Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2014 | Forum dla mam

Donna30

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Danusia wysłane zaproszenie ....
Będziecie pomagały te co latem rodziły ....
Co do kosmetyków rosmanowskich tez jestem na tak ...właśnie używam balsam na rozstępy i myślałam ze jest od 3 m-ce a tu dupa od 1 ....wiec czekałam tyle żeby go uzyc zamiast od raz sprawdzić ...

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja mówię cześć 😆 chwilkę mnie tu nie było. Co tam ciekawego dziewczyny, rośniemy co 😜? Ja to mam już brzusio, ciąży się nie ukryje. Ale też nie ma co ukrywać. Moje mdłości minęły 😉 czaaasem tylko coś mnie złapie ale to nic w porównaniu do tego co było.
Ja już czuję ruchy dzidziusia 🤪 trochę tak szybko ale jestem pewna, że to właśnie to 😆

• Mamusia
zuziek napisał(a):
Kacha ja myślałam że zwariowalam że już czuje... Dlatego wmawiałam sobie że to jelita... Ale też od kilku dni czuję... 🤔

bo to takie troszkę dziwne, że niby tak szybko. Takie motylki i przelewanie??? 🤪 ja wiem, że to na pewno nie jelita bo ja mam zespół drażliwego jelita i wszystkie ruchy jelitowe znam 😁 🙃 to jest TO 🤪

• Mamusia
Niby za wcześnie ale nigdy pewności mieć nie będziemy odnośnie tego, w którym faktycznie tygodniu jesteśmy. USG też nam dokładnie nie powie. A ja wiem, że termin porodu powinnam mieć na lipiec - tak wychodzi z okresu, że końcówka lipca ale lekarz ustalił mi na 2 sierpnia bo... bo tak 😮 nawet z USG wychodzi tydzień wcześniejszy. hmmm 🙃

• Mamusia
Super ze już czujecie ruchy....ja tez czasami mam takie motylki w brzuchu ale wydaje mi się ze to za wcześnie ....
Danusia i jak z Twoimi lekami ??????coś zrobiłaś ???
Kacha gdzie TABELKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pokazywac brzuchy ....
Jakie wy szczupłe wszystkie jesteście ....

• Mamusia
danusia1985 napisał(a):
mi tez sie wydaje czasem ze czuje ruchy ale doktorka mi mowila ze na to zdecydowanie za wczesnie wiec to chyba jednak jelita 😞 ale jeszcze z miesiac i beda napewno 🙂 ja czulam w 19 tygodniu ale pierworodki czuja pozniej.

Ja Zuzie czułam już w 16stym tyg. ale to był "trzepot skrzydeł" teraz bardziej pływanie albo dotknięcia... U mnie usg wychodzi kilka dni do przodu nawet nie tydzień...

• Mamusia
Kacha_84 napisał(a):
Oj wypraszam sobie 😜 😜 😜 ja nie mówiłam, że zrobię tabelkę 😜 sama na nią czekam 🙃 😁
/8
To ja się pytam gdzie tabelka 😠 😠 😁 😁 😁 🙃 🙃[/quote
KAcha 85 robi .....ja wiem .....zobaczycie pewnie nas zaskoczy taka będzie zajebista 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪Kasia tylko się nie obraź dla jaj tak napisałam

• Mamusia
zuziek napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Monia Zuziek ....Twój były już wie ze jesteś w ciązy mała powiedziała tatusiowi ????

Nie wiem czy powiedziała była u niego jak już wiedziała ale nie słyszałam żadnych komentarzy... :P więc chyba nie wie... 🤨

Myślisz ze będzie cos komentował ?????

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
zuziek napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Monia Zuziek ....Twój były już wie ze jesteś w ciązy mała powiedziała tatusiowi ????

Nie wiem czy powiedziała była u niego jak już wiedziała ale nie słyszałam żadnych komentarzy... :P więc chyba nie wie... 🤨

Myślisz ze będzie cos komentował ?????

A pewnie język go będzie swedzial... Musi zawsze coś skomentować bądź dogrysc... Nie byłby sobą... Nauczyłam się to olewac...

• Mamusia
Dziewczyny ja nigdy syfów zadnych nie miałam ostatnio mnie tak wysypało ...tragedia .....
Kasia już nie powinnaś mieć z tym problemów ...
Monia teraz to olewka co on ma do Ciebie i Twojej ciąży ....Myslałam ze mała się wygadała i chociaż Wam pogratulował ....

• Mamusia
Czarna- dalam ogloszenie na oglaszamy.pl i w pare dni sprzedalam 🙂 no wlasanie mi wlosy zaczely wypadac.
Zuziek- no ja w 19 juz czulam takie napewno ruchy, wczesniej tez myslalam ze cos czuje ale lekarka powiedziala mi wtedy ze to napewno jelita albo gazy bo pierworodki czuja najwczesniej w 20 tyg 😮