Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Beti czuje się dobrze już.Pracuje od sierpnia kokosów nie ma no ale jest praca.Ogólnie bał się czy go nie zwolnią ale narazie pracuje bo ma ograniczenia w dzwiganiu i dostał grupę inwalidzką w stopniu umiarkowanym ma autobusy tańsze bo jezdzi miejskim autobusem za 40zł bilet na miesiąc a jak autem ok 4km to miesięcznie ok.200zł szło.Dlatego boi się jakby się zwolnił czy inny zakład go przyjmie.
Z zawodu jest tapicer,teraz robi jako stolarz 🙂

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Beti musiał wrócic nie miał wyjścia bo mogli go zwolnic tylko się bał czy go lekarz medycyny pracy pósci ale ok kardiolog napisała że nie ma przeciwskazań do pracy i lekarz podpisał że może pracowac.Ja jestem na wychowawczym do końca roku dokładnie 4stycznia wracam do pracy a pracowałam w hipermarkiecie pewnie na swoje stanowisko nie wrócę bo są duuuże zmiany nowy dyro i ekipa ze starych pracowników zostało na cały sklep może 10osób 😞resztę pozwalniał albo sami po odchodzili 😞Także nie wiem co mnie czeka a 2 bez pracy nie możemy byc.

Wczoraj dziewczyny przeżyłam horror Szymek spadł jakoś z kanapy uderzył głową o podłogę i teraz niewiem czy mu coś bylo czy poprostu się przestraszył i bolało i po ponad roku mdlał mi zaniósł się boże co już było ok znów padł robił się wiotki Boże najdłuższe minuty w moim życiu.On chciał mocno płakac i nie mógł tchu złapac no masakra jakaś jeszcze mam przed oczami jego oczy i wykrzywioną buzkę aż łzy mi lecą jak to pisze a najgorsze jest to że to był moment ja w pokoju byłam pranie składałam a mąż ustawiał tv bo coś sie schrzaniło a ten siedzial na łóżku i oglądał książeczki dosłownie moment i jakoś spadł 😞 😞Całą noc czuwałam nad nim czy oddycha i czy ok ale rano wstał i jakby nigdy nic nie było wesoły biega,gada jak najęty 🙂

• Mamusie
Hej
Dorotka ja nie karmię już rok i dwa miesiące i też mi się zdarza , ze z lewej piersi poleci jeszcze "coś", ale raczej jak sama nacisnę , nie samo z siebie. Czytałam kiedyś trochę w necie na ten temat i wiele kobiet tak ma, a ich lekaże twierdzą , ze samo przejdzie. Sama nie wiem co o tym myśleć.

• Mamusie
Dzięki dziewczyny 🙂
Jak Kubie zaczynał się kaszel, dałam wykrztuśny, efekt był taki , że kaszel bardzo mu się nasilił,co jest w sumie logiczne, odstawiłam na drugi dzień. Wysmarowałam amolem i przeszło jakoś. A co myślicie o Amolu , bo wiem , że zdania są podzielone na ten temat.

• Mamusie
HEj Dziewczyny!

wróciliśmy wczoraj, urodziny udane, i na szczęście już po....

Ja oczywiście dziś nie poszłam do pracy, bo w piątek tak mnie zaczęło mulić, że masakra normalnie!!!! nie wiem co jest grane, bo przy Bo nie miałam w ogóle żadnych objawów takich... mdli mnie, cały czas jest mi niedobrze, wczoraj pół nocy nie spałam bo nie mogłam sobie miejsca znaleźć... w tym tyg mam nadz że uda mi się dostać do lekarza, no i jak tak będzie to chyba poproszę o zwolnienie już jakieś.

• Mamusie
Hej!!

Myszko ja dzislam z syropek z cebuli z miodem... Ale tez myśle nad inhalacjami bo Niki ma katarek i chrypka sie zaczyna...

Co do wycieku u mnie po skończonym karmieniu zara było sucho..

Gosiu co do ciazy to z Borysem tylko miałam wymioty, biegunki i mdłości.. Każda ciąża jak dziecko jest inna.. Także usg i lekarz;-)

U nas impreza sis udała ;-) w sobote jeszcze byłam pod wpływem % a wieczór i niedziela pod znakiem zejścia ... Ale było super;-) jak wesele ;-)

Boryś ma skok bo znów w nocy 3h biegał po łóżku.. Idą jedynki i jest tragedia. Wczoraj juz plakalam z bezsilności.. Ale dziś jest nowy dzien i do przodu..