Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
Aniqa wszystkiego dobrego z okazji 2 miesiecy 😘 jak ten czas szybko leci 😁

a mi sie wlasnie wydaje, ze kalina jest starsza, ze dluzej juz z nami jest 🙂

Juz niedlugo wyrosnie jej pierwszy zabek, powie pierwsze slowo, a potem przyprowadzi chlopaka i powie Mamo to ten 😉

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
Aniqa wszystkiego dobrego z okazji 2 miesiecy 😘 jak ten czas szybko leci 😁

a mi sie wlasnie wydaje, ze kalina jest starsza, ze dluzej juz z nami jest 🙂

Juz niedlugo wyrosnie jej pierwszy zabek, powie pierwsze slowo, a potem przyprowadzi chlopaka i powie Mamo to ten 😉

haha, tata juz zapowiedzial, ze wszystkich chlopaków bedzie wyrzucał za drzwi 🙂 nikt mu ksiezniczki nie ukradnie 😉

• Mamusie
dwumiesięczniak dziękuje 🙂) cos dzis maly niespokojny... wierzga sie płacze... tak sie boje by sie ode mnie nie zaraził ;((((
ehhh wy mowicie ze tatusiowie beda chlopakow ksiezniczek za drzwi wywalac.. a ja sie juz domyslam jaka ja bede wredna tesciowa;D jak mi synka jakas bedzie chciala porwac:P

• Mamusie
agami napisał(a):
dwumiesięczniak dziękuje 🙂) cos dzis maly niespokojny... wierzga sie płacze... tak sie boje by sie ode mnie nie zaraził ;((((
ehhh wy mowicie ze tatusiowie beda chlopakow ksiezniczek za drzwi wywalac.. a ja sie juz domyslam jaka ja bede wredna tesciowa;D jak mi synka jakas bedzie chciala porwac:P

Agami bierzesz antybiotyk? czy juz jest lepiej?
ja jutro ide do lekarza, od kilku dni boli mnie prawy migdał, dzisiaj w nocy to spac przez to nie moglam.oby sie na antybiotyku nie skończylo

• Mamusie
Wiem, ze dobrze jak wiadomo co mu jest, ale niespodziewalam sie az takiej wiadomosci... Nie wiem co myslec i jak to wszystko bedzie, bo jestem wstrzasnieta i zmieszana. Oby starszylo mi sil, bo maly to wszystko lepiej znosi ode mnie, a wy mi w tym bardzo pomagacie, bo dobrze jest miec z kim o tym popisac:-) Dziex:-***

• Mamusie
nie antybiotyku nie wzielam.. nie chce malego truc.. narazie jade na homeopatii wielkiej poprawy nie ma ale juz moge przełykac normalnie wiec jest gucio;p dam rade... na czwartek zarejetrowalam sie do lekarza... u nas w przychodni jest fajny lekarz z ukrainy.. i jego rodzice lecza ziolami i inne niemkonwencjonalne metody i on tez stara sie leczyc nie antybiotykiem.. i nie raz mnie wyciagnal z choroby bez antybiotyku wiec mam nadzieje ze w czawartek powie ze z migdalkow zchodzi i da cos nie antybiotykowego... za to zaczelam pic herbate z cytryna... bo stwierdzilam ze to mniejsze zło niz antybiotyk.. i pije syrop homeopatyczny tylko ze on ma alkohol i pisze zew trzeba konsultowac wiec pije go na noc... bo w nocy mam 6 godzin przerwy w karmieniu wiec maly nie dostanie a pomaga...

• Mamusie
HEJ HEJ
[color=purple]DORIANO-MY TEZ 3 MAMY KCIUKI ZA WAS-ZOBACZYSZ BĘDZIE DOBRZE!!!WAZNE ŻEBY MALUSZEK BYŁ ZDROWY .DACIE RADĘ,PRZETRWACIE TEN CIĘZKI CZAS A POTEM JUZ TYLKO BEDZIE LEPIEJ 😉
DLA 2-MIESIĄCZKÓW BUZKI I NAJLEPSZE ZYCZENIA 😜
....WCZORAJ NASTAŁ "TEN"DZIEŃ ☺️MÓJ "1SZY-2GI RAZ 🙂 ALE MIAŁAM CYKORA-HEHE NICZYM JAK ZA CZASÓW NASTOLATKI 🙂 NO ALE WKOŃCU POSZŁO JAKOŚ .I NIC ,ŻADNYCH PLAMIEN NIC 🙂 MĄZ HAPPY JAK NIEWIEM CO 🙂 POZATYM NIC CIEKAWEGO-STARAM SIE MAŁEGO PRZETRZYMYWAC CZASOWO Z JEDZENIEM BO ŻRY TYLKO I DOMAGAŁ SIĘ CZĘSTO.NO I BUTLE MU DAJE NA NOC I OD 2 DNI PO BUTLI 3 GODZ.SPI CIĄGIEM-TO LEPSZE NIZ GODZINNE BUDZENIE WIĘC JAKIS MAŁY PROGRESS JEST 🙂 OGÓLNIE TO FAJNIE BO JUŻ SIE ŚMIEJKA JAK DO NIEGO GADAM, GUUUUUUUGGGGAAAA SOBIE ,I BAWI SIE ŁAPCIAMI I ZWRACA UWAGE NA WISZĄCE ZABAWKI ....JUZ "KUMAJA" NASZE SZKRABIKI 🤪A CO DO ODPARZONEJ PIPUŚKI TO SPRÓBUJ TORMENTIOL-KAROL JAK SOBIE DUPKE ODPARZYŁ NA CZERWONO TO 2 DNI I ZERO ODPARZENIA.W SZPITALU JAK MIAŁAM PRAKTYKI TO TEZ DZIECIAKOM NA WSZELKIE ODPARZENIA STOSOWALISMY TORMENTIOL.SPRAWDZONY SPOSÓB WIĘC POLECAM 🙂
[/color]

• Mamusie
Beata współczuję teściowej... ja bym chyba nie wytrzymała...

Agami wszystkiego najlepszego dla synusia 🙂 😘

Basieńka dobrze wiedzieć, że jest takie piwko. myślę, że wypróbuję jak będę w pobliżu Tesco 😉

Aniqa wszystkiego najlepszego dla Kalinki 😘

Dorianna dzielny ten Twój mały chłopczyk, trzymam kciuki za Was i życzę dużo dużo dużo zdrówka 😘 a Tobie życzę dużo siły kochana 😘

• Mamusie
hej kochane witam dziś!!! U nas dziś dzionek fajny!!! nie byliśmy na spacerze, ale przeszłam z klatki do autka hehe!! Byłam z małym u koleżanki na pogaduchach!!! przed chwilą mały skończył zjeść cycka i chyba zasypia!!!
DORIANA dasz radę pomimo tej przykrej diagnozy mały da radę silny z niego chłopak!!! Szybko zleci i będziecie w domu!!!
co do kawy zbożowej to ja piję i nie wiem czy małemu coś jest ale kupę robi codziennie albo jedną porządną albo 2 lub 3!!!
To dobrej nocki pozdrawiamy