Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej! Dzięki dziewczyny za wszystkie gratulacje. Gosia, fajnie jest wrócić do pracy! Ja ciągle jeszcze jestem podekscytowana powrotem i cieszę się z niego, a to już miesiąc minął.
Kasienka, ja to jestem z tych upierdliwych sąsiadów. Ale nei jak dziecko płacze, tylko jak np. o 23 biega i skacze, a mnie sufit leci prawie na głowę. Przynajmniej teraz będę miała czwarte piętro, ostatnie, to po problemie 🙂
Wyobrażacie sobie, że dzisiaj w pracy byłam tak zarobiona, że po 1,5h od momentu kiedy powinnam iść do domu to sie zorientowalam, ze chyba się "zasiedziałam". Zakręcona jestem jak ruski termos.
U nas pobudki sa co noc znowu. Około pięciu. Tak jak kiedyś było w grudniu i styczniu- tylko na chwilę po to, żeby dostać smoczka albo pić. Dochodzę do wniosku, ze to skok.
Tak czytałam o "nowościach" wprowadzanych przez Was i dochodzę do wniosku, że jestem sto lat za Murzynami i muszę się w weekend wziąć za siebie i coś nowego zrobić. Może ten budyń,...ale wolałabym już zrobić taki zwykły...zobaczymy, zrobie dla nas na deser, a Pawełek dostanie troszeczkę.

• Mamusie
hej DORIS 🙂
tak to ja, oj u mnie było i w sumie nadal zawirowania i zabieganie bo: dom i praca i szkoła ech jednym słowem urwanie glowy, ale walczę i staram się jak moge choć czasem bym uciekła na dłuuuuugie wakacje

Zocha dzięki Bogu w porządku-niepodobna całkiem do nikogo...nawet listonosza 😉

• Mamusie
aha zapomniałam wam podziękować za pozdrowienia ☺️ Monia się wywiązała i przekazała 🙂 dzięki

A właśnie jak sie logowałam to chyba nie było żadnego regulaminu... hmm a czy tu nie musi być ileś postów żeby dodać jakieś foto?

Tak piszecie o tych zębach a u nas ani widu ani słychu!!! nic! Bardzo się boję, że im później tym będzie większy ból 😮 no oby nie

Doris i Mamuśka widzę tylko masze fotki i nornalnie szok co się z tymi naszymi dzieciakami 'porobiło' 🙂 nie do poznania!!!

Widzę, że co prawda nie dam rady was nadrobić, ale sporo was z BRZUSZKA to fajnie-zawsze można się poradzić 😁

• Mamusie
Malgorzatta napisał(a):
Igula musisz mieć 20 postów żeby dodać zdjęcie, no i musisz miec nas w znajomych żeby zobaczyć nasze avatary... takie zabezpieczenia.

się porobiło-za naszych 'brzuszkowych czasów'' nie było takich udogodnień

DZIĘKI GOSIA ZA POMOC-I SORKI BO NIE ZAUWAŻYŁAM, ŻE NA DOLE JEST TO ZAPROSZENIE I CHYBA WYSŁAŁAM CHYBA ZAMIAST PRZYJĄĆ ☺️
P.S. GOSIA I DORIS DZIĘKUJĘ ZA ZAPROSZENIA, JULA I BORYS POPRAWIAJĄ SAMOPOCZUCIE A JACY JUŻ 'DOROŚLI' 🤪

a właśnie czy już się rozliczyłyscie? za dzidziusie kasiurka się nam dostanie no i mam pytanie czy macie wykupione na siebie jakieś ubezpieczenie np. wiem że z pracy daja jakieś (nieobowiązkowe) i później np. za pobyt w szpitalu itp. wypłacają kasiurkę
Uciekam do wyra bo na 7 nie wstanę...ekch 🤔 dobrze, że weekend niedaleko postaram się jutro szkrobnąć miłej nocy-przespanych i bezekscesowych 😜

• Mamusie
IGA 😘 witaj kobieto... sto lat minęło normalnie hehe, wysłałam zapro oczywiście do znajomych 🙂

