Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hej dziewczyny! U mnie sajgon. Wrócił Paweł i zaczęło sie konkretnie. Wczoraj w nocy wróciliśmy z podkarpacia bo na komunii byliśmy. Jeszcze jeden dzień udało sie nam do Polańczyka skoczyć i nad Solinę 🙂 Dziś od rana załatwianie u lekarzy. Mam cesarkę na 5 czerwca.
Jak sie choć trochę ogarnę to więcej napisze i poczytam. Bo teraz sił mi brak zupełnie. Mamy remont w planie. Jeszcze dorabiamy szafki dla Nadii i wózek do kupienia. Auto nam sie udało szybko kupic za to 🙂 Piorę dzis i jakoś powoli zacznę prasować. Jeszcze mam szkołę w ten weekend:/

Gosia z tego co zrozumiałam to Ty już jutro ma cesarkę????
Jeśli tak to trzymaj sie kochana!!! Jak najmniej stresu i bólu i zdrowej ślicznej córeczki:*

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Laski ja juz po!!!! Mala jest mega slodka i kochana!!! Wszystko poszlo mega slrawnie i szybko, nie znam jeszcze zadnych szczegolow odnosnie wymiarow bo m wszedzie z nia lata i jest taki zakreciny.. Jak bede wiedziec wiecej to napisze. Wszystko podczas ccbardziej odczuwalam a dodTkowo tak mi sie macica bolesnie obkurcza ze zaraz sie zapadne w lozko!!! Znikam wieczorem cos wiecej skrobne

• Mamusie
Gosiu GRATULUJĘ!!!!
Wspaniale, że córcia jest już z Wami a Ty jesteś spokojniejsza!!!!
Ależ się wzruszyłam! Niesamowite przeżycie, znów doświadczyć cudu macierzyństwa!!!!!!!!!!!!!
Siedzę i ryczę do komputera!!!!!
Gosiu jeszcze raz gratulacje i wszystkiego dobrego!!
Teraz chwila czasu dla Was!!!

Wiem co to bolesne obkurczanie macicy, po drugim porodzie wyłam jakbym rodziła!
Po ketanolu przeszło!!!

• Mamusie
Wiec tak, mala ma 53 cm i wazy 3190! W stosunku do Boryska jest taka ddobnitka!!

Dziekuje Wam wszystkim za gratulacje! Kochane jestescie!

Ja juz na nogach, dostalam tez ketanol i dalej czuje te skurcze! Inne dziewczyny oszczedzilo a ja wyje przy kazdym skurczu... Nie mialam przed to mam pi!

Mala przekochana!

Spokijnej nocy!

• Mamusie
Gosiu jesteś wielka!
Zawsze wiedziałam, z resztą ton Twoich wypowiedzi świadczy o mocnym i przebojowym charakterze, co właśnie udowodniłaś!
Za chwilę pewnie wszystko będziesz miała poogarniane i wszystkie Nas tu zawstydzisz ☺️
Jak znajdziesz chwilę i siłę to podpisuję się pod pytaniami Ivonki 🙂

A Ty Ivonko jak się miewasz? Masz jakieś przeczucia?
Mąż w domku to pewnie psychicznie lepiej się czujesz?! A jak rwa?

• Mamusie
no to szybko odkryliscie ze to imie jednak pasuje dla małej! chyba nawet nic nie odpoczywasz przy tylu gosciach.
Dorotko zarabis..a kurtka. nic tylko jeszcze torebke jej dac i czad! 🙂
a ja sukienki jeszcze nie wybrałam, zostały mi 2 czerwone i jedna bordowa do wyboru hahaha wiec bynajmniej wiem w jakim kolorze. włosy koszmar, spieprzyła mi, mam szare!!!!! jakas maske mi połozyła niby ala płukanke tylko na dłuzej dni niweluje kolor żółty ale za długo ja trzymała i mam szare , dodatkowo zrobiła mi za duzo ciemnych pasemek eh...nic jeszcze jedna próba i zrezygnuje z niej. i nie wiem do kogo bede chodzic 😞 tak ciezko o dobrego fryzjera 😞

• Mamusie
http://allegro.pl/pudlo-ozdobne-pudelka-do-szafa-a4-cze-lis-sepd4461-i4186408790.html

http://allegro.pl/pudlo-ozdobne-pudelka-do-szafa-a4-pask-br-gppd0364-i4186408756.html

z innej beczki które wybrac pudełka?niewiele mi rozmiarowo pasuje i kolorystycznie wiec wybor mam w sumie niewielki ale moze lepiej mniej głowienia sie.
skonczylismy szafe dla młodego, wiec było tez przenoszenie rzeczy młodego do jego pokoju, no i zotały nam puste półki w naszym pokoju, a mam mnóstwo papirów, dupereli,których nie mam gdzie pochowac trzymam w reklamowkach, a kolejne nowe papierki wrzucam na półke, wiec myslałam to posegregowac powkłądac do pudeł i ułozyc je na półkach, sadze ze w miare by wygladało jakby te pudełka były w jeden wzor.