Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej Dziewczyny!!

Iwona gratuluje postepów! I zabka oczywiscie tez.
Ivi trzymaj się Kobieto!! Myśl pozytywnie a wszystko bedzie dobrze! Trzymam kciuki 🙂

Marelna z całego serca Wam współczuje! Ja tu mam horror z Filipem,ale jak zobaczyłam Adiego to się popłakałam. Nie wiem skad te bidulki mają wziąźć siłę na to wszystko... Duzo, duzo zdrówka!!

• Mamusie
beti82 napisał(a):
i co kupiłas w koncu Ivi? jaki to wózek?
Nequitia to tak mozna zmienic temat tuz przed obroną? kurcze a promotora tez mozna zmienic? pewnie nie. bez sensu 😞 jak zawsze pod górke.... 😞
Gosia pewnei tez was dopadło jakis rota... 😞
a i Iwonka gratuluje ząbka!

Beti to BABY DESIGN TRAVEL z 2012, kolor 07 Grey.

• Mamusie
Nequitia napisał(a):
hej dziewczyny...
byłam w szkole i mam doła, bo promotor zmienił mi temat pracy... stwierdził, że ten temat co miałam nadaje się na jakąś habilitację a nie magisterkę-szkoda, że dwa pod rozdziały mi zostały do napisania tylko 😠... no i licencjat pisałam na ten sam temat ale w innym przedziale wiekowym 😞 jestem załamana... 2 miesiące do obrony a ja muszę napisać pracę na temat, który mnie w ogóle jakoś nie rusza... macie jakieś książki na temat uzależnienia od masowych środków przekazu? o siecioholiźmie? masakra jakaś... w bibliotekach nic znaleźć nie mogłam 🤢

Powiem Ci, że ja chyba bym coś z tym zrobiła.
Bo jednak pracę pisze się min rok (chodzi mi o semestry] a nie promotor wyjeżdża z taką NOWINKĄ! A nie widział tematu wcześniej?
Ja nie wiem, ludzie im bardziej wykształceni tym GŁUPSI!

• Mamusie
widział i sam go zaakceptował, bo ja już raz temat zmieniałam bo mi odmówili przeprowadzenia badań w więzieniu... nie mam pojęcia teraz skąd mam wziąć jakieś książki...
a on stwierdził, że przecież nic od nowa pisać nie muszę, tylko skupić się na jednym probleme, którego wcześniej w ogóle nie opisywałam... 😞
no cóż... dam jakoś radę... muszę 🥴

• Mamusie
Witajcie mamusie nie mam czasu z wami pisac podczytuje was jak mogę od poniedziałku latam z małym na rehabilitacje neurolog stwierdziła brak postępu ruchowego 😞 na dodatek mój mąż ma miec operację zastawkę wymienic mu mają bo jest z nim zle jestem zabiegana latamy po kardiologach i kardiochirurgach aż się boję co to będzie teraz czeka na termin operacji niby za miesiąc już ma miec 😞
Musiałam krew dla niego oddac.Jak ja to przeżyje to nie wiem a mały marudzi nie chce nic sam robic na rehabilitacji będzie ryk jak nie wiem co normalnie zwariuje 😞
Zdrówka dla Adiego bo doczytałam że chory jest.I także zdrowka dla reszty maluchów jak kogoś pominełam.
Magda współczuję ci zmiany tematu pracy coś chybanie tak z tym promotorem 2 miechy zmieniac temat przed obroną 😮
Uciekam nie gniewajcie się ze mało piszę ale duchowo jestem z wami 🙂
Buziaki dla wszystkich trzymajcie kciuki za Szymka by nadrobił szybko swój rozwój 🙂

• Mamusie
Nequitia napisał(a):
widział i sam go zaakceptował, bo ja już raz temat zmieniałam bo mi odmówili przeprowadzenia badań w więzieniu... nie mam pojęcia teraz skąd mam wziąć jakieś książki...
a on stwierdził, że przecież nic od nowa pisać nie muszę, tylko skupić się na jednym probleme, którego wcześniej w ogóle nie opisywałam... 😞
no cóż... dam jakoś radę... muszę 🥴

Jasne, że dasz radę! Ale ile Cię będzie to kosztowało to tylko Ty wiesz...
Moja koleżanka miała tak, że oddała całą pracę i tylko do dopisania zostało zakończenie... Oddała, a promotor powiedział, że praca nie jest napisana po polsku i jej nie przyjmuje!
Debilizm górą...