Mary zjadła kaszę i o 20 już wyszłam z R na spacer 🙂 później przyjechała pizza i graliśmy z teściówką w omnibusa i -chwalę się- wygrałam haha 🙂
Ciekawe jak noc minie... ostatnio jakby lepiej śpi no i te krechy się pojawiły na dole w miejscu jedynek, oby szynko wyszły te zębole...
Dzisiaj na deser Marysia jadła to co my, czyli taki sernik z serka homogenizowanego z galaretką pokrojoną w kostkę 🙂 ale zajadała aż jej się uszy trzęsły 🤪

• Mamusie
Doberek!
Lenki Buziaki i spóźnione dla Fifiego!!!
Magda u nas wczoraj był identyczny Sernik i Niki tez wcinala..

Noc koszmarna, proszę pocieszcie mnie, nie wiem już o co jej chodzi...
Zaczęło sie o 1:30 a skończyło o 4 nad ranem u rodziców w łóżku bo już nie miałam siły
A o 6 rano pobudka :-(
Po śniadaniu spać nie chce, w lozeczku tylko na brzuch i siada, kombinuje ze szczebelkami i wszystkim naokoło byle nie spać :-(
Ledwo na oczy widzi a spać nie chce
Najgorsze ze ja już fizycznie wymiekam
A trzeba ja wybrać na 12 na rehabilitację, auto poprowadzić, załatwić pare spraw i na 16 wizyta u gina oj ręce mi opadają:-(
Zamiast coraz lepiej jest coraz gorzej

• Mamusie
Dzień dobry!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BABECZKI!
😘 łapcie po oklasku z tej okaji 😉

Iza nie wiem o co kamam, u nas już było tak super, a dzisiaj w nocy pobudka o 3:30, oczy jak pięć złotych i dziecko gotowe do zabawy, męczyliśmy się ponad godzinę żeby ululać urwisa.. skończyło się butlą o 4:30 i w rezultacie pospał do 6:30...

• Mamusie
Hej dziewczyny!

Buziaczki dla Fifiego i Lenuszek!!!

Witaj Iga! Mam nadzieję że już z nami zostaniesz w miare swoich możliwości i czekam na zdjecie Zosi 🙂
Ania strasznie sie ciesze ze udało sie Wam znaleść mieszkanie!!!Zeby Wam sie tam dobrze mieszkało i żeby fajnie sąsiedzi Was otaczali 😉
Gosia fajnie że i Ty i Borysek znieśliście roztanie no i dzielny tata że sobie poradził 😉
Kasienka żebyś się bidulko nie pochorowała przez ten nocny wypad na balkon!!!
Doris gratulujemy Julce ząbeczków nowych!!! I każdej kruszynce z forum:*
Beti odezwij sie że wszystko ok i że poprostu czasu nie masz...tak dla uspokojenia mnie 😉Tak samo Iwi
Zdrówka dla "myszątek" Martynki
A! Doris fajowa zmiana! Niezła laska z Ciebie 😉)
Mikaanka gratuluje prawka!!! No to przyjemnego majstrowania przy kolejnym bobasku 😉
U nas raz lepiej raz gorzej...wczoraj do ogarnięcia dziś maruda wielka z Wojtka jest...no i przed wyjazdem Pawła tyle spraw do ogarnięcia....i mnie wzięło na jakies wiosenne porządki...chyba poprostu musze zjmowac sie czymś żeby tak nie myślec...
Monia trzymam kciuki za Ciebie i Twojego meża...

• Mamusie
Dzien dobry mamusie!
Wszystkiego najlepszego kobitki
Buziaki dla kolejnych 8-miesieczniaczkow!!

Iga im pozniej zeby tym lepiej.... beda zdrowsze 😁. U nas tez juz 3 miesiace tylko 2 😮

Dziewczyny jak u was z usypianiem maluszkow? Same zasypiaja? U mnie masakra, bujanie, lulanie 🤢. W nocy pobudki, ale dzis z 3 razy jak wyl to po prostu do niego nie poszlam, okrutna jestem, wiem, ale juz mam dosc spania z nim, bo wiadomo, czujnie trzeba spac i w ogole. Rano dorwal gdzies swoja butelke w lozku i zaczal pusta ciumkac, a pozniej oczywiscie wedrowanie po lozku, no i musialam wstac 😁.