Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Żyję żyję żyję 🙂
Wczoraj beczałam z bólu i na zastrzykach ciągnęłam dzisiaj jeden za to silny i zmobilizowałam się o 15 do wstania, tak więc chodzę zgięta w pół ale chodzę.
Szymuś jest na wcześniakach bo temperaturki nie trzyma więc go podgrzewają..... ogólnie grzeczniutki, je śpi i je. Zacałować można taki słodki 🙂

Trzymam kciuki za kolejne w kolejce do rozpakowania! 😘

• Mamusia
Ania wracaj do sił 🙂
Ilonka to już prawie w połowie porodu jesteś 😁 super bo zapowiada się, że jak pojedziesz na porodowke to kichniesz mocniej i wyskoczy 🤪
ja dzis miał-am intensywny dzień, cały poza domem to tu to tam jeździłam. Byłam też u laryngologa bo cały czas mam to ucho zatkane 😠 i słyszę jakbym miała wiadro na głowie 😠 i co mi powiedział??! Ze nic z tym teraz nie zrobimy bo mam trabke zatkana i już tsk do porodu może być a nawet po porodzie do kilku miesięcy 😠 super - co jeszcze mnie złapie w tej ciąży się pytam???

Z pozytywów to mam New Brand telePhone i w końcu dostęp do internetu 😁

• Mamusia
Kasiek wydaje mi się, ze przy porodzie będzie taki wysiłek, że ucho samo może się odetka 😜

O Ilonka to rodzisz szybko i dajesz znak 😁 no nie dziwczyny poczatek kwietnia a tu juz 5 grubas chce sie rozpakować 🙂) Ja chce byc szósta nie ma że boli 😁

Dzisiaj zapaliłam sobie świeczki w łazience dodałam soli do wody i olejku zapachowego poleżałam ogoliłam się Kuba mi zrobił masaż głowy przy myciu 🙂 więc na pewno nie urodzę hehe 😁