 i jak ona to cytuję powiedziała " potężne przyrodzenie " 🤪 🤪
A z technicznych rzeczy u mnie szyja pozamykana, jeszcze się nie skraca, łożysko ok.

• Mamusia
Kasiu spory bobas będzie 😉 ale nie przejmuj się moje pierwsze dziecko miało 3690 i urodzone SN 🙃
Wszystko szczelne więc możesz jeszcze spać spokojnie 🙂

Do jutra zmykam spać, bo coś ból głowy mi dzisiaj doskwiera 😠

• Mamusia
Oh jak super !!! Kochani wracajcie do siebie i jak najszybciej do Nas 🙂 Cioteczki chcą zobaczyć pierwszą kruszynkę !!! Buziaczki dla Was 😘 😘

No właśnie Ja tak sądziłam, ze normalnie portki itd . ale zobaczyłam te zdj . 😮 i się zdziwiłam 🙂
Posprzątaliśmy już kuchnię 🙂 jutro łazienka i wc 🙂 chce mi się tak bardzi, że aż hehe 🙂
Ale trzeba sprzątać póki jestem jeszcze w dwupaku bo jak juz daja mi od 3 do 6 dni to Ja zapierdzielam, żeby się wyrobić 🙂 szkoła na + dla Larisy chyba wszystko jest, Ja spakowana więc można jechać po porządkach 🙂