Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
klk - Ty tam lepiej nic nie wyciagaj 😜 No, ale jesli to jest naciagniete, to tez wtedy ni jest takie ukrwione tylko moze wlasnie blednie? :P No a przeciez jakby bylo cos nie tak, to by Ci ginka powiedziala, nie? No a moze to jest jednak ten czop?? No a nie przyzepil Ci sie tam jakis papier czy chusteczka? 😁 To chyba glupia sugestia 😁 😁 😜 no, ale serio dziolszka - co Ty tam masz? 🙃

Syla - no widzisz, a moze akurat? 🙂 Moja kuzynka dowiedziala sie o swojej ciazy w tym samym mjejscu, gdzie jej mama dowiedziala sie o ciazy, kiedy ja poczeli 🙂 nie pamietam, gdzie wtedy pojechali , ale to samo miejsce 🙂

• Mamusia
No wlasnie to wyglada jak niedokrwione mieso hehe 😁 takie bialo sine a zreszta juz sama nie wiem 😁
Ja myslalam ze papier mi sie przykleil ale to nie to hehe 😁
Ja juz nie wiem co to 😜 i nie wnikam 😜 jebne zdji zobaczycie hehe 😁 zartuje nie ma tak dobrze 😜 jestem bezpośrednia ale nie aż tak hahha 🤪

• Mamusia
klk1509 napisał(a):
No wlasnie to wyglada jak niedokrwione mieso hehe 😁 takie bialo sine a zreszta juz sama nie wiem 😁
Ja myslalam ze papier mi sie przykleil ale to nie to hehe 😁
Ja juz nie wiem co to 😜 i nie wnikam 😜 jebne zdji zobaczycie hehe 😁 zartuje nie ma tak dobrze 😜 jestem bezpośrednia ale nie aż tak hahha 🤪

😁 🙃

Agata - ja Ci mowie, ze to szyjka! 🙃 Jak Ty tam sobie bedziesz ten samo-masaz tak robic, to serio ja Cie chwyci to raz a porzadnie 🙃

• Mamusia
Syla1988 napisał(a):
Sorry cały dzień chodziłam wkurwiona jak osa to teraz mogę odreagować z Wami 🙂 jeszcze na dobranoc mnie Piotrek tak wkurzył, że myślałam, ze go pozbawie jedynek.

mnie tez moj chwile temu wnerwil - obrazil sie i zamknal w kuchni 😜 A odreagowac to fakt tu mozna, serio jeszcze sie nigdzie tak nie usmialam, jak tutaj 😁

• Mamusia
klk1509 napisał(a):
Nic nie ruszam :P ale dzisiaj patrzyłam znowu czy dalej tam siedzi 😁 moze jakas glizda mi się zaległa haha 😁 to niech chociaz troche polaskota jak Kuba juz nie chce 🤪
to musi bycjakis czopens i koniec 😁

Agataaaaa 😁 😁 😁 😁 Prestan, bo sie tu posikam 😁 z moimi keglami serio teraz roznie to moze byc 😜 😁

• Mamusia
Syla1988 napisał(a):
Wiesz co moja mama mowila jak grzebalam w nosie gdy byłam mala?
"w dupe se wsadź ten palec przynajmniej nie będzie widać" :P

😁 😁 😁 😁 😁 nie podsuwaj jej pomyslow! 😜

Agata - tylko nie w szyjke palec a ponoc dookola jej - mowie co slyszalam, nigdy nie robilam, wiec nie gwarantuje 😜 A swoja droga serio - ej jak Ty tam dosiegasz?? 🤔 Duzy masz brzusio?

• Mamusia
Hhahahhaha 😁 sikaj co tam Ci szkodzi 😜 Syla to widzisz jednak lepiej grzebac w ciplcu bo w nosie widac w dupce lepiej nie a jak sobie polaskotasz cipola to skorzystasz chociaz haha 😁 dobra mykam spac bo juz mnie brzuch boli i nie wiem czy sie napina czy bardziej ze smiechu 😁 Buzioleee 😘