Skocz do zawartości

Czerwiec 2010 | Forum dla mam

Maria_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
U nas pochmurno, będę śledziła sytuację na sat24 i jeżeli będzie w miarę ok, to się wybierzemy z Agą do Biedronki po pampersy (już kupimy rozmiar 5, bo 4 mam wrażenie, że już się za małe robią...).

Aga też dziś spała do 8 🙂 teraz szaleje na całego, zaraz pewnie będę ją usypiać i się wezmę za robienie biżuterii - może trochę kasy wpadnie, muszę kombinować, bo w tej chwili jesteśmy już na debecie, a za ten miesiąc mój mąż wynagrodzenia nie dostanie, więc każdy grosz się liczy. Mieliśmy iść na targi "brzuszek i maluszek", ale trochę szkoda kasy...

laaf, odnośnie tych oczek... jakiego koloru oczy mają Wasze dzieci?? My z mężem mamy piwno-zielone, a Aga ma piwno-szare (piwne w środku, ciemno-szare na zewnątrz) 🙂

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej 😉
Piszcie Angela 😉 bo jak bedziecie Maria to nie bede wiedziała o kogo chodzi he he, No Paweł wyjezdza teraz na 3 tyg, suma sumarum, to fakt,ze jak nie widzimy sie tak długo to on badziej docenia rodzine i bedzie wiecej z nami siedział a nie z kolegami i sie nacieszymy soba 😉 A Agniesia tak sliczna i słoda i taki niewinny usmiech, sama słodycz;* u nas pochmurno sie zrobiło ale burze zapowiadali popołudniu. A Kubus ma oczy za mna 😉 widac odrazu i kształt tez 😉

• Mamusie
Angela zmień sobie tylko nick na Angela w ustawieniach 😁 wtedy nie bedziemy się mylić :P hehe

ja mam zielono-niebieskie oczy i Zuzka takie ma chociaż jak patrzy na słońce to bardziej zielone są niż niebieskie i ten niebieski jest dość ciemny nie taki jak mój 😁 a mąż ma brązowe 😉

• Mamusie
Zuziaku taki mysliciel ze niby 😜

achas ja wyrodna matka zapomnialam napisac...:blush 😁awis zrobil sobie nak;epszy prezent na urodziny, mianowicie mamy drugiego zabka 🙂 🤪 🤪 🤪

Mirek ma niebieskie oczy ja szare a Dawis po tatusiu tez niebieskie 🙂

Anulka to bylo dawno i nie pamietam co mu sie dzialo ale wiem ze w szpitalu z miesiac lezal....

• Mamusie
Madalena, nie nie, mi zupełnie o inną kolorystykę chodzi 🙂 tzn o te kolory (tak mniej-więcej) ale w trochę innym wydaniu 😉
z resztą musimy iść w stronę fioletu, bo mamy fioletowo-różową roletę w oknie - w nocy mnie oświeciło 😁 😁

Laaf, gratulujemy kolejnego ząbka! 🙂
i dziękujemy wszystkim ciotkom za komplementy ☺️ 🤪

• Mamusie
Hejka 🙂

Ależ mam opóźnienia 😉 niby tak samo jak na Brzuszku a inaczej 🙂

U nas Marysia nie miała wielkiego wyboru co do koloru oczu bo oboje z m. mamy niebieskie 🙂 z tym, że córcia ma bardzo głęboki błękit 😉

Wczoraj m. zmontował pchacz Marysi i dzisiaj z nim zasuwa 😁 rewelacyjny widok i idzie jej to coraz lepiej 🙂
A pochwalić się też musimy 2 kolejnych siekaczy tym razem górnych 🙂 będzie królik jak się patrzy 😁 😁 😎

• Mamusie
Oooo i Agulka się pojawiła 🙂 🙂 good, good 🙂 🙂 moja Aga też pomyka z pchaczem 😉 ciekawe kiedy się odważy zrobić samodzielnie parę kroczków 🙂 🙂

dzisiaj ja mam labę 😎 obiad robi mój mąż 😎 😎 tzn. powiedział, że będzie robił, bo póki co dotlenił się na spacerze i chyba zasnął 😁 😁