• Mamusie
monia29 napisał(a):
Witajcie mamusie nie mam czasu z wami pisac podczytuje was jak mogę od poniedziałku latam z małym na rehabilitacje neurolog stwierdziła brak postępu ruchowego 😞 na dodatek mój mąż ma miec operację zastawkę wymienic mu mają bo jest z nim zle jestem zabiegana latamy po kardiologach i kardiochirurgach aż się boję co to będzie teraz czeka na termin operacji niby za miesiąc już ma miec 😞
Musiałam krew dla niego oddac.Jak ja to przeżyje to nie wiem a mały marudzi nie chce nic sam robic na rehabilitacji będzie ryk jak nie wiem co normalnie zwariuje 😞
Zdrówka dla Adiego bo doczytałam że chory jest.I także zdrowka dla reszty maluchów jak kogoś pominełam.
Magda współczuję ci zmiany tematu pracy coś chybanie tak z tym promotorem 2 miechy zmieniac temat przed obroną 😮
Uciekam nie gniewajcie się ze mało piszę ale duchowo jestem z wami 🙂
Buziaki dla wszystkich trzymajcie kciuki za Szymka by nadrobił szybko swój rozwój 🙂

Trzymamy z Lenką kciuki za Szymonka 🙂)) Będzie dobrze! Na pewno wszystko szybciutko nadrobi albo przegoni rówieśników!
Dużo zdrowia dla męża! Wszystko będzie dobrze!!!

• Mamusie
A ja pomega kłótni z Marcinem,..po co ja tu wracałam od tych rodziców...
Tak w ogóle to wczoraj byłam u gina i zmienił mi tabletki na Cilest, ale w takim schemacie: 3 dni po 3 tabletki, 2 dni po dwie, potem 16 dni po jednej, 7 dni przerwy i potem już normalnie po 1 tabletce. Czy możliwe jest, żeby taka dawka 3 tabletek dała mi w kość z hormonami już teraz? Bo zmienność mojego humoru dzisiaj jest niesamowita...

• Mamusie
Basia Ty sie poplakalas, a ja ryczalam jak dziecko mi sie odwadnialo w mega tempie a do mnie asystentka ze mam przyjsc za 4 godziny 🤢. No ale nic, juz jest dobrze, naprawde dobrze. Wszystko przez ten zlobek, zastanawiam sie co nas jeszcze czeka 🤢.

Wojtusiowi gratulujemy zabka. Ogladalismy dzisiaj z moim Wojtkiem zdjecia na FB Wojtusia, on ma takie urocze oczka i ta glowka taka okragla i lysa, hehe... fajny bobasiek, jak z obrazka.

Madzia, wspolczuje Ci, jak pod gorke to pod gorke.... jak Mary zdrowa, to musieli Cie wkurzyc w szkole... masakra.

monia29 widze ze tez masz cyrk 🤢. Moze Szymcio marudzi bo skok czy cos. Adrian jak mnie widzi w pokoju to rece wyciaga i jest ryk, non stop chce do mnie, ja juz kuzwa nie mam sily... nie wiem czy to przez ta chorobe czy skok czy co. Z tata tez jest ok, ale tylko jak mnie nie ma w okolicy, inaczej tylko mama i mama.
monia ja Ci zycze duzo SIŁY i oczywiscie zdrowka dla Twoich mezczyzn. Rehabilitacja przewaznie jest ciezka, ale musisz zacisnac zeby i pomeczyc Szymonka, on szybciej zapomni od Ciebie... wiem ze latwo sie gada i ze jest ciezko. Trzymamy kciuki.

Adi spi, ale wiem ze dlugo nie pospi.... wiec spadam korzystac ze snu i przede wszystkim miejsca w lozku (dzis polozylam go juz do lozeczka).

Dobranoc mamusie, pewnie jutro zagladne.

PS. ciekawe jak tam Gosia z mezem.

• Mamusie
Hejo, a do mnie mama przyjechała, i troszkę już mnie drażnić a chciałam żeby posiedziała z tydzień i już nie wytrzymuję.... a poza tym wcale teściowa się nie potrafi do niej odezwać 😠
Wczoraj byliśmy w gościach, wszystko fajnie, ale jak ja miałam wracać, to zabrałam towarzystwo i spitalamy, a oni się niemal obrazili, że na godzinę przyjechaliśmy (3!) i już wracamy, kiedy kawał drogi przed nami, ciemna i deszczowa noc, a ja jestem młody driver.... to do rana mieliśmy siadzieć bez zapasów dla Małego.... no i końca drogi już mężuś nie pamiętał 😁

• Mamusie
hej dziewczyny!

Buziaki dla Szymka 😘 😘

Monia dobrze, że jednak poszłaś do neurologa, teraz tylko trochę popracować i wszystko nadrobi 🙂 🙂 🙂 No i życzę dużo zdrówka dla męża, by operacja się udała w 10000% a Tobie dużo sił 😘

Magda z tą pracą to jakiś paradoks... dziwny promotor, skoro temat zaakceptował, a teraz się czepia i szuka dziury w całym 🤢 ja bym tego tak nie zostawiła, w dodatku mając już w zasadzie całą pracę napisaną.. poszłabym może do dziekana...

Ania zazdroszczę takiej mamy.. można znów poczuć się taką małą dziewczynką 🙂
a ta zmienność nastrojów na pewno przez tabsy... 3 dziennie 😮 😮 na ulotce nic nie pisze w skutkach ubocznych?

• Mamusie
Dzięki Agatka za życzonka jak ten czas leci już 10mcy 🙂
I dziękuję za słowa otuchy przydadzą się 🙂
U mnie cieplutko dziś w cieniu 17stopni 🤪a na słońcu 27 🤪
Uciekam z małym po obiadku na działke do ciotki ma dziś urodzinki nie wyprawia ale kawusię spijemy 🙂
Miłej niedzieli wszystkim życzę.
Postaram się zaglądac i będę was informowac jak małego postępy.

Buzi dla Szymka!! :*

Iza przypomniało mi się - ja rodziłam w pro familii w rzeszowie. Ja miałm 100 km 🙂 dałam rade dojechac spokojnie 🙂
Fajny ten suwaczek o maluszku w brzuszku - stare dobre czasy mi się przypominają!

Idę pichcić - ryż z kurczakiem i warzywami 🙂
Buzia!

• Mamusie
BAsiu przy Niki bym dwa razy zdążyła dojechać ale drugi poród podobno szybciej idzie..
W każdym bądź razie we wtorek czeka mnie rozmowa z lekarzem na ten temat

A jutro Niki ma podciecie wedzidelka u chirurga, idziemy Priv bo na żywo bez usypiania i faszerowania ;-))
Ale boje sie jak cholera!!

Tez slyszałam że szybciej drugi idzie 🙂 ale ja jakby co to znowu chce tam rodzić! Nie wiem kiedy, ale napewno bede sie starała dojechać i drugi raz bo warto!
A gdzie chodzisz do lekarza? Jakies nazwisko mozesz podać?
Ja dojeżdżałam za Rzeszow - do Ropczyc 🙂 ale zadwowolna jestem 🙂
u nas w Lubaczowie na ginekologii zmienił się ordynator, wiec moze teraz troche lepsze traktowanie bedzie, zobaczymy...

No i powodzenia jutro!! Daj caluska Niki ode mnie na otuche :*

czytałam Was w miare na biezaco, ale przez chorobe Filipa nie mialam czasu i siły pisać..
Mi też się kiecki dziewczyn strasznie podobają. Ciekawe jak tam Gosia?

• Mamusie
Dzięki Basiu ;-))

Mam tylko nadzieje ze nie będzie za bardzo płakała :-((
Chyba kolejne zeby idą bo wszystko znowu do buzi..

Od dziś odstawilam białe pieczywo... Troszkę za szybko postępuje tycie :-(
Dziś zaczęłam 17 tydz a już 2,7 kg na plusie!!
Jutro pewnie dostanę skierowanie na cukier :-((
I cukrzyca na 98%.. I wtedy dopiero będzie dieta.. Beti pamiętasz jeszcze?!? Masakra..

Pogoda u nas brzydka, ciemno i mokro, padało w nocy.

Dużo zdrowia dla wszystkich chorowitkow!!

• Mamusie
Basia zna z autopsji,a ja ze swojej strony moge tylko polecic Pro familie!same plusy!!mam nadzieje,ze dojedziesz 🙂pobyt na takiej porodowce wymaze z pewnoscia wszystkie zle wspomnienia z pierwszym porodem!dobrze jest ustawic sie z lekarzem tam pracujacym,tzn odbyc 1-2 wizyty 😉o szczegoly popytaj Basie!
u nas w miare ok.lenka sie strasznie garnie do innych dzieci,caly czas chce chodzic.odkryla ze najlepsza "Fisher daddy price"zabawka jest tato.pluje mu do oka,tarmosi za uszy,wklada piastke do gardla...chodzi podrapany i z uszkodzonym nosem 🙂mnie "tylko"rozdrapala znamionko na dekolcie